bizek gıdaya geçtik ilkgünler hoşlanmadı yavaş yavaş yemesi arttı her yiyeceğe ıyyk yaptı ama sonra seviyor spnuçta ilk defa yiyecek yiyor ben şeftali, siyah sivri eriklerden, armut, beyaz üzüm verdim aptamil devam sütünden yoğurt mayalamıştım dünde ona başladı sonra meyveli yoğurt sonra sebzelere başlıcam
slm kızlar herkes iyiidir umarım...
çalışan anneler allah yardımcınız olsun ben ilk oğlumda çalışırken bırakamadığım için
kimseye istifa ettim hiç kolay değil... rabbim yardımcınız olsun...
benimde 2 oğluşumda öksürük, grip hasta saolsun büyük oğlum fazlasıyla geççirdi kardeşine...
kızlar çok moralim bozuk eşim yüz felci geçirdi sizlerden birer ayetel kürsi istiyorum allah rızası için...
hepinizden allah razı olsun.....
bende bugün yogurt mayaladım, yarın ilk kez deniycez bakalım sevicek mi?
ama devam sütüyle mayalamadım,
sütçüden süt aldım kaynattım, maya da istedik verdiler, öyle bildiğimiz gibi mayaladım yanlış mı yaptım acaba:44:?
Ablam cikti hastaneden sukir temiz cikti..7yildir ztn kalp ritim bozuklugu var hap kullaniyor ama sukur kalp kapagi iyi..darisi kiz kardesim in basina
uzuuuuuun bi aradan sonra selam
işe başlicaam için az olan zamanımı kızımla dolu dolu geçirmek için girmedim hiç...pzt iş başı yaptım...artık tenefüsler falan takiplerim burayı...
çok geçmiş olsun canım...
şu aralar aynı şeyleri ben de yaşıyorum...bi de kızım ya bakıcıya alışamadı ya da diş yüzünden çooook sessiz...mutsuz sankicmt günü yeni bi bakıcıyla görüşücez...inşallah onu sever...buna da alışamazsa bi süre rapor almayı planlıyorum
slm kızlar herkes iyiidir umarım...
çalışan anneler allah yardımcınız olsun ben ilk oğlumda çalışırken bırakamadığım için
kimseye istifa ettim hiç kolay değil... rabbim yardımcınız olsun...
benimde 2 oğluşumda öksürük, grip hasta saolsun büyük oğlum fazlasıyla geççirdi kardeşine...
kızlar çok moralim bozuk eşim yüz felci geçirdi sizlerden birer ayetel kürsi istiyorum allah rızası için...
hepinizden allah razı olsun.....
bende bugün yogurt mayaladım, yarın ilk kez deniycez bakalım sevicek mi?
ama devam sütüyle mayalamadım,
sütçüden süt aldım kaynattım, maya da istedik verdiler, öyle bildiğimiz gibi mayaladım yanlış mı yaptım acaba:44:?
okudum meryemcim, Rabbim şifa versin inşallah
Slm kizlar bizde durumlar iyi sayilir ogullarim allaha sukur iyiler ek gidaya basladim gunde 1 kere meyve puresi veriyorum severek yiyor aksamlarida yediklerimizden tattiriyoruz cok hosuna gidiyor devamini istiyor kesiyoruz sutum cok azaldi bazen emmek istemiyor devam mamasiyla takviye yapiyorum gece tamamen beni emiyor ama doymuyor galiba.ben rahatsizim surekli kusma mide ve belime vuran agrilarla boğuşuyor um hala 1 ayda 7 kilo verdim yiyemedigim icin sutumde azaldi dr gidicem insallah onemli bisey cikmaz annemde boyleydi once ulser sonrada kanser oldu ameliyat oldu duzelmedi hala cekiyor caniminici ben uzakta cok zor oluyor dayanmak hala alisamadim simdide babam hastanede basurdan kan kaybetmis 4 e dusmus kan degeri 4 ünite kan verildi allah tum hastalara sifa versin.
Slm kizlar bizde durumlar iyi sayilir ogullarim allaha sukur iyiler ek gidaya basladim gunde 1 kere meyve puresi veriyorum severek yiyor aksamlarida yediklerimizden tattiriyoruz cok hosuna gidiyor devamini istiyor kesiyoruz sutum cok azaldi bazen emmek istemiyor devam mamasiyla takviye yapiyorum gece tamamen beni emiyor ama doymuyor galiba.ben rahatsizim surekli kusma mide ve belime vuran agrilarla boğuşuyor um hala 1 ayda 7 kilo verdim yiyemedigim icin sutumde azaldi dr gidicem insallah onemli bisey cikmaz annemde boyleydi once ulser sonrada kanser oldu ameliyat oldu duzelmedi hala cekiyor caniminici ben uzakta cok zor oluyor dayanmak hala alisamadim simdide babam hastanede basurdan kan kaybetmis 4 e dusmus kan degeri 4 ünite kan verildi allah tum hastalara sifa versin.
Merhaba arkadaşlar,
nasılsınız?bebişleriniz nasıl?
benim uzun bir süredir içimden girmek gelmiyor topiğe
bunalımda mıyım neyim anlamadım.
canım arkadaşımın tayini çıktı eş durumundan
kendimi burda yapayalnız hissediyorum.
son 1 yıl nasıl geçecek burda bilmiyorum.
her gittiğimiz yerde aynı sıkıntılar
hepinizden allah razı olsun kızlar......
çok kötüyüm eşim çok üzülüyor o öyle olunca bende büyük oğlum da çok etkileniyor
büyük oğlum anaokuluna başladı eşimin okulunun yanına bu yıl tayin istemesi için çok ısrar etmiştim
şimdi l
çok pişmanım ortaöğretimdeydi onlar daha çocuksuydu
şimdi lise dalga falan geçerlerse diye çok korkuyorum zaten çok hassas...
ne yapacağımı bilemiyorum çoğunuz emzikli annelersiniz allah rızası için aklınıza geldikçe bir dua istiyorum
rabbim kimsenin başına vermesin...
canım allah beterinden korusun.hepinizden allah razı olsun kızlar......
çok kötüyüm eşim çok üzülüyor o öyle olunca bende büyük oğlum da çok etkileniyor
büyük oğlum anaokuluna başladı eşimin okulunun yanına bu yıl tayin istemesi için çok ısrar etmiştim
şimdi l
çok pişmanım ortaöğretimdeydi onlar daha çocuksuydu
şimdi lise dalga falan geçerlerse diye çok korkuyorum zaten çok hassas...
ne yapacağımı bilemiyorum çoğunuz emzikli annelersiniz allah rızası için aklınıza geldikçe bir dua istiyorum
rabbim kimsenin başına vermesin...
topik bomboş bende girmek istemiyorum canım.zapzup, vilin, temmuz hoş geldiniz.
dertsiz sende hoş geldin. iki topiktede göremiyorum seni
ben ek gıdaya geçmeden doktora gittim. yoğurt mayalama işini sordum. bende açık süt alıp yapıyorum. kaynayıp mayalandığı için bebeğe hiç bir zararı yokmuş verebilirsin dedi
canım ihmal etme bir an önce doktora git istersen. babana da geçmiş olsun allah şifa versin.Slm kizlar bizde durumlar iyi sayilir ogullarim allaha sukur iyiler ek gidaya basladim gunde 1 kere meyve puresi veriyorum severek yiyor aksamlarida yediklerimizden tattiriyoruz cok hosuna gidiyor devamini istiyor kesiyoruz sutum cok azaldi bazen emmek istemiyor devam mamasiyla takviye yapiyorum gece tamamen beni emiyor ama doymuyor galiba.ben rahatsizim surekli kusma mide ve belime vuran agrilarla boğuşuyor um hala 1 ayda 7 kilo verdim yiyemedigim icin sutumde azaldi dr gidicem insallah onemli bisey cikmaz annemde boyleydi once ulser sonrada kanser oldu ameliyat oldu duzelmedi hala cekiyor caniminici ben uzakta cok zor oluyor dayanmak hala alisamadim simdide babam hastanede basurdan kan kaybetmis 4 e dusmus kan degeri 4 ünite kan verildi allah tum hastalara sifa versin.
ahh canım ya dertleştiğimiz bir şurası vardı. arkadaşlar girmeyince benimde içimden girmek gelmiyor. ama kafayı yemek üzereyim az kaldı.Dertsiz senin bu .sj i yazdığın gece bende dertlendim, bi sürü şey yazdım, cevapla dedim, site bakimdaymis, olmadı:) arkadaşının gitmesine üzüldüm. Bu oglanlarla geçecek hemen inşallah bu yıl.
Ben başladım geçen hafta ise. Oğlumu da götürdüm ama uyumadi hiç. Yarım saatlik uykuyla eve geldik. Bugün teyzesine bıraktım. 1 saat sonra geldiler. Ağlamış çok. Emzirirken uyuya kaldı. Çok üzülüyorum ya, nasıl olacak. Sonrada diyorum bi ben değilim. Ama ışte..
Yarın için mama aldık bakalım. Alerji olma ihtimali vardı ama dr bi mama tavsiye etti, onu verecek yarın. Inşallah sorun çıkmaz. Ders programıni bekliyorum ben. Eğer çok dağınık olursa rapor almaya calisicam..
Şimdi yatiym hazır uyurken, görüşürüz kizlar. Bebeklerini iyi uyur inşallah:)
VOLTAJJJJJ, MEZOPOTAMYAAAAA, BEBECİİİİİ,HANİPEKSSSSS geri dönün lütfen bu topiğin sizsiz tadı olmuyor.
oftelyammmmm,ofpufyaaaaa,tunçsssss kızlar siz de gelin ya.
canım önceki konuya geri dönmek istemiyorum. sadece "yaranmak" çok çirkin bir kelime. sanal ortamda konuştuğumuz birbirimizin yüzünü dahi görmediğimiz insanlardan ne çıkarımız olabilir. laf olsun diye konuşan çok var canım.Dertsizim günlerdir girip okuyup çıkıyorum ama inan evvelce burda olan bitene o kadar üzüldümki... sükunet çağrılarımın ne alakaysa yaranmak ( kime ve neye yaranmak olduğunu hala anlayabilmiş değilim ) olarak nick ini bile şu an hatırlayamadığım kişilerce düşünüp tartmadan okuyup anlamadan yazıya saçılmış olması canımı sıktı ... Neyse zaten kendileri düşünebiliyormuş kendilerini yönetebilirlermiş öyle ifade etmişti yönetimsel açıdan kendisine naçizane başarılar diliyorum geç olsada... böyle bir kaygısı vardı herhalde nasıl birşeyse artık böyle bi kaygım ve çabam hiç olmadığı için fikir yürütemiyorum ...
Neyseee gelelim esas konuya bana göre çok zor günler geçirdim kv ile son görüşmemizde patavatsızca ( o öyle demeye getiriyo ama aslında bile bile gözüme soka soka ) bazı cümleler kurdu kafamda soru işaretleri çeşitli düşünceler ve sonuç olarak eşimle tartışmama vs sebep oldu sonrasında bi boyun tutulması yaşadım ilk defa böyle oldu bildiğin felç gibi oldum yataktan zor kaldırdı eşim sonra doooru acile ... Kızım kv ile yaşadığım huzursuzluktan beri doğru dürüst uyumuyor gece kuşu gibi ayaktayım Yorgunum uykusuzum hala sinirliyim kızımın yemesi son dönemde zaten problemliydi falan filan şimdi düzen peşinde yogun ve uykusuz kendimi parçalıyorum ...
canım önceki konuya geri dönmek istemiyorum. sadece "yaranmak" çok çirkin bir kelime. sanal ortamda konuştuğumuz birbirimizin yüzünü dahi görmediğimiz insanlardan ne çıkarımız olabilir. laf olsun diye konuşan çok var canım.
geçmiş olsun tatlım ya. bu kvler bizi huzursuz etmekle ne kazanıyorlar anlamış değilim. senin stresin kızına da yansıdı tabi. zaten en ufak bişeyden etkileniyorlar hemen. bizimde düzenimiz kalmadı 9 da uyuan çocuğa ne oldu anlamıyorum.11 den önce uyutamıyorum.2,3 saat karanlık odada uyumamayı nasıl beceriyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?