Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

bende bugün yogurt mayaladım, yarın ilk kez deniycez bakalım sevicek mi?

ama devam sütüyle mayalamadım,
sütçüden süt aldım kaynattım, maya da istedik verdiler, öyle bildiğimiz gibi mayaladım yanlış mı yaptım acaba:44:?

okudum meryemcim, Rabbim şifa versin inşallah

Merhaba arkadaşlar,
nasılsınız?bebişleriniz nasıl?
benim uzun bir süredir içimden girmek gelmiyor topiğe
bunalımda mıyım neyim anlamadım.
canım arkadaşımın tayini çıktı eş durumundan
kendimi burda yapayalnız hissediyorum.
son 1 yıl nasıl geçecek burda bilmiyorum.
her gittiğimiz yerde aynı sıkıntılar

yanlış mıdır değil midir bilmiyorum canım ama devam sütleri anne sütüne çok yakın ee birde bende var diye ben onunla yaptım inek sütü 1 yaşına kadar vermeyin diyorlar ne bileyim elimde devam sütü olmasa kendi sütümle mayalayacaktım sen annesin anneler en iyiysini kendi bilir bizler kim bilir neyşe büyüdük bişey olmaz sadece bilginiz olsun diye paylaştım ben

zapzup, vilin, temmuz hoş geldiniz.
dertsiz sende hoş geldin. iki topiktede göremiyorum seni

Ablam cikti hastaneden sukir temiz cikti..7yildir ztn kalp ritim bozuklugu var hap kullaniyor ama sukur kalp kapagi iyi..darisi kiz kardesim in basina

çok geçmiş olsun canım, inşallah kız kardeşindende güzel haberler alırsın.

ben o krizleri bir ay önce yaşadım. bebeğini evde bırakmak her gün aynı şekilde zor gelsede, mecbur olduğunu kabul edip tesellin düşüyor bir yerde...

bende okudum, Allah şifa versin eşine...

ben ek gıdaya geçmeden doktora gittim. yoğurt mayalama işini sordum. bende açık süt alıp yapıyorum. kaynayıp mayalandığı için bebeğe hiç bir zararı yokmuş verebilirsin dedi

Slm kizlar bizde durumlar iyi sayilir ogullarim allaha sukur iyiler ek gidaya basladim gunde 1 kere meyve puresi veriyorum severek yiyor aksamlarida yediklerimizden tattiriyoruz cok hosuna gidiyor devamini istiyor kesiyoruz sutum cok azaldi bazen emmek istemiyor devam mamasiyla takviye yapiyorum gece tamamen beni emiyor ama doymuyor galiba.ben rahatsizim surekli kusma mide ve belime vuran agrilarla boğuşuyor um hala 1 ayda 7 kilo verdim yiyemedigim icin sutumde azaldi dr gidicem insallah onemli bisey cikmaz annemde boyleydi once ulser sonrada kanser oldu ameliyat oldu duzelmedi hala cekiyor caniminici ben uzakta cok zor oluyor dayanmak hala alisamadim simdide babam hastanede basurdan kan kaybetmis 4 e dusmus kan degeri 4 ünite kan verildi allah tum hastalara sifa versin.

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

Cnm cok gecmis olsun rabbim sifasini versin..sende ihmal etme kendini hemen bir doktora gorun sanada gecmis olsun

Dertsiz senin bu .sj i yazdığın gece bende dertlendim, bi sürü şey yazdım, cevapla dedim, site bakimdaymis, olmadı:) arkadaşının gitmesine üzüldüm. Bu oglanlarla geçecek hemen inşallah bu yıl.

Ben başladım geçen hafta ise. Oğlumu da götürdüm ama uyumadi hiç. Yarım saatlik uykuyla eve geldik. Bugün teyzesine bıraktım. 1 saat sonra geldiler. Ağlamış çok. Emzirirken uyuya kaldı. Çok üzülüyorum ya, nasıl olacak. Sonrada diyorum bi ben değilim. Ama ışte..

Yarın için mama aldık bakalım. Alerji olma ihtimali vardı ama dr bi mama tavsiye etti, onu verecek yarın. Inşallah sorun çıkmaz. Ders programıni bekliyorum ben. Eğer çok dağınık olursa rapor almaya calisicam..

Şimdi yatiym hazır uyurken, görüşürüz kizlar. Bebeklerini iyi uyur inşallah:)

geçmiş olsun tatlım ya çok uzun sürdü senin durum bir doktora gitsen iyi olacak işallah annendeki gbi durum degildir strese kaynaklı da miğde rahatsızlığı oluyor benim annemde de ülser vardı kaç sene çekti ama sonra perhiz yaptı miğdeye dokunacak ilaçları içmedi mide hapı kullandı düzeldi sende dikkat edersin geçer işallah canım annem tahin yiyordu onu sorayım ne kadar hangi zamanlar yediğini tahin yedikten sonra iyileşti çok geçmiş olsun babanada rabbim şifa versin

hepinizden allah razı olsun kızlar......
çok kötüyüm eşim çok üzülüyor o öyle olunca bende büyük oğlum da çok etkileniyor
büyük oğlum anaokuluna başladı eşimin okulunun yanına bu yıl tayin istemesi için çok ısrar etmiştim
şimdi l
çok pişmanım ortaöğretimdeydi onlar daha çocuksuydu
şimdi lise dalga falan geçerlerse diye çok korkuyorum zaten çok hassas...
ne yapacağımı bilemiyorum çoğunuz emzikli annelersiniz allah rızası için aklınıza geldikçe bir dua istiyorum
rabbim kimsenin başına vermesin...

çok geçmiş olsun wosgi, sende ihmal etme kendini hemen bi doktora görün inşallah Rabbi şifa versin tüm ailene

ben atlamışım galiba neyi vardı eşinin?

VOLTAJJJJJ, MEZOPOTAMYAAAAA, BEBECİİİİİ,HANİPEKSSSSS geri dönün lütfen bu topiğin sizsiz tadı olmuyor.

oftelyammmmm,ofpufyaaaaa,tunçsssss kızlar siz de gelin ya.

canım allah beterinden korusun.
daha çok yeni benimde yakınımda yüz felci geçiren biri vardı zamanla biraz düzeldi.
sen eşine destek ol sadece yarının kime ne getireceği belli değil.
inşallah çabuk atlatırsınız.

topik bomboş bende girmek istemiyorum canım.

canım ihmal etme bir an önce doktora git istersen. babana da geçmiş olsun allah şifa versin.

ahh canım ya dertleştiğimiz bir şurası vardı. arkadaşlar girmeyince benimde içimden girmek gelmiyor. ama kafayı yemek üzereyim az kaldı.
allah çalışan annelere sabır versin. inşallah eren bir an önce alışır teyzesiyle kalmaya.

Sağolun kizlar cok sukur babam taburcu oldu bugun bende dr gittim sonuclar temiz sayilir karaciger enzimlerinin sayisi fazla cikti o takip edilecek agri kesici kullanmicam ondanmi die beklicez midemde gaz kabarciklari varmis bide bagirsaklarim islevi yavaslamis onlar icin ilac alicam 10 gun sonra kontrole gidicem insallah gecer dua edin..kanser belirtiside yokmus icim rahatladi.kusura bakmayin sıktiysam...

VOLTAJJJJJ, MEZOPOTAMYAAAAA, BEBECİİİİİ,HANİPEKSSSSS geri dönün lütfen bu topiğin sizsiz tadı olmuyor.

oftelyammmmm,ofpufyaaaaa,tunçsssss kızlar siz de gelin ya.

Dertsizim günlerdir girip okuyup çıkıyorum ama inan evvelce burda olan bitene o kadar üzüldümki... sükunet çağrılarımın ne alakaysa yaranmak ( kime ve neye yaranmak olduğunu hala anlayabilmiş değilim ) olarak nick ini bile şu an hatırlayamadığım kişilerce düşünüp tartmadan okuyup anlamadan yazıya saçılmış olması canımı sıktı ... Neyse zaten kendileri düşünebiliyormuş kendilerini yönetebilirlermiş öyle ifade etmişti yönetimsel açıdan kendisine naçizane başarılar diliyorum geç olsada... böyle bir kaygısı vardı herhalde nasıl birşeyse artık böyle bi kaygım ve çabam hiç olmadığı için fikir yürütemiyorum ...

Neyseee gelelim esas konuya bana göre çok zor günler geçirdim kv ile son görüşmemizde patavatsızca ( o öyle demeye getiriyo ama aslında bile bile gözüme soka soka ) bazı cümleler kurdu kafamda soru işaretleri çeşitli düşünceler ve sonuç olarak eşimle tartışmama vs sebep oldu sonrasında bi boyun tutulması yaşadım ilk defa böyle oldu bildiğin felç gibi oldum yataktan zor kaldırdı eşim sonra doooru acile ... Kızım kv ile yaşadığım huzursuzluktan beri doğru dürüst uyumuyor gece kuşu gibi ayaktayım Yorgunum uykusuzum hala sinirliyim kızımın yemesi son dönemde zaten problemliydi falan filan şimdi düzen peşinde yogun ve uykusuz kendimi parçalıyorum ...

canım önceki konuya geri dönmek istemiyorum. sadece "yaranmak" çok çirkin bir kelime. sanal ortamda konuştuğumuz birbirimizin yüzünü dahi görmediğimiz insanlardan ne çıkarımız olabilir. laf olsun diye konuşan çok var canım.

geçmiş olsun tatlım ya. bu kvler bizi huzursuz etmekle ne kazanıyorlar anlamış değilim. senin stresin kızına da yansıdı tabi. zaten en ufak bişeyden etkileniyorlar hemen. bizimde düzenimiz kalmadı 9 da uyuan çocuğa ne oldu anlamıyorum.11 den önce uyutamıyorum.2,3 saat karanlık odada uyumamayı nasıl beceriyor bilmiyorum.

Dertsizim sorma aynı sorunları yaşıyorum kızım son döneme kadar ya beşiğinde Yada yanına uzandığımızda uyurdu en yapmak istemediğim şeyi yapıyorum ayağımda sallamaya başladım ama diş çıkaracaksanırım hemde alt iki ve üst sağda beyazlık gördük yarın Dr kontrolümüz var bakalım doğrumu gördük dün ve bugün kakası ishal gibi ateş hariç ( Allah korusun ) tüm belirtiler var bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…