Kızlar herşey bi kenara şu an moralim sıfır
Bildiğiniz gibi bi süredir kızım huysuz uyku ve yeme problemi var demiştim. 2 ay önce Dr kontrolünde idrarı azaldı ve saraydı demiştim kilosu gelişimi falan iyi diye Dr problem yok bol su ver demişti. Geçen ay yine aynı şeylerden bahsettim bu defa yemesi, uykusu düzensizleşti demiştim Dr problem olduğunu sanmıyorum ama bi idrar tahlili yapalım demişti poşet bağlandı bekledik bekledik yapmadı eşimin işlerinin yoğunluğundan idrarı daha fazla beklemedik nasıl olsa Dr proble. Yok dedi diye neyse bugün Dr kontrolümüz vardı huysuzluğumuz uykusuzluk ve yeme bozukluğumuz artık hat safhaya ulaşmıştı ben hep diş çıkarıyordur diye düşünüyordum Dr a artık yine diş yok dersen bu bebişim bende çekeceği var uykusuzluktan ölüyorum artık dedim Dr baktı diş yok dedi bebeğiniz huysuz bi bebek olabilir dedi bitkisel bi şurup verdi. Her ihtimale karşı da idrara bakalım dedi 09:30 dan 13:30 a kadar bekledik en sonunda idrarını yaptı yavrum. 5 gibi sonuç çıktı 7 de sonuca baktı hemen idrar kültürü yapmamız lazım pazarteside böbrek ultrasonu yapacağız dedi evde tekrar idrarı bekledik sonrada hemen hastaneye gittik o arada biraz netten baktım çıldırmak üzereyim benim yavrumda belirtiler olduğu halde ben hiç bişey anlamamışım aslında değişikliklerin farkındaydım ama nasıl önemsememişim şimdi Pazartesi günü bu enfeksiyon böbreklere bi zarar vermişmi diye bakılacak
Dr a sordum ateşi olmadığı için böbreklerde sorun olmayabilir ama yinede bakınca görünmez dedi ölüyorum şu an içim parça parça evladım huysuzlandıkça içten içten kızıyordum ama meğer derdi varmış kuzumun o ağrısı sızısına ağlarken ben fazla ilgiden dedim durdum oyyy allahım sen yüzümüze bak yardım et bize iyi haberler duyur inşallah
Dun kaynimin sozu vardi:) kendisini cok severim allah icin insallah sozlusude iyidir simdilik saf ve iyi bir kiza benziyor ama bakalim..
2hafta sonra kvler haciya gidiyor 1 ay onlarda kalcaz gorumcelere dikkat edicez insallah kizimin duzeni bozulmaz..azikti yemekti cocuktu derken umarim 1 ay cbk gecer
Birde esim isyerini degistirmek istiyor ama calismak istedigi baska bi ulke ayligi cok iyi nerdeyse 3 kati ama 3ayda bir gelecek yanimiza onsuz neyaparim nasil gecer zaman bilmiyorum...1yil sabredelim diyor ama yapamam gibime geliyor..kafam cok karisik kizlar...ya ben birde cok kiskancim tek istememe sebebimde o yani..iyi dusunmek lazim
sağol canım inşallah bir an önce iyileşir.Geçmiş olsun annene canım, üzüldüm, inşallah atlatır, kesilecek duruma gelmeden.
Aman kv den iğne bile alma, ömür boyu söyler o, gerçi sen ona muhtaç duruma düşmediğini için uyuz oluyordur. Tek başına yetiyorsun ya onu hazmedemez bence.
Bizde ayri sehirlerdeyiz, Allahtan calisiyo. Aynı yerde olsak bizimki de zırt pırt gelir, hatta çocuğa bile bakmak ister. Gerçi bence şimdi de teklif etsek bence bırakır işi gelir, eltimin çocukları teklif ettiler ama bakmadı. Orda boyle rahat değil çünkü. Esim bazen diyo memlekete tayin isteyelim diye, hemen kapattiriyorum konuyu, kendi annemler orda olmasına rağmen. Üzülüyorum ama napiym. Ben takarim çok, bişey de diyemem, hasta olurum walla.
B12 eksikliğine devamGeçti derken gaz problemi geçmedi, dr onemsemedi demek istemiştim:) voltaj olsa simdiii:) hey gidi gunler...
fırsat buldukça yazarım canım. çok bişey yok aslında, sebze çorbası, muhallebi,yoğurt mayalama gibi bildiğimiz tarifler var.tek farkı 100 mlde enerji ve protein miktarı yazıyor o kadar.geçmiş olsun canım... o kitapçıktaki öğün saatleri ve tariflerden örnek yazarmısın bize de??
canım inş. bi sorun çıkmaz rabbim bebeğini korusun...
canım ben eşimden çok ayrı kalıyorum mesleğinden dolayı. hele doğuda 2,5 ay eve gelmediği oluyordu. ama dağda olduğunu biliyordum ve mesleği gereği gitmek zorunda.senin yerinde bende olsam kabul etmem. kızında 1 yılı babasından ayrı geçirecek. eşin kızının emeklediğini, yürüdüğünü göremeyecek daha bir sürü şey...kararı siz vereceksiniz canım.Dun kaynimin sozu vardi:) kendisini cok severim allah icin insallah sozlusude iyidir simdilik saf ve iyi bir kiza benziyor ama bakalim..
2hafta sonra kvler haciya gidiyor 1 ay onlarda kalcaz gorumcelere dikkat edicez insallah kizimin duzeni bozulmaz..azikti yemekti cocuktu derken umarim 1 ay cbk gecer
Birde esim isyerini degistirmek istiyor ama calismak istedigi baska bi ulke ayligi cok iyi nerdeyse 3 kati ama 3ayda bir gelecek yanimiza onsuz neyaparim nasil gecer zaman bilmiyorum...1yil sabredelim diyor ama yapamam gibime geliyor..kafam cok karisik kizlar...ya ben birde cok kiskancim tek istememe sebebimde o yani..iyi dusunmek lazim
amin amin canım.Sen anlatirke ben boguluyorum sanki...keske ismin gibi dertsiz olsan...allah sana sabir versin kvyede merhamet
hoşgeldin canımgeçmişe bakmadım.. bakamadım..
özledim mi çooookk..
bi yerlerde birileri benim de adımı anmış gelsin artık diye pek çok mutlu oldum..
ama yok elim gitmiyor.. elim gitse oğlum fırsat vermiyor.. yoğun günler geçiriyoruz..
kış geliyor yavaş yavaş eve kapanma zamanları gelecek daha çok geleceğim sanırım..
kaynanacığımla ilgili bombalar öyle çok ki..!
gelip hepinizi krizlere sokmama az kaldı..
herkes kendine ve bebişkolarına iyi baksın..
İşin çok zor valla ne desek boş böyle bşr durumda ben çıldırır terk ederdim eşimi bana sırt çevirecek annesine uyacak onunla uyuyacak ama sesesiz ol sen konuşmayı dene sensiz daha mı mutlu olacak sor bebeğin etkilendiğini vicdan yaotır eşine kv ye bırakmaselam kızlar uzun zamandır nete giremedim sorunlar yüzünden.
daha önceden bahsetmiştim arada kısa süreli çalışsa da eşim 15 aydır işsiz.
sürekli psikolojik sıkıntı geçiriyorum diyor. ki haklı ona çok destek oldum. bu süre zarfında
evin tüm giderlerini ben karşıladım. hamile kalınca ( tüp bebek ) kv çok yardımcı oldu. ( aynı bina da oturuyoruz ).
eşim bu süre zarfında benim durumumdan dolayı sürekli annesine indi. özellikle son zamanlarda iyice orda kalmaya başladı.
tüm ramazan boyunca orda yattı kalktı. toplasan evde bulunduğu saat 2 saati geçmedi. annesi hazırlasın o yesin. gitme ben hazırlayayım desemde sen bebekle ilgilen diyor ve doğruca annesine iniyordu. bir kere tartıştım o gün geldi ertesi günü gene aynı.
neyse bayramdan sonra tatile yazlıklarına gittik. tabi ki kv ve biz.
kv de yemek ve hizmet işleri için götürüyor. buraya kadar iyi dersiniz. ama orda da beyefendi televizyon izliyorum diye annesi ile aynı odada yattı. bir gece bebek uyanınca ben aldım bebeği balkona çıktım. hava çok sıcaktı. sinirlerimde bozuk. kv damladı hemen ardımdan aldı bebeği kucağına sen git yat ben bakarım diyor. yok dedim zaten uykum kaçtı git sen yat rahatına bak dedim. hala ısrar edince kucağından çocuğu çekip aldım. vayy sen misin bunu yapan. kv açtı ağzını yumdu gözünü. ne aptallığım ne gerizekalılığım kaldı. olmadı hırsını alamadı geldi tekrar bana çok olduğumu saçımı başımı yolacağını söyledi. sese eşim uyandı annesi ona o bana öyle dedi de ondan ben de dedim dedi. adam hiç yanıma uğramadı. sinirden uyuyamadım sabaha kadar. sabah dedim eşime ben gidiyorum. bunun üzerine kv tekrar laf söyleyince ben de konuştum. onun gibi hakaret etmedim ama yanlışlarını söyledim ve eşimin gözünde suçlu oldum. o gün bugündür eşimle konuşsakta iyi değiliz. adam bu olayın üzerine 10 gün yatağa gelmedi. en iyi bildiği şey karısına dokunmamak. şimdi de yatağa gelirken yastık getiriyor sarılmak için. önceden bana sarılırdı.
ha birde ben ev için ne yapmışım. hem ev hem çocuk bakamıyormuşum. kendisi çocuğa baksa ben istediği zaman istediği herşeyi yaparım. şuan evimde yapıyorum yemeği temizliğide yapıyorum. daha ne olsun. evin kirası faturalar gıdası hep bana bakıyor. buna rağmen ben ne yapıyorum. annesi de iyilik yapar ama kızdığında herşeyi yüzüne vurur. ne anladım o iyilikten hiç yapmasın daha iyi.
şimdi psikoljim pek iyi değil. ben bu adama nasıl davranmalıyım
ne oldu buralarda bilmiyorum ama tatsız şeyler olmuş boşverelim ve eskisi gibi burda sohbetlere paylaşımlara devam edelim bebekler büyüyor hergünleri değişiyor dişleri çıkacak emekleyecekler yürüyecekler bunları da beraber yaşayalım eski dostlar geri dönüncanım, o daha önce nickini ble duymadığımız insanlar dedikoduya geldi, bütün cahilliklerini gösterip kaybolup gittiler.
arada olan yine bize oldu. fırsat buldukça girip bakıyorum ama online kimseyi görmeyince yazmakta istemiyorum. kendi kendime konuşuyormuşum gibi geliyor.
en azından bizler daha sık girmeye çalışalım. diğer arkadaşlarda zamanla katılırlar belki
ayy çok güldüm küçüçük bebiş uykuda emziği bulacak da ağzına sokacak pes doğrusu ya ha uyanıkken belki olabilir dün kızım ağzından emziği çıkardı elinde salladı sonra geri taktı ben çok şaşırdım şu ana kadar beceremiyordu ha bir kere oldu ikincisi ne zaman olur bilmem ama bu kv leri allaha havale edelim rabbim gerekeni yaparsürekli yazmasam da hep okuyordum keyif alıyordum bazen kv lere kocalara sinir olup laf ediyordum kendimce:)hakketen tadı gitti yaa(girip yazmak benim için zor oluyor okul oğlum ev yorucu oluyor ama muhabbet aksa eminim fırsat yaratırım. muhabbet nerde ben orada zira:) hadi artık şenlensin buralar..
benden de bi kv incisi: sabah öpüp kokladım oğlumu sınava çıktım okula 2 saatlik işim var.aradım evi bakıcımız ve kv var.napıo dedim eren nezle oldu burnu akıo hapşırıyo diyo bana.benim okuldan çıkıp eve gelmem dr a yetiştiriyim öğle olmadan diye ışınlanmak gibiydi..geldim oğlumun keyfi yerinde burnu akmıyo bişey yok.meğer burnunda sümüğü kurumuştu aldırmamıştı yumurcak kaşınınca hapşırmış da o çıkmış hemen nezle oldu diye ortalığı ayağa kaldırdı çatlak yaaa...
geçen akşam da uyuyan çocuğuğn yanına girmiş zorla emzik sokmuş ağzına bi de ben vermedim kendi almıştır diyo uyanıkken ağzını bulamayan çocuk uyurken mi bulacak destekli at be kadın...
zaten sinirliyim antika örtüme ağzını sildi diye...
çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin işallah böbreklerde sıkıntı çıkmaz kızımda bayramda aniden memeyi bıraktı doktora söyledik hiç idrar tahlili bile yapmadı herşeyi demekki biz takip edeceğiz hep ilgisiz dikkatsiz doktorlardan dolayı sen kendini üzme nerden bileceksin doktorun ilgisizliği sen yavrun için uykusuzlağa açlığa dayanıyorsun hiç kendine kızma süper bir annesin senKızlar herşey bi kenara şu an moralim sıfır
Bildiğiniz gibi bi süredir kızım huysuz uyku ve yeme problemi var demiştim. 2 ay önce Dr kontrolünde idrarı azaldı ve saraydı demiştim kilosu gelişimi falan iyi diye Dr problem yok bol su ver demişti. Geçen ay yine aynı şeylerden bahsettim bu defa yemesi, uykusu düzensizleşti demiştim Dr problem olduğunu sanmıyorum ama bi idrar tahlili yapalım demişti poşet bağlandı bekledik bekledik yapmadı eşimin işlerinin yoğunluğundan idrarı daha fazla beklemedik nasıl olsa Dr proble. Yok dedi diye neyse bugün Dr kontrolümüz vardı huysuzluğumuz uykusuzluk ve yeme bozukluğumuz artık hat safhaya ulaşmıştı ben hep diş çıkarıyordur diye düşünüyordum Dr a artık yine diş yok dersen bu bebişim bende çekeceği var uykusuzluktan ölüyorum artık dedim Dr baktı diş yok dedi bebeğiniz huysuz bi bebek olabilir dedi bitkisel bi şurup verdi. Her ihtimale karşı da idrara bakalım dedi 09:30 dan 13:30 a kadar bekledik en sonunda idrarını yaptı yavrum. 5 gibi sonuç çıktı 7 de sonuca baktı hemen idrar kültürü yapmamız lazım pazarteside böbrek ultrasonu yapacağız dedi evde tekrar idrarı bekledik sonrada hemen hastaneye gittik o arada biraz netten baktım çıldırmak üzereyim benim yavrumda belirtiler olduğu halde ben hiç bişey anlamamışım aslında değişikliklerin farkındaydım ama nasıl önemsememişim şimdi Pazartesi günü bu enfeksiyon böbreklere bi zarar vermişmi diye bakılacak
Dr a sordum ateşi olmadığı için böbreklerde sorun olmayabilir ama yinede bakınca görünmez dedi ölüyorum şu an içim parça parça evladım huysuzlandıkça içten içten kızıyordum ama meğer derdi varmış kuzumun o ağrısı sızısına ağlarken ben fazla ilgiden dedim durdum oyyy allahım sen yüzümüze bak yardım et bize iyi haberler duyur inşallah
geçmişe bakmadım.. bakamadım..
özledim mi çooookk..
bi yerlerde birileri benim de adımı anmış gelsin artık diye pek çok mutlu oldum..
ama yok elim gitmiyor.. elim gitse oğlum fırsat vermiyor.. yoğun günler geçiriyoruz..
kış geliyor yavaş yavaş eve kapanma zamanları gelecek daha çok geleceğim sanırım..
kaynanacığımla ilgili bombalar öyle çok ki..!
gelip hepinizi krizlere sokmama az kaldı..
herkes kendine ve bebişkolarına iyi baksın..
hoşgeldin canım
nasılsın? ali emir nasıl?
hadi bir an önce gel de anlat bakalım kvyi
hoş geldin dünürüm bende buralardayım sende gel sensiz olmaz
Ben birinin nick ini hatırlıyorum. Mezo ya mezos yazmıştı, çok gülmüştüm:) kavgaya gelmiş ama samimi yani..
Bide 9 ay geçmiş üye olmamış, cocuklar 3, 4 aylık olmus, yine olmamış. Cacaron üstüne vazife olmayan bi konudan dolayı üye olmuş. Böle biri vardı. Bana da gelir kavgaya belki:) okuyasa gizli gizli..
sürekli yazmasam da hep okuyordum keyif alıyordum bazen kv lere kocalara sinir olup laf ediyordum kendimce:)hakketen tadı gitti yaa(girip yazmak benim için zor oluyor okul oğlum ev yorucu oluyor ama muhabbet aksa eminim fırsat yaratırım. muhabbet nerde ben orada zira:) hadi artık şenlensin buralar..
benden de bi kv incisi: sabah öpüp kokladım oğlumu sınava çıktım okula 2 saatlik işim var.aradım evi bakıcımız ve kv var.napıo dedim eren nezle oldu burnu akıo hapşırıyo diyo bana.benim okuldan çıkıp eve gelmem dr a yetiştiriyim öğle olmadan diye ışınlanmak gibiydi..geldim oğlumun keyfi yerinde burnu akmıyo bişey yok.meğer burnunda sümüğü kurumuştu aldırmamıştı yumurcak kaşınınca hapşırmış da o çıkmış hemen nezle oldu diye ortalığı ayağa kaldırdı çatlak yaaa...
geçen akşam da uyuyan çocuğuğn yanına girmiş zorla emzik sokmuş ağzına bi de ben vermedim kendi almıştır diyo uyanıkken ağzını bulamayan çocuk uyurken mi bulacak destekli at be kadın...
zaten sinirliyim antika örtüme ağzını sildi diye...
Kızlar herşey bi kenara şu an moralim sıfır
geçmiş olsun canım ya. bugün bizde iyi değiliz nefes alamıyordu burnu tıkalıydı sabah öksürükte vardı. eşimi aradım aile hekimine gittik. cumartesi kontrole gitmiştik bugün tekrar izin alamayacağımız için asmye götürdük.soğukalgınlığı varmış. ilaç yazdı gönderdi. ilacı aldık geldik netten bir araştırdım hiç tavsiye edilmiyormuş. kendi doktorumuzu arıyorum ulaşamıyorum. ilacıda vermedim inşallah çabuk atlatırız. oğlumun ismi enes oldu canım.saol canım.. iyiyiz çok şükür..
bugün biraz burun akıntısı var ve sürekli hapşuruyor.. uyuyamıyor.. nefes alamayıp uyanıveriyor garibim..
serum fizyolojik sıktım ama bana mısın demedi.. pazartesi doktor kontrolümüz vardı ama sanırım biraz erkene alıcaz..
inşallah sıkıntılı şeyler olmaz ardından..
sen nasılsın? bebişin nasıl? kız çocuğun ismi ne oldu? en son kimliğe başka bişi yazılmıştı.. ben orda kaldım :)
geldim geldim güzel gelinimin anası..
geçmiş olsun canım ya. bugün bizde iyi değiliz nefes alamıyordu burnu tıkalıydı sabah öksürükte vardı. eşimi aradım aile hekimine gittik. cumartesi kontrole gitmiştik bugün tekrar izin alamayacağımız için asmye götürdük.soğukalgınlığı varmış. ilaç yazdı gönderdi. ilacı aldık geldik netten bir araştırdım hiç tavsiye edilmiyormuş. kendi doktorumuzu arıyorum ulaşamıyorum. ilacıda vermedim inşallah çabuk atlatırız. oğlumun ismi enes oldu canım.
sağol canım. dün bizde de ateş yoktu gece birden yükseldi ateşi.adı ile büyüsün Enes kuzusu..
bizde de ateş filan öksürük yok.. ama burun tıkalısümükler akıyor.. yavrum arada yutuyor :))
az önce odasına gittim baktım burun tıkalı ya hırıltılı bir şekilde uyuyor..
inşallah tez vakitte düzeliriz.
hangi şurubu verdi ki? neden tavsiye edilmiyormuş ki? merak ettim bak. Ali Emirin de bi torba ilacı var acaba içlerinden biri mi? geçen bayram baya hasta olmuştuk o zaman her doktor başka ilaç vermişti :)))
hayırlı sabahlar kızlar
sabah belediyeye gelirken personel servisimiz kaza yaptı, pers.almak için durağa giricekti aniden bi araç çıktı yola ona vurmamak için park halindeki araca çarpıp, kaldırıma çıktı.Allahım korudu hepimizi, Rabbim hiçbirimize kaza bela vermesin yavrularımızı anasız babasız bırakmasın Rabbim.
sağol canım. dün bizde de ateş yoktu gece birden yükseldi ateşi.
sabaha kadar nöbetteydim.ben kendimde çok kötüyüm.
benimde soğuk algınlığı.
inşallah kuzularımız düzelir bir an önce.onlar hasta olmasında biz olalım ya...
ilacın ismi peditus canım. öksürük gibi şikayetleri kesiyormuş
ama balgama bir faydası yokmuş
balgam geçmediği için akciğere inip bronşite neden oluyormuş
kendi drumuzda içebilir dedi ama ben vermedim.
serum fizyolojik kullandık. birde balgam için bol su
oyy kıyamam geçmiş olsun bizimkinin de burnu tıkalı hır hır yapıyor zor nefes alıyor kuzum hasta değil sümükleri çekemiyoruz bir türlü aspiratörle hemen çekerdik bir kere babasınaadı ile büyüsün Enes kuzusu..
bizde de ateş filan öksürük yok.. ama burun tıkalısümükler akıyor.. yavrum arada yutuyor :))
az önce odasına gittim baktım burun tıkalı ya hırıltılı bir şekilde uyuyor..
inşallah tez vakitte düzeliriz.
hangi şurubu verdi ki? neden tavsiye edilmiyormuş ki? merak ettim bak. Ali Emirin de bi torba ilacı var acaba içlerinden biri mi? geçen bayram baya hasta olmuştuk o zaman her doktor başka ilaç vermişti :)))
geçmiş olsun allah kazadan beladan korusun hepimizihayırlı sabahlar kızlar
sabah belediyeye gelirken personel servisimiz kaza yaptı, pers.almak için durağa giricekti aniden bi araç çıktı yola ona vurmamak için park halindeki araca çarpıp, kaldırıma çıktı.Allahım korudu hepimizi, Rabbim hiçbirimize kaza bela vermesin yavrularımızı anasız babasız bırakmasın Rabbim.
benimde soğuk algınlığı.
geçmiş olsun canım.verilmş sadakanız varmış allah korumuş.hayırlı sabahlar kızlar
haklısın canım ya yavrum bitkin bir halde 2 gündür sesi soluğu çıkmıyor.kıyamıyorum hiç.büyük geçmiş olsun
dertsizim eksik dua etme,
Rabbim çocuklarımıza da bizlere de sağlık sıhhat afiyet versin inşallah,
zira migrenim tutunca kimseyi gözüm görmüyo benim,
annem de bizler hasta olunca, senin dediğin gibi derdi, babanemde çok kızardı,
gelin, çocuk hasta olsada sen bakarsın,
sen hasta olunca kocaaya çocuklara kim bakacak?
anne hasta olunca eş çocuklar perişan oluyo malesef
sağol canım söylediğin iyi oldu kaynamış soğumuş hazır su veriyordum ılıtıp öyle vereyim.oyy kıyamam geçmiş olsun bizimkinin de burnu tıkalı hır hır yapıyor zor nefes alıyor kuzum hasta değil sümükleri çekemiyoruz bir türlü aspiratörle hemen çekerdik bir kere babasınaraktım çekememiş serum fizyolojik ile toparlamaya calışıyoruz
geçmiş olsun allah kazadan beladan korusun hepimizi
geçmiş olsun canım hava değişikliği basladı çok hasta etmeden kışı atlatsak bari balgam için hafif ılık su içir canım oda ısısındaki soğuk gelebilir ona ılık olunca yumuşatır.
hayırlı sabahlar kızlar
benimde soğuk algınlığı.
oyy kıyamam geçmiş olsun bizimkinin de burnu tıkalı hır hır yapıyor zor nefes alıyor kuzum hasta değil sümükleri çekemiyoruz bir türlü aspiratörle hemen çekerdik bir kere babasınaraktım çekememiş serum fizyolojik ile toparlamaya calışıyoruz
bebişlere ek gıda veren anneler facebook tan bir anneden öğrendiğim çorba tarifini belki işinize yarar diye vermek istiyorum böyle faydalı bilgileri öğrendikçe paylaşalım
PATATES-HAVUÇ-KABAK ÇORBASI
1 patates
1havuç
1 kabak
1 yemek kaşığı pirinç yada irmik
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
öncelikle patates, havuç ve kabağı haşla pirinç yada irmiği ekle pişince ocaktan al 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekle blendırdan geçir. afiyet olsun. ( kabız olursa irmik koyulacak)
geçmiş olsun canım ya. bugün bizde iyi değiliz nefes alamıyordu burnu tıkalıydı sabah öksürükte vardı. eşimi aradım aile hekimine gittik. cumartesi kontrole gitmiştik bugün tekrar izin alamayacağımız için asmye götürdük.soğukalgınlığı varmış. ilaç yazdı gönderdi. ilacı aldık geldik netten bir araştırdım hiç tavsiye edilmiyormuş. kendi doktorumuzu arıyorum ulaşamıyorum. ilacıda vermedim inşallah çabuk atlatırız. oğlumun ismi enes oldu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?