Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Öteki topikte hayat yok sizde az da olsa birileri var. Bişey sorcam kızlar; siz yoğurdu bebişlere verirken dolaptan direk çıkarıp mı veriyorsunuz yoksa ılıması için biraz bekliyo musunuz? Farkeder mi bilen var mı?

Öteki topikte hayat yok sizde az da olsa birileri var. Bişey sorcam kızlar; siz yoğurdu bebişlere verirken dolaptan direk çıkarıp mı veriyorsunuz yoksa ılıması için biraz bekliyo musunuz? Farkeder mi bilen var mı?

canım henüz yoğurt vermedim haftaya mayalıcam ama verirsem dolaptan çıkarıp ılıdıktan sonra veririm

Dertsiz, tuncss ve ycl 2012 geçmiş olsun çok..

Dertsiz kiz keşke sende düğünden sonra altınları verseydin sizinkilere, nasıl olsa onlar almis..

Bide oglani bırakıp ise gitmek çok zoruma gidiyo kızlar ya

ılıtıp verdim ben,
suyu bile mama yapar gibi ısıtıp veriyorum öyle içiyo, yoksa içmiyo

Dertsiz kiz keşke sende düğünden sonra altınları verseydin sizinkilere, nasıl olsa onlar almis..

benim kız beni çok bunaltıyo, annem burda olsa ona bırakıp bikaç saat uzaklaşmak istiyorum herşeyden

canım henüz yoğurt vermedim haftaya mayalıcam ama verirsem dolaptan çıkarıp ılıdıktan sonra veririm

ılıtıp verdim ben,
suyu bile mama yapar gibi ısıtıp veriyorum öyle içiyo, yoksa içmiyo

Benimkinin de bir gaz problemi başladı sakin çocuk kucaktan inmek istemiyor. Günüm onu kucağımda zıplatarak geçiyor, acaba bu yoğurt ve meyveleri dolaptan çıkarıp veriyordum. Ondan olabilir mi diyorum...

bizim evimiz çok soğuk ya 19-20 derece.sabaha kadar ufo yanıyo o da boğazı kurutuyor.kaloriferler yanmaya başlasa bari.aman sende dikkat et kendine canım.

geçmiş olsun canım...
sağol canım

babam almam dedi.
al bozup benim hesabıma yatır dedim yine almadı.

Benimkinin de bir gaz problemi başladı sakin çocuk kucaktan inmek istemiyor. Günüm onu kucağımda zıplatarak geçiyor, acaba bu yoğurt ve meyveleri dolaptan çıkarıp veriyordum. Ondan olabilir mi diyorum...
canım soğuk verirsen boğazını da ağrıtabilir.ben çıkartmayı unuttuysam önce rendeleyip cam kaseye alıyorum. sonra benmari usulüyle ılıtıyorum.

ayyy canımm o kadar soğuk mu ya
bizim ev 23lere duştu ben de diyorum yakında yakarım kaloriferi.. birde Ali Emir hep yerlerde.. üşütmekten korkuyorum.. burun da akıyo iyice pimpiriklendim..

kendime gelince bu sabah berbat uyandım. boğazım öyle şişki.. yutkunamıyorum. ne yapacağımı şaşırdım. oğlandan uzak durma gibi bi şansım da yok

ben ilk günden beri dolaptan çıkarıp veriyorum herşeyi.. biraz alıştırmakla alakalı olabilir.. nasıl alışırsa öyle gider deyip öyle saatler öncesinden çıkarıp bekletmiyorum..

bu arada dertsiz altınlar güme gitmesin aman.. sessiz kalma :)

dün bir kaç defa yazdım hep sistem gitti silindi yazdıklarım

ycl geçmiş olsun canım, Allah korumuş

dertsiz altınları onlardan isteyip kendin bir bankaya yatırsan. onlarada annenlere borç verdiğini söylersin. eşin ne der buna bilemem ama en güzeli senin üstünde olsun.

ufoyu yakarken yakınına bir kap su koy canım havayı kurutmasın

chosy bunlar iyi günlerimiz asıl arkamızdan ağlamaya başladıklarında daha çok zorlanacağız.

aslında o günler hemen gelsin istiyorum. beni tanısın, sevdiğini belli etsin istiyorum. babaannemiz bir ayda iyice havalara girdi ben alınca yedirmeyi unutma falan diyor aç bırakıcam sanki kızımı.
kızım onlardan bana atılsın bilsinler yerlerini istiyorum. ah kuzum çabuk büyü....

tuncs benimkide burun aparatına bırakmıyor. bende serum fizyoloji sıkıp sonra peçeteyi uzun ince katlıyorum. öyle temizliyorum.

Gulimier yalnızken bizimde çok zor oluyo:) babasına veriyorum hemen, gidip ev işi yapıyorum, rahatliyorum biraz..

Dertsiz bencede ne yap et, al onlardan altınları, hiç güvenmiyorum ben onlara..

Aaumut bazende oyle diyorum, şimdiden alışır, ilerde zorlanamaz diye ama ne biliym zor ışte bizimki babayla benigörünce siritmaya başlıyor, kolları açıp uzatıyor. Ama dun mesela güzel uyumus kaka yapmış, bi gelldimmhic sallamadi, kucağıma geldi, bi o tarafa bi bu tarafa saldırıyor. Bana bakmiyo:)

seninki sana küsmüş demek ki benimki de aynı yapıyor bana bakmıyor kafasını çeviriyor çevirirkende gülüyor beni uğraştırmayı seviyor kafasını tutuyorum gözlerini kaçırıyor olurda göz göze gelirsek hemen kaçırıyor şimdiden çok inatçı benim işim zor 3 haftadır alışamadı büyüdüğünde arkamdan da ağlar işte o zman içim parçalanır off off

bebeğinin ilk dişi çıkan varmı?

dün annem fark etmiş elleyince diş gibi geldi dedi bakınca gözükmüyor yakında tamamen çıkar heralde haftasonu diş huysuzluğu çok vardı işallah bu kadarla atlatmış ve dişi çıkarıyor olalım...

benim sorum olacak diş buğdayı yapacak olan varmı?

diş buğdayında çocuğun önüne konulan materyallerin anlamı nedir?

bilenler beni bilgilendirir mi çok heves ettim yapacağım ama nasıl yapacağım bilmiyorum bilgi fırtınası yapalım birazcık

kızlar oğlum çok kötü burnundan nefes alamıyor.
göğsünde hırıltı var çocuk drumuza götürücez biraz sonra.
bronşitten korkuyorum.

altınlar 6 yıldır kbnın üstünde.doğuya giderken bankaya yatırcaktık
eşim benden önce gitti doğuya babasına dertsizle götürürsünüz dedi
eşimle bırakmadık çünkü düğün vardı orda taktım.hay takmaz olaydım
eşim bizim peşinat için bozalım dedi başka para olmasaydı tamam derdimde
hayır bozmıcaz dedim. öyle işte.
aaumut alıp öyle birşey yapamam canım.
tek çıkış yolu eşimin altın hesabına yatırması.

Bu havalarda biz bile dolaptan bisi yerken hasta olabiliyoruz cok az disarda beklet yada benmari usulu ilit yazik cok kucukler daha. ..

Zapzupun dedigi gibi kusmus olabilir gecen hast. Gittim esim bakti 2 saat sonra geldim hic yuzume bakmadi kusmus haspam bende oynadim biraz onunla baristik. Buyuk oglumsa boyleydi kustugu zaman emerken bile yuzume bakmazdi isi bitince hemen kafasini cevirirdi zamane cocuklari bunlar cok fenalar :)))))

Canim cam bardak yada cay kasigiyla pit pit vur tik tik die ses gelir ciktiysa simdi bile heyecanlandim anlatirken yapiyorum sanki insallah hayirlisiyla kavussun dişlerine mercanim .bizde diş fln yok bol bol huysuzluk var uslu kuzum gitti mizmiz keçim geldi
Dis buydayi hakkinda hic bilgim yok ama bende istiyorum bakalim onerileri bekliyoruz:26:

Son düzenleme:

geçen hafta perşembe sabah küçük bir kaza geçridim, merdivenlerden düştüm. 4 gün evdeydim hemen bana daha çok gelmek istedi. eşim bile fark etti. kim kucaklarsa kucaklasın hep kendini bana attı. ama sonra yine beni takmamaya başladı. kıskanıyorum vallahi. eşimi kıskanmamıştım hiç :)

doktor damaklar dolmuş dedi bizde bekliyoruz dişlerimizi:)
tek bildiğim 32 tane buğdayı tesbih gibi ipe dizip kurutup beşiğin içine-yakınına koydukları.
32 dişi tam olsun, sağlıklı olsun diyeymiş

çok geçmiş olsun canım. inşallah bronşit değildir. enfeksiyonla birlikte üşütünce birde ondan toplanması uzun sürdü sanırım.
biran önce toparlanır Enes paşa inşallah
ofpufya yıda merak ediyorum. kızı nasıl oldu acaba.

yerim ben onun nazını:)
damaklarda beyazlama olmuyor mu? bu sabah sanki alt damağı beyazlamış gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…