Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

ofpufya
nasıl oldu küçük prenses

Selam kızlar,
Pazartesi günü idrar kültürü sonucumuzu aldık steril çıktı üreme yapmamış ama böbrek ultrasonunda bir böbreğimizde 2 mm genişleme olmuş şimdi 10 gün antibiyotik kullanıp 11. Gün tekrar tahlil yapılacak sonrasındada tekrarlarsa böbreklere zarar verir tekrarlamaması için 3 ay düşük dozlu antibiyotik kullanıcaz dedi çok Zeki Dr umuz ... Onu parçalamamak için kendimi zor tuttum ama dayanamadım söyledim 2 aydan beri bütün belirtileri ve şüphemi söyledim bişey yok dediniz taaaki tahlil sonucu çıkana kadar tahlildede bütün değerler ortada zaten bi de altına bol lökosit diye yazmışlar sizi boşuna aradım sordum bakınca bende görürdüm önemli olan daha 2 ay öncesi belirtileri söylediğimde farkedebilmenizdi dedim. Birde utanmadan ben çok üzüldüm dedim demesinmi üzülmeye gerek yok geçer ama tekrarlamamalı diye oyyyy oyyyy .... Şimdi Cumartesi günü başka bi Dr a daha gidicez her ihtimale karşı bakalım o ne dicek ...

Demeyin oyle ya zaten üzülüyorum.. kusmesin..
Bugünlerde bi tuhaf oldu zaten, beşiği tam benim yanımda yatak odasında. Uyanıyor yuz üstü dönüyor, kafayı uzatıp bakıyor çok şeker. Tuhaf olan bu değil ama. Çığlık atıyor kendi kendine, hiç durmuyor, gezmek istiyo hep kucakta, ama goz göze gelince gülüyor. Bi yeri agrisa gülmez diyorum. Yarın aricam dr.u. hiç uyku yok. Sabaha karsi sürekli uyanıyor, emmek istiyo. Ilk yatinca bi 2, 3 saat uyuyo. Bu uykusuzluga nasıl dayaniyorum bilmiyorum. Salincagi kaldırdık artık 10 gündür filan. Ayakta sallayıp uyutuyoruz. Uyumustu tam, uyandı, emzirdim. Yatirdım. Bağırarak uyandı. Kucağa aldım korktum. Sustu bakiniyo. Babasi sallıyor şimdi gülüyor bi de. Nesi var bu çocuğun ya. Cildiricaz artık

Geçmiş olsun çok. Tahlil sonuçları iyi cikar inşallah canım..

Canım bi sürü şey yazdım silindi gitti kısaca şöyle diyim benim canım yandı ya bi kere hep aklımda idrar tahlili var artık bizim bütün sorunlarımız önce iştah sonra uykuyla başladı bu nedenle yakın zamanda yaptırdınmı bilmiyorum ama mutlaka bi idrar tahlili yaptır derim ben... Ben artık Dr gerek yok dese bile ger ay idrar kaka tahlili ve boğaz kültürü mutlaka yaptırıcam araştırma içindeyim gerekli gördüğüm korktuğum tüm tahliller yaptırıcam .

Sorma cnm ya galiba dis sancisi bizide buldu bugun hic susmadan 2 saat agladi kuzum ne yaptiysam olmadi emmeyide istemedi mamayi bile o kadar istahsiz yediki anlatamam alt damak on dislerin oldugu kisi biraz sis gibi geldi bizim dislerde yolda galiba hayirlisiyla atlatalim bu gunleri insallah.

Gecmis olsun canim gecen gun yazamadim cepten zor oluyor yaziom yaziom pat bisi oluyor siliniyor.kusura bakma en kisa zamanda sifa bulsun kuzun :)♥

canım hayırlısıyla çıksın bebişlerimizin dişleri ağrısız ateşsiz huyları çok değişmeden inşallah.
diş buğdayını yapmayı bende istiyorum.yemek olarak yapıyo bizimkiler nasıl yapıldığını annemlere bi sorucam.önünede mesela kalem, makas vs. bırakıyolar işte kalemi tutarsa öğretmen olacağına işaretmiş gibi.babası sürekli söylüyo mimar olsun kızım diye bende cetvel bırakıcam önüne bakalım alıcakmı:)

canım çok geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi bronşit degildir.

geçmiş olsun canım.bende kızımı kıskanıyorum :)

canım kızına çok geçmiş olsun.bizde antalyada yaşıyoruz siz hangi hast. ve dr gidiyosunuz.biz medstar topçularda özlem yurduna gidiyoruz

Gunaydin kizlar
Dün gece dis bugdayi hakkinda biraz arastirma yaptim bi suru blog okudum gozlemlediklerimi yaziyorum.
Hazirliklar dogum gunu partisi gibi yapiliyor genelde ikramlar pastalar bide bugday pisiriliyor uzerine cevis badem nohut vb urunler ekleniyor suslu kaselere konuluyor.
Bebisin ilk disini goren kisi bebegi bastan asagi giydiriyor o gun icin
Yemekler yeniyor sohbetler ediliyor geliyor meslek seçimine
Bebisin onune kalem makas ayna hesap makinesi gibi materyaller koyuluyor ilk hangisini eline alirsa buyuyunce o meslegi secmis olacakmis.
Bebisin basının ustunden 32 tane bugday atiliyor disleri patir patir ciksin saglikli olsun die sonkez olarakda uzerindeki atlet yirtiliyor bunu kv tarafi yapio nedenini bilmiom umarim yardimci olmustur..

canım kızına çok geçmiş olsun.bizde antalyada yaşıyoruz siz hangi hast. ve dr gidiyosunuz.biz medstar topçularda özlem yurduna gidiyoruz

Ben medstara bi türlü alışamadım canım ya medstar yıldız bana çok yakın olmasına rağmen gitmiyorum oda hamileyken hamilelik migreni yaşadım bi gece yine başım tuttu tam 3 gün sürdü çalışıyodum o dönem gece acile gittik medstar yıldıza o dönem migren falan olduğunu bilmiyoruz adam direk hamile olduğumu göre göre ne tansiyona baktı ne bişeye yatıralım bu akşam sizi serum bağlayalım dedi eşimi kolundan tuttuğum gibi kaçtım bildiğin. Biz doğumdan sonra ilk önce Yaşam Hastanesi Ümit Başere gittik tecrübeli bi Dr kapısında sürekli sıra var herkes çok memnun ama bana çocuğumun anne sütümü mamamı kullandığını sormadı,1 aylıkken 2 kilo almasıyla ve gelişimiyle ilgili yorum yapmadı,ağzından lafı cımbızla alıyorsun ondada sana değil kendi ellerine bakarak konuşuyor bi göz teması yok, bi de çocuğu soyuyorsun muayene oluyor bi sonraki hastayı almak için çocuğu giydirmemi beklemedi yandaki emzirme odasında giydirebilirsiniz dedi ben 1 aylık bebeğimi kucağıma alıp cıscıbıl üstünde bi battaniyeyle öyle emzirme odasına geçip giydirdim o son oldu zaten sonra Anadolu Hastanesi Hediye Hanıma gittik tavsiye üzerine son problrmimize kadar memnunduk çocuğumuzun gelişimi ile ilgili istediğimiz bilgileri alıyoduk,muayene olacaksa hemşire alıp soyuyor sen Dr a istediğini sor o an kafan dağılmadan muayene bittimş tekrar giydiriyor hizmet güzel ama 2 aydır çocuğumun derdini anlamadılar gelişimi devam ettiği için bu Cumartesi Özel Çocuk Hastanesine gidicez Nurten Başer e oda ilk Dr umuzun eşi adını çok duyduk eski ve tecrübeli ama bakalım artık Dr dan memnun olabilmek için çok daha fazla kriterim var

bende topçularda doğum yaptım sonra ilk çoçuk dr muayenemizide orda yapınca oraya devam ettik artık, bizim doktorda iyi elif 2 aylıktı muayenede kakası yeşil görünce hemen tahlile gönderdi bi bakalım lökosit çıkıcakmı falan diye önlem amaçlı Allaha şükür bişey çıkmadı ama böyle dikkatli davranması hoşuma gitti şimdilik özlem hanımla devam ediyoruz inşallah canım sizde hayırlı bi doktora rast gelirsiniz bebişinde tez zamanda iyileşir.

çok geçmiş olsun canım. inşallah diğer tahlile kadar tüm sıkıntılar bitmiş gitmiş olur.

belli ilgi istiyor canım. sıkıntısı olsa kucaklandığında oynanmaya başladığında hemen gülücükler atmaya başlamazdı. naz yapıyor anasına

geçmiş olsun canım.bende kızımı kıskanıyorum :)

tek olmadığıma sevindim:)

biz aile apt.da oturuyoruz kv.ve eltimlerle aynı binadayız babaannesi daha çok bakıyo kızıma anneme arabayla gitmek lazım bizimde kolayımıza geliyor.ben eltime sinir oluyorum ya onunda 1 yaşını doldurmuş ve 7 yaşında iki çocuğu var ev hanımı kendi çocuklarınla ilgilensin.kv.yanına iniyo ben işdeyken kızımın bütün hareketlerini takip ediyo ne yapıp ettiğini falan.ben işden gelincede bana sıralıyo annesi kızın böyle yaptı kumadayı aldı tuşlarına basıyo pek bi seviyo vs. diye anlatıyor.sanki ben kızımın neyi sevdiğini neyi eline alıp alımıcağını bilmiyorum bana anlatıyo zoruma gidiyo valla.yarın öbür günde annesi elif bugün emekledi,yürüdü vs. dicek yani benden önce o görüyo sanki kızımın ilklerini bende kıskanıyorum kızım beni bilsin istiyorum(bu ara fazla cins olmaya başladım sanırım)

bizde görümcem, kayınvaldem ve ben aynı apartmandayız. ikisi birlikteler tüm gün zaten kızımda yanlarında tabi.
bunu yemez, böyle uyumaz falan demeye başladılar. dün akşam dayanamadım bir ayda kızımın huyunu suyunu değiştirdiniz diye kızdım. çarşafta sallamaya alıştırmışlar. birşey değil eşimde gece çalışıyor şimdi. gecenin bir yarısı ağlamaya başayınca uyutamıyorum.
gündüzleri dizde sallayıp uyutuyordum akşamda banyosunu yaptırıp doyurup beşiğe bırakıyordum. emziğini alıp dalıyordu. şimdi çarşafa konmadan uyumuyor.
gece telefonlarınızı kapatmayın ağlayınca çağırıcam çarşafla sallamaya dedim. bakalım yapacaklar mı yine

biz o konuda çok kararlı durduk eşimde sağolsun taviz vermedi ilk baştan hiç sallamadık, eltim sallayarak uyutuyor çocuğunu bizede sürekli söylüyor iyi bişey gibi sallayarak uyut falan diye bizde eşim dedi bu sallanmadan uyumaya alıştı sakın ha sizde sallamayın biz işdeyken düzenini oturttuk böyle devam etsin falan dedi onlarda alıştı biberonda sütünü veya mamasını içerken uyuyo kızım maşallah.bence eşine söyle o kesin kararlı konuşsun ailesiyle düzenini değiştirmeyin bebeğin diye.bizim kv.de dün kızımla oyun oynuyo başını öne doğru sallamayı öğretiyor zaten doğru düzgün başını tutamıyor bide böyle bi oyun öğretiyor yaa Allah korusun vurucak başını yere korkuyorum inan.

bunlar bitmez canım
ek gıdaya geçmeden önce doktora kontrole gitmiştik. ne vermeliyim ne vermemeliyim diye. direk doktordan duysunlarda zararlı şeyler vermesinler diye görümcemle birlikte gittim.
görümcem hazır meyveli yoğrutlardan danonelerden verlim mi dedi bizimki. doktor sakın vermeyin evde mayalanan yoğurtları verin, ben öyle şeyleri önermiyorum dedi.
geçenlerde evde tezgah üstünde boş danone kutusu gördüm. sorduğumda çocuklarının yediğini söyledi ama inanmadım tabiki. 18 yaşında çocuk onumu alıp yiyecek.

benim eşim onlardan beter. 5,5 aylık bebek yönlendiriyor 40 yaşındaki adamı :)

Burda okudukça aklıma geliyor, hatta demir eksikligide huysuzluk yapıyormuş. Dr bize 8. Ayda tahlil yapicaz, şimdi kullanmayın demir damlası dedi. Acaba mi diyorum.

Anlamadım ki. Birde uykusu gelince kuduruyo ole sipa, ark. Bebeği anasının koynuna yatıyor uykusu gelince ne güzel. Ya bide şımarık olacak galiba, ben çok kinardim başıma mi gelecek ne.. bi sağa saldırıyor, bi sola. Herşeye uzanıyor. Inşallah bu normaldir, simariklik belirtisi değildir kollarim kopuyor uyanıkken, uyuyunca da dinlenilmesi ki, hatta ev işlerinden ancak bi tanesini yapabiliyorum. Herkes bölen demi? Evet deyin rahatliym biraz:)

Allah yardımcımız olsun canım gerçekten analta anlat bitmez uzar gider Allaha emanet olsun yavrularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…