Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

şimdi gördükleri herşeye atılıyorlar, ellemek istiyorlar. böyle öğrenecekler normal şeyler bunlar şımarıklık değil.
bana göre hep kucak istemesi şımarıklık
benimkide kucaktan inmek istemiyor

Son düzenleme:

canım inan evle ilgilenmeyince çok fena sıkıntıya giriyorum başım ağrıyor ev üstüme geliyor sanki ama bu hafta yaptığımı söyliym pazartesi akşam süpürgeyi açtım evi süpürdüm çarşamba tozu aldım ütü yaptım bugün inşallah paspaslıcam.ne güzel demi !

:):)
hamarat kadınsın maşallah.
ben sadece sabahları camların önünü silip evi havalndırıyorum. balkon yıkıyorum. asılacak-toplanacak çamaşır varsa onu hallediyorum okadar.

:):)
hamarat kadınsın maşallah.
ben sadece sabahları camların önünü silip evi havalndırıyorum. balkon yıkıyorum. asılacak-toplanacak çamaşır varsa onu hallediyorum okadar.

evet canım maşallah bize :))

Bir kiskanc anada burda:) kendi ailemden ve esim haricinde herkezden kiskaniyorum...hatta kvnin kucagindayke kizim bana bakip agladiginda seviniyorum :); benim kizim cogu zsmsn yerde yuvarlaniyor cok az kucakta ama ben odadan ciktigim anda bagiriyor birde blender sesinden cok korkuyor calistigi anda basiyor cigligi..

işte bende bunu istiyorum. onlardayken bana atılsın, beni istesin :)
çok mu hayinim

blendırı prenses uyanıkken çalıştırma, korkusunun üstüne gitme canım

işte bende bunu istiyorum. onlardayken bana atılsın, beni istesin :)
çok mu hayinim

blendırı prenses uyanıkken çalıştırma, korkusunun üstüne gitme canım

Bence hayin degilsin en dogal hakkimiz :) kucagima aliyorum calistirinca blendira bagiriyor wa wa wa diye:) uyurke hic calistiramam ztn

Bende ayni durumdayim cnm sabahtan beri bisi yapamadim biri bitio biri baslio 2 sinin isteklerine yetismekten firsat bulursam yemek yapcam simdi ins. Sen bide calisiyorsun cok normal bence

Bende ayni durumdayim cnm sabahtan beri bisi yapamadim biri bitio biri baslio 2 sinin isteklerine yetismekten firsat bulursam yemek yapcam simdi ins. Sen bide calisiyorsun cok normal bence

ikincide böyle oluyor demekki
2 lemeyi düşünen arkadaşlar ne kadar ara vermeyi planlıyorsunuz?

Gecenlerde esim hemen 2.nciyi yapalim diye pesimde dolaniyordu:) ama ben 4yil ara vermek istiyorum sen?

ben 33 yaşındayım 35 e gelmeden istiyorum aslında.
seneye temmuz-ağustos gibi tekrar tedaviye başlasam 1,5 yaşına gelmiş olur kızım. doğana kadar 2 yi doldurmuş olur.
kısmet tabi ama çok ara vermek istemiyorum

aa buğday dizme güzelmiş bunu yapayım ama ilk dişi çıknca mı yapılıyor yoksa şimdiden mi yapılacak onu anlamadım
geçmiş olsun canım işallah bronşit değildir
ağzını doğru düzgün açmıyor kapatıyor dilini ısırıyor bir hafta sonra daha belirgin olur sanırım, dişlerin çıkacağı belliydi beyazlamıştı

benim kızımda küsüyor bende üzülüyorum ama bu küsmeleri bizi çok sevdiğini gösterir insan sevmediğine küsmez :)
süpersin arladaşım bende fotolar bulmuştum paylaşırım el emeği ile birşeyler yapacağım paylaşırım burda sizde yaparsınız dişi gören giydirecekse ne yazık ki yine anneannemiz gördü :) gerçi annem birşeyler alsın bayılıyor ama atleti kv yırtamaz annem alsın o yırtsın yok öyle şey boşver çocuğumun atleti yırtılmasın anneannesi taytını ben giyeyim diyor üzerine koyuyor kadının üzerinde taytını çekiyor kızıyor birde atletini yırtarlarsa kıyameti koparır mercan :)

ayyy çok fena aynı durum bizde de var ama bizim gelin yapıyor annesi onu yaptı bunu yedi beni seviyor diyor sinir oluyorum kendisinin 2 aylık oğlu var aklı benim kızda kız çocuk çok istiyordu kızı olmayınca mercana sardı bende sen bırak annem halleder karışma diyorum bütün gün ben kızımı göremiyorum o görünce tırnaklarım dışarı dışarı çıkıyor valla

selam ofelyam
nerelerdesin?

canım selam , saol canım,

çok özledim sizi, geçen gün dertsiz de yazmıştı canım benim:)
napiiym kızım hastaydı bi 20 gün kadar , şimdi iyi çok şükür, önce boğaz enfeksiyonu dediler 1 hafta antibiyotik kullandı gittik hiç bişe yemiyo dedim idrar tahlilinde iltihap çıktı 1 hafta da onun için ilaç kullandık, yavrum erkenden tanıştı ilaçla, çok şükür şimdi iyi, ama ek gıdayla başım dertte, aslında benim doktor başlama dedi ama ben tattıriyim diye başladım, sebze püresiyle başım dertte, mümkün diil yemiyo yoğurdu da elmayla karıştırınca anca, işe başladım, çok özlüyorum yavrumu, sabah babası bırakıyo 6da çıkıyolar, ben 6,45de evden çıkıyorum o saate kadar battaniyesine sarılıp yatıyorum kokusunu içime çeke çeke, akşam alıyorum, araba kullanma maceralarım da dillere destan oldu bu vasitayla:)öle geçinip gidiyoruz çok şükür, sen neler yapıyosun, kuzn nası?

diş çıkınca yapılıyor canım.
bizde baştan ayağa giydirilecek diye brişey yokta dişi ilk gören bir hediye alıyor. görüpte görmezdende gelebilirler:)

sen becerikli hatunsun, neler yapacaksın anlat bizede bizim dişlerin gelmeside yakındır.

Hakkinizda en hayirlisi olsun cnm..tüp bebebeklemi hamile kaldin?? Bende 2yil tedaviden sonra hamile kalmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…