Burda okudukça aklıma geliyor, hatta demir eksikligide huysuzluk yapıyormuş. Dr bize 8. Ayda tahlil yapicaz, şimdi kullanmayın demir damlası dedi. Acaba mi diyorum.
Anlamadım ki. Birde uykusu gelince kuduruyo ole sipa, ark. Bebeği anasının koynuna yatıyor uykusu gelince ne güzel. Ya bide şımarık olacak galiba, ben çok kinardim başıma mi gelecek ne.. bi sağa saldırıyor, bi sola. Herşeye uzanıyor. Inşallah bu normaldir, simariklik belirtisi değildirkollarim kopuyor uyanıkken, uyuyunca da dinlenilmesi ki, hatta ev işlerinden ancak bi tanesini yapabiliyorum. Herkes bölen demi? Evet deyin rahatliym biraz:)
Burda okudukça aklıma geliyor, hatta demir eksikligide huysuzluk yapıyormuş. Dr bize 8. Ayda tahlil yapicaz, şimdi kullanmayın demir damlası dedi. Acaba mi diyorum.
Anlamadım ki. Birde uykusu gelince kuduruyo ole sipa, ark. Bebeği anasının koynuna yatıyor uykusu gelince ne güzel. Ya bide şımarık olacak galiba, ben çok kinardim başıma mi gelecek ne.. bi sağa saldırıyor, bi sola. Herşeye uzanıyor. Inşallah bu normaldir, simariklik belirtisi değildirkollarim kopuyor uyanıkken, uyuyunca da dinlenilmesi ki, hatta ev işlerinden ancak bi tanesini yapabiliyorum. Herkes bölen demi? Evet deyin rahatliym biraz:)
canım inan evle ilgilenmeyince çok fena sıkıntıya giriyorum başım ağrıyor ev üstüme geliyor sanki ama bu hafta yaptığımı söyliym pazartesi akşam süpürgeyi açtım evi süpürdüm çarşamba tozu aldım ütü yaptım bugün inşallah paspaslıcam.ne güzel demi !
:):)
hamarat kadınsın maşallah.
ben sadece sabahları camların önünü silip evi havalndırıyorum. balkon yıkıyorum. asılacak-toplanacak çamaşır varsa onu hallediyorum okadar.
Bir kiskanc anada burda:) kendi ailemden ve esim haricinde herkezden kiskaniyorum...hatta kvnin kucagindayke kizim bana bakip agladiginda seviniyorum :); benim kizim cogu zsmsn yerde yuvarlaniyor cok az kucakta ama ben odadan ciktigim anda bagiriyor birde blender sesinden cok korkuyor calistigi anda basiyor cigligi..
işte bende bunu istiyorum. onlardayken bana atılsın, beni istesin :)
çok mu hayinim
blendırı prenses uyanıkken çalıştırma, korkusunun üstüne gitme canım
Bence hayin degilsin en dogal hakkimiz :) kucagima aliyorum calistirinca blendira bagiriyor wa wa wa diye:) uyurke hic calistiramam ztn
Bende ayni durumdayim cnm sabahtan beri bisi yapamadim biri bitio biri baslio 2 sinin isteklerine yetismekten firsat bulursam yemek yapcam simdi ins. Sen bide calisiyorsun cok normal bence
evet, kızım annesine yapsın cilvelerini :)
geçtin mi kv ler
kaç gün kalacaksın
Haftaya pazar cnm 1 ay kalicaz...cbk gecer demi 1 ay
ikincide böyle oluyor demekki
2 lemeyi düşünen arkadaşlar ne kadar ara vermeyi planlıyorsunuz?
Allah kolaylık versin canım
unutma bizide yanlız bırakma. yine girmeye çalış
Gecenlerde esim hemen 2.nciyi yapalim diye pesimde dolaniyordu:) ama ben 4yil ara vermek istiyorum sen?
aa buğday dizme güzelmiş bunu yapayım ama ilk dişi çıknca mı yapılıyor yoksa şimdiden mi yapılacak onu anlamadımgeçen hafta perşembe sabah küçük bir kaza geçridim, merdivenlerden düştüm. 4 gün evdeydim hemen bana daha çok gelmek istedi. eşim bile fark etti. kim kucaklarsa kucaklasın hep kendini bana attı. ama sonra yine beni takmamaya başladı. kıskanıyorum vallahi. eşimi kıskanmamıştım hiç :)
doktor damaklar dolmuş dedi bizde bekliyoruz dişlerimizi:)
tek bildiğim 32 tane buğdayı tesbih gibi ipe dizip kurutup beşiğin içine-yakınına koydukları.
32 dişi tam olsun, sağlıklı olsun diyeymiş
geçmiş olsun canım işallah bronşit değildirkızlar oğlum çok kötü burnundan nefes alamıyor.
göğsünde hırıltı var çocuk drumuza götürücez biraz sonra.
bronşitten korkuyorum.
altınlar 6 yıldır kbnın üstünde.doğuya giderken bankaya yatırcaktık
eşim benden önce gitti doğuya babasına dertsizle götürürsünüz dedi
eşimle bırakmadık çünkü düğün vardı orda taktım.hay takmaz olaydım
eşim bizim peşinat için bozalım dedi başka para olmasaydı tamam derdimde
hayır bozmıcaz dedim. öyle işte.
aaumut alıp öyle birşey yapamam canım.
tek çıkış yolu eşimin altın hesabına yatırması.
ağzını doğru düzgün açmıyor kapatıyor dilini ısırıyor bir hafta sonra daha belirgin olur sanırım, dişlerin çıkacağı belliydi beyazlamıştıCanim cam bardak yada cay kasigiyla pit pit vur tik tik die ses gelir ciktiysa simdi bile heyecanlandim anlatirken yapiyorum sanki insallah hayirlisiyla kavussun dişlerine mercanim .bizde diş fln yok bol bol huysuzluk var uslu kuzum gitti mizmiz keçim geldi
Dis buydayi hakkinda hic bilgim yok ama bende istiyorum bakalim onerileri bekliyoruz:26:
benim kızımda küsüyor bende üzülüyorum ama bu küsmeleri bizi çok sevdiğini gösterir insan sevmediğine küsmez :)Demeyin oyle yazaten üzülüyorum.. kusmesin..
Bugünlerde bi tuhaf oldu zaten, beşiği tam benim yanımda yatak odasında. Uyanıyor yuz üstü dönüyor, kafayı uzatıp bakıyor çok şeker. Tuhaf olan bu değil ama. Çığlık atıyor kendi kendine, hiç durmuyor, gezmek istiyo hep kucakta, ama goz göze gelince gülüyor. Bi yeri agrisa gülmez diyorum. Yarın aricam dr.u. hiç uyku yok. Sabaha karsi sürekli uyanıyor, emmek istiyo. Ilk yatinca bi 2, 3 saat uyuyo. Bu uykusuzluga nasıl dayaniyorum bilmiyorum. Salincagi kaldırdık artık 10 gündür filan. Ayakta sallayıp uyutuyoruz. Uyumustu tam, uyandı, emzirdim. Yatirdım. Bağırarak uyandı. Kucağa aldım korktum. Sustu bakiniyo. Babasi sallıyor şimdi gülüyor bi de. Nesi var bu çocuğun ya. Cildiricaz artık
Geçmiş olsun çok. Tahlil sonuçları iyi cikar inşallah canım..
süpersin arladaşım bende fotolar bulmuştum paylaşırım el emeği ile birşeyler yapacağım paylaşırım burda sizde yaparsınız dişi gören giydirecekse ne yazık ki yine anneannemiz gördü :) gerçi annem birşeyler alsın bayılıyor ama atleti kv yırtamaz annem alsın o yırtsın yok öyle şey boşver çocuğumun atleti yırtılmasın anneannesi taytını ben giyeyim diyor üzerine koyuyor kadının üzerinde taytını çekiyor kızıyor birde atletini yırtarlarsa kıyameti koparır mercan :)Gunaydin kizlar
Dün gece dis bugdayi hakkinda biraz arastirma yaptim bi suru blog okudum gozlemlediklerimi yaziyorum.
Hazirliklar dogum gunu partisi gibi yapiliyor genelde ikramlar pastalar bide bugday pisiriliyor uzerine cevis badem nohut vb urunler ekleniyor suslu kaselere konuluyor.
Bebisin ilk disini goren kisi bebegi bastan asagi giydiriyor o gun icin
Yemekler yeniyor sohbetler ediliyor geliyor meslek seçimine
Bebisin onune kalem makas ayna hesap makinesi gibi materyaller koyuluyor ilk hangisini eline alirsa buyuyunce o meslegi secmis olacakmis.
Bebisin basının ustunden 32 tane bugday atiliyor disleri patir patir ciksin saglikli olsun die sonkez olarakda uzerindeki atlet yirtiliyor bunu kv tarafi yapio nedenini bilmiom umarim yardimci olmustur..
biz aile apt.da oturuyoruz kv.ve eltimlerle aynı binadayız babaannesi daha çok bakıyo kızıma anneme arabayla gitmek lazım bizimde kolayımıza geliyor.ben eltime sinir oluyorum ya onunda 1 yaşını doldurmuş ve 7 yaşında iki çocuğu var ev hanımı kendi çocuklarınla ilgilensin.kv.yanına iniyo ben işdeyken kızımın bütün hareketlerini takip ediyo ne yapıp ettiğini falan.ben işden gelincede bana sıralıyo annesi kızın böyle yaptı kumadayı aldı tuşlarına basıyo pek bi seviyo vs. diye anlatıyor.sanki ben kızımın neyi sevdiğini neyi eline alıp alımıcağını bilmiyorum bana anlatıyo zoruma gidiyo valla.yarın öbür günde annesi elif bugün emekledi,yürüdü vs. dicek yani benden önce o görüyo sanki kızımın ilklerini bende kıskanıyorum kızım beni bilsin istiyorum(bu ara fazla cins olmaya başladım sanırım)
selam ofelyam
nerelerdesin?
ben 33 yaşındayım 35 e gelmeden istiyorum aslında.
seneye temmuz-ağustos gibi tekrar tedaviye başlasam 1,5 yaşına gelmiş olur kızım. doğana kadar 2 yi doldurmuş olur.
kısmet tabi ama çok ara vermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?