Canım şimdilerde daha iyi geceleri saat başı yerine 3-4 defa uyanıyor en önemlisi bugün idrarı biraz arttı.çocuk Dr U muhtemelen ihmalinden dolayı korktu ve direk bu tedaviyi uygulamak istedi diye düşünüyorum bakalım onu her koşulda şikayet etmem boynuna borç ki bu deneyimsizlik ve ihmalle başka kimsenin canını yakmasın.
Ofpuf geçmiş olsun, Allah acil şifa versin. Benim oğlumun da her iki böbreğinde grade 3 seviyesinde problem vardı hamileyken. O yüzden gününü doldurunca hemen aldılar daha çok ilerlemesin diye. Sonra bu grade 2 ye düştü tabi bu arada bir defaya mahsus voiding testi ve aylık ultrason çekildi. En son gittiğimizde grade 1 e düştü. Çok korkmayın tabiki vciddi ama birçok bebek kendi kendine toparlıyormuş. Ama malesef bu bebekler idrar yolları enf. Olmamamasına özen göstermek gerekiyormuş ve malesef bu bebekler enf.çok yatkınlarmış. Ben tr nin en iyi çocuk nefrologlarından birine gidiyorum. İst.da oturuyorsan tavsiye ederim bir göster bebeği derim. Çapa nın prof.u ama hizmet gast.de hasta kabul ediyor. Bize sadece takip yaptı ilaç falan kullandırtmadı üç ayda bir gidiyoruz kendisine.
canım bizde ferro sanol kullanıyoruz. size kaç damla verdi? oğlum 6.400 kg ama 8 damla kullanmamız söylendi. kiloya göre değil mi dedim asmdeki ebemize yok bu kiloya göre değil dedi bana.Ben de bugün oğlumu gaz probleminden doktora götürdüm kendi drmuz hastaneden ayrılmış, popüler oldu herhalde ki muayenehane açacakmış. O yüzden başka dr.a gittik. idrar tahlili istedi dr. Bazen enfeksiyon ateşle değil başka işaretlerle belli olabilirmiş. Ben de o arada birkaç soru sordum. Demir ilacını sordum bana şunu dedi, zeka geriliğine neden olmaz ama sizin çocuğunuzun IQ sunn 160 a çıkma potansiyeli varsa 140 da kalabilir demir eksikliğinden dedi. Ayrıca pekmez anca günde 2 bardak verirsen günlük demiri karşılarsın bu da mümkün olmadığına göre vermeni tavisye ederim dedi. Katkı maddelerden bahsedince vücutta toksik oluşturabilecek oranlarda olmadığını rahat bir şekilde kullanabileceğimi söyledi. Ben de kansızdım diyince bitmiştir bile onun rezervleri o zaman dedi. Ferro sanol aldım sanırım yakında başlıcaz demire yeniden.
oğlum kustuğu için biz yastık kullandık canım.ben hala yastık kullanmıyorum ilk kullandım baktım düşüyo yastıktan kafası sonra kaldırdım hiç kullanmadım ama bu gece kullanıcam bakalım
kızlar ben hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok yorgunum.
hiçbir şey eskisi gibi değil. eşimle hala aynıyız kaç ay geçti doğum yapalı
hala kedi köpek gibiyiz. oğlumun herşeyiyle ben ilgileniyorum
eşim işten geliyor 10 dk alıyor tamam sonra uzaktan laf atıyor
(bu ara çok fazla olay oldu burda sürekli gece yarılarına kadar çalışıyor,
bazen 24 saat eve gelmediği oluyor)
oğlumda sürekli kucakta. buna rağmen hergün öğlen ve akşam yemeği hazırlıyorum
ne yaparsam oğlum kucağımda oluyor.eşime sen 20 dk bakta ben duşa gireyim dediğimde
oğlumu uyut öyle gir diyor. kendimden iğrenir oldum resmen
saçım yağlı, evim pis diye kapıyı açmıyorum biliyor musunuz
bu sorunlarımız varken birde üstüne eşim borsa gibi bir sitede çok ciddi anlamda para kaybetti
birçok kişi kaybettiği parayı 1 yılda bile kazanamıyor.
önce bir miktar kaybetti kaybettiğini kazanmak için kredi çekti
çektiği krediyi de kaybetti şu an 2 tane kredimiz var ve ev için tekrar bir kredi çekilcek
maddi anlamda da zor durumdayız ama o kadar takmıyorum ben sadece ilgi istiyorum destek olmasını istiyorum
bunaldım resmen. gurbette olmak zaten zor bi de eşimin tavırları beni mahfediyor.
canım bizde ferro sanol kullanıyoruz. size kaç damla verdi? oğlum 6.400 kg ama 8 damla kullanmamız söylendi. kiloya göre değil mi dedim asmdeki ebemize yok bu kiloya göre değil dedi bana.
kızlar bıngıldağınız ne durumda bizim kapanmak üzere çok erken değil mi?
drumuza sorduğumda motor gelişimi normal problem yok dedi
nette araştırdığıma göre daha çok erken yaaa
benimde içime kurt düşüyor bu yüzden
erken kapanmak üzere olanlarda d vitaminini kesiyorlarmış
bize hiç öyle birşey söylemedi
zaten son gittiğimizde dr güvenimide sarstı
tel ediyorum aile hekimi peditus verdi vereyim mi diyorum,
1 çay kaşığı ver diyor (vermedim)
hastaneye gittiğimizde aile hekimimiz peditus verdi ama kullanmadım
hakkında çok şey okudum o yüzden vermek istemedim dediğimde
haklısınız biz çok önermiyoruz diyor
ne diye ver diyorsun o zaman illa hastaneye mi gelmek lazım
al birini vur ötekine hepsi aynı işte...
aylardır o yatağın bir ucunda ben bir ucundayım.canım inan kardeşim olsan bu kadar üzülmezdim durumuna eşinin ve ailesinin yaptıkları nedir böyle yaa bi adam akıllı al karşına bi konuş derdin ne senin de yaa
ben peditusu kullanmadım demesem belki yine bana o ilacı verecekti. kılı kırk yarıyorum bişey verirken.cnm görünce yazmadan duramadım,
acildeki doktor yazmıştı peditus 5 gün kullandım,
sonra bi daha nezle oldu cuma günü kendi doktoruna götürdük
aynen yazıyorum,
ne demek peditus sakın at onu çöpe, ben bu ilacı Amerika'da yazsam lisansımı elimden alırlar dedi, ve anmak istemedğm bi sürü risk saydı
ben eşimin gelişini camda beklerdim. şimdi kapıya bile vurmuyor zile basmıyor kendi anahtarıyla giriyor. ne yalan söyliyeyim hoşgeldin bile demiyorum hırsız gibi giriyor eve diye.işi çalışma koşulları ağırdır olabilir ama bunu sana bebeğine yansıtmasın.benim eşimde işden geliyo hoşgeldin aşkım diye kapıyı açıyorum oyyy aşkım çook yorgunum çok yoruldum diyo. çok kızıyorum olabilir bende çalışıyorum yoruluyorum ama dilime getirmiyorum sende getirme eve geliyosun beni bebeğimizi görüyosun yorgunluğunu unutmak zorundasın falan diye söylenip duruyorum
aylardır o yatağın bir ucunda ben bir ucundayım.
hiç mi el kol değmez değmiyor işte. 6 yıldır kapıya kadar gidip uğurlayıp öpen ben şimdi yataktan bile kalkmıyorum
anlatsam sayfalar dolar canım.tek umudum haftaya memlekete gidiyorum
umarım dönüşte herşey yoluna girer.
ben peditusu kullanmadım demesem belki yine bana o ilacı verecekti. kılı kırk yarıyorum bişey verirken.
ben eşimin gelişini camda beklerdim. şimdi kapıya bile vurmuyor zile basmıyor kendi anahtarıyla giriyor. ne yalan söyliyeyim hoşgeldin bile demiyorum hırsız gibi giriyor eve diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?