Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

canım aranızdaki bu soğukluk nasıl başladı
doğumdan önce isim yüzünden tartıştık. doğum yaptıktan sonra ismi hemen koymadık 15 gün bekledik. kbmın ismini de koydu eşim ama ben 2 isimle hitap etmiyorum. tek isim söylüyorum soranlarada tek isim diyorum. ona kızıyor ama o ismi kullanmak istemiyorum hele de bana senelerce çektirdikten sonra...

canım isim konusunda ortak olmalıydınız madem eşin bu denli istiyor varsın koysun sende kendi istediğin ismi koysaydın şimdiki gibi iki isimli olurdu kim hangi isimle hitab edicekse öyle büyürdü sonra zaten oğlun büyüdüğünde karar verirdi hangisini söyleyeceğine.sende sana çok fazla çektirdikleri için kb nın adamın ismini dahi duymak istemiyosun çok haklısında ama söz konusu eşin böyle ısrar ettiği için tamam deseydin yani ne bileyim yine kendi bildiğini uygulasaydın ben aile içi huzursuzluğu pek sevmiyorum o yüzden bazı durumlarda sineye çeken taraf oluyorum sanırım.

terleme bizdede çok fazla ama bana direk ırsidir dedi. hiç başka ihtimalden bahsetmedi.
gerçi eşiminde aynı şekilde kafası çok terliyor

pedifen kullanıyoruz biz bahsettiğiniz ilaç bu değil dimi

canım ya benzer şeyleri doğumdan sonra bizde yaşadık ama sizinki çok uzun sürmüş.
biliyorum doğum yapan hormonları oynayan benim diyeceksin ama maalesef herzaman yükün büyüğü bizim omuzlarımızda oluyor.
sen eşine biraz daha yakın davranmaya çalışsan, herzaman olduğundan farklı davran
ne bileyim bugn eve geldiğinde hiç birşey yokmuş gibi yine kapıda karşıla, sarıl hoş geldin de
birde böyle dene
böyle küs birşekilde annenlere gidersen dönüşte sorunlar dahada büyüyebilir canım

bencede annenlere böyle küs gitme senin fiziğin bizimkilerden daha güzel diye tahmin ediyorum doğum kilolarını maşallah çabucak verdin bişeyin kalmadı,giy güzel cicilerini cazibeni kullan bu akşam nasıl olucak bakalım

canım 2. ismi ben koydum zaten. biz 6 yıl bebek yapmadık çünkü daha nişanlıyken bu isim konusu yüzünden tartışmıştık. eşim tavrımı biliyordu benim. hamileykende bu yüzden çok tartıştık.hatta o zaman tek isim koyucam diyordu. iki isim olsun bari diye yalvardım beni o kadar çok üzdü ki... belki o zaman iki isim olsun dediğimde eşim bu kadar inat etmeseydi bende daha farklı olabilirdim.şimdi o ismi söylemek istemiyorum. oğlum eşim yüzünden sinirli bir bebek oldu. istediği birşey yapılmadığı zaman ellerini yumruk yapıyor kendini öyle bir sıkıyor ki sinirleniyor. bunlar hep eşimin eseri.

evlilikte bir yatak odası, 2 cüzdan düzelmediği sürece huzur olmaz canım.
şimdi kaybettiği paranında stresi vardır üzerinde. belli etmemeye çalışsada konuşmasada suçlu hissediyordur kendini
bugün herşeyi unutmaya çalış, eşinin suyuna git biraz.
o gelmiyorsa sen bir adım at ve cezbetmeye çalış.

ben demir ilacını bıraktım 7. aydan sonra vereceğim heryerde farklı şeyler duydum kafam karıştı bizim kilomuz 8000 di 5 damla verdi

bıngıldak bizimde hızlı kapanıyor gibiydi d vitaminini 1 gün aralıklarla verdim şimdi yavaşladı ama kış geldiği için yine hergün kullanmaya başlayacağız

asker polis eşi olmak zor gerçekten allah sabır versin benim eşimde asker olmak çok istiyordu ama r harfini söyleyemediği için elendi iyi ki de olmamışsın diyorum normalde yumuşak birisidir ama üniformayla astığı astık psikopat düzen hastası biri olurdu

sen eşine yaklaşmayı dene uyurken yanına sokul sarıl sana sarılmasını iste sen haklısın ama yaklaşmadıkça konu uzayacak bak kaç ay geçti hala uzakmışsınız evliliğin için çocuğun için sen yanaş sen eşini seviyorsun eminim o da seni seviyor umarım eşin de yumuşar o da sana bir adım atar aranız düzelir

pedifen değil canım.

ah kızlar neler yapmadım ki...
öpmek için yanaştığımda öptürmüyor oğlum varken seni mi öpücem diyor bana
ben öyle odun biri de değilim ya
ama olmuyor işte.
bugün öğle yemeğine geldi, eşofmanlarını giydi oturdu
neyse tekrar işe gidecek eşofmanlarını çıkarıf üniformasını giydi
eşofmanları koluna attı gidiyor nereye gidiyorsun onları nereye götürüyorsun dedim
benim kafam bi dünya kafa mı kaldı diyor
tamam işleri çok yoğun ama bu kadarda olmaz

zapzup iyiki olmamış eşin.herkes aaa ne güzel diyor da
dışı sizi içi beni yakar diyorum hep.

geçen hafta diş buğdayından bahsettik bende biraz araştırdım ve kızıma keçeden dişten peri yaptım bunu badisinin üzerine dikeceğim ve yine bu modelden keçeden magnet yapacağım ve diş buğdayına gelenlere hediye olacak kendi kendime iş çıkarmayı çok seviyorum babamız kızıyor ama ne yapayım elemeği ile birşeyler yapmak hoşuma gidiyor :)

Eklentiler

• $DSC_0334.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $DSC_0336.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 28

belli var bir sıkıntısıda seni böyle daha çok üzüyor.
ah canım ah keşke adın gibi dertsiz olsan
kv. kb bir yerde kızıp söylenip rahatlayabiliyorsun yada görmeyince unutuyorsunda evde huzursuzluk çok zor.
gerçekten çok zor bir eşin var

zapzup süpersin canım. çok güzel olmuş bende düşünebilirim belki bunu bana da uğraş olur.

küçük parçaları çok, çok uğraştırmaz mı?
keşke azıcık benim elimdende birşeyler gelseydi

zapzup süpersin canım. çok güzel olmuş bende düşünebilirim belki bunu bana da uğraş olur.
yap canım vakit geçer kafan oyalanır ben stres atıyorum böyle şeylerle ilgilenince kanatları mavi yaparsanız erkek bebeğe olur yıldız ve taç sarı renkte olursa daha güzel durur bende bunlar vardı öyle yapıverdim değerlendirmek amaçlı beğenmenize sevindim
küçük parçaları çok, çok uğraştırmaz mı?
keşke azıcık benim elimdende birşeyler gelseydi
yaparsın kolay şeyler bunlar benim paylaştığım fotolardan çıktı al kenarlarını kes kalıp olur eline çizer keser yapıştırırsın olur biter takıldığın noktada da bana mesaj at bazen bakamıyorum buraya tarif ederim bebişlere güzel süsler yapalım bundan hatta kapı süsü de güzel olur deneyin bence

Cok guzel olmus ne marifetlisin masallah..benim bu konuda 2 sol elim var:) hic beceremem..

biraz interneti karıştırdımda çok güzel şeyler varmış.
baya doğum günü partisi gibi organizasyon yapıyorlar.

dertsiz Allah yar ve yardımcın olsun yuvanızda huzur mutluluk olsun canım ne diyeyim.

zapzup maşallah canım çok marifetlisin ellerine sağlık

biraz interneti karıştırdımda çok güzel şeyler varmış.
baya doğum günü partisi gibi organizasyon yapıyorlar.

Bende baktim ve cok heveslendim ama bizden daha kimse hic oyle birsey yapmadi yani aile akraba olarak..tek bugday piser yenir okadar..acaba kendi ailemi ve esimin ailesini cagirip yapsam cokmu abes olur..hele kvyi hic dusunemiyorum kesin alay eder
burda ne lohusa serbeti ne mevlud hicbisey yapan yok hepsi burda okudugumda icimde kaldi..

lohusa şerbeti bizdede olmaz.
diş buğdayıda kaynatılır, komşulara dağıtılır. buğday dağıttığın tabaklarıda küçük hediyelerle geri verirler. hepsi okadar.
ama sadece kendi ailem ve kv. görümce ile yapabilirim.
bende heves ettim

Allah o gunleri gostersin insallah...yapalim icimizde kalmasindan iyidir:)

Allah o gunleri gostersin insallah...yapalim icimizde kalmasindan iyidir:)

diş şeklinde pastalar çok güzel duruyor ama çok pahalılar
diş şeklinde resimli bir magnet yaptırıp doğum günü gibi bir ev süsü yapılabilir. en pratik şekilde

ama internette çok güzel kurabiyelerde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…