kızlar ceeeee diyip kaçmış gibi oldum...
azcık geçmişe baktım...
dertsiz, aranızın hala düzelmemiş olmasına üzüldüm canım yaa...bi isim konusunun ilişkinizi buralara kadar getirmesi çok kötü olmuş...sadece isim işi değil bu bence canım...iş stresinden mi, ailesinin dolduruşundan falan mı, neyden bilmiyorum ama başka bi sebebi var kesin...uzak kalmak belki iyi gelir,özlem falan...ama bu şekilde uzaklaşmışken inşallah daha da kopmazsınız canım...ev huzursuzluğu çok zor...inşallah düzelir aranız en kısa zamanda canım...
ve o drlar kessiiiin şikayet edilmeli...küçücük bebek onların hatası yüzünden neler çekti...yavrum yaaa...
zapzup keçeden yaptığın şeye bayıldım...üşenmezsem ben de yapıcam
kızlar o sorumsuz bakıcıyı değiştirdik...bu bakıcımızdam çok memnunuz çok şükür...kızım yine eskisi gibi bıcır bıcırfakat eski bakıcı kızımı nasıl üşüttüyse yavrum çok hasta oldu...yeni yeni kendine geliyo yavrum...çok kustu...dr idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi,tahlil yaptırdı ama çıkmadı çok şükür...kusması için ilaç verdi ama kullanmayın dedi...küçücük bebek hemen ilaçlarla tanışmasın, zamanla geçer dedi...kan damlasıyla d vitaminini pek kullanmadım bugüne kadar...bundan sonra düzenli kullansam iyi olur...ek gıdaya da tam anlamıyla düzenli olarak başlayamadım...şöyle her şeyden yedikleri günleri görsek
Ofpufya cnm bencede pesini birakma elinden geleni yap..
Gulimier sizede gecmis olsun sen ek gidaya baslamismiydin?? Belki birsey dokunmustur...
ben hala yastık kullanmıyorum ilk kullandım baktım düşüyo yastıktan kafası sonra kaldırdım hiç kullanmadım ama bu gece kullanıcam bakalım
oğlum kustuğu için biz yastık kullandık canım.
kızlar ben hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok yorgunum.
hiçbir şey eskisi gibi değil. eşimle hala aynıyız kaç ay geçti doğum yapalı
hala kedi köpek gibiyiz. oğlumun herşeyiyle ben ilgileniyorum
eşim işten geliyor 10 dk alıyor tamam sonra uzaktan laf atıyor
(bu ara çok fazla olay oldu burda sürekli gece yarılarına kadar çalışıyor,
bazen 24 saat eve gelmediği oluyor)
oğlumda sürekli kucakta. buna rağmen hergün öğlen ve akşam yemeği hazırlıyorum
ne yaparsam oğlum kucağımda oluyor.eşime sen 20 dk bakta ben duşa gireyim dediğimde
oğlumu uyut öyle gir diyor. kendimden iğrenir oldum resmen
saçım yağlı, evim pis diye kapıyı açmıyorum biliyor musunuz
bu sorunlarımız varken birde üstüne eşim borsa gibi bir sitede çok ciddi anlamda para kaybetti
birçok kişi kaybettiği parayı 1 yılda bile kazanamıyor.
önce bir miktar kaybetti kaybettiğini kazanmak için kredi çekti
çektiği krediyi de kaybetti şu an 2 tane kredimiz var ve ev için tekrar bir kredi çekilcek
maddi anlamda da zor durumdayız ama o kadar takmıyorum ben sadece ilgi istiyorum destek olmasını istiyorum
bunaldım resmen. gurbette olmak zaten zor bi de eşimin tavırları beni mahfediyor.
geçen hafta diş buğdayından bahsettik bende biraz araştırdım ve kızıma keçeden dişten peri yaptım bunu badisinin üzerine dikeceğim ve yine bu modelden keçeden magnet yapacağım ve diş buğdayına gelenlere hediye olacak kendi kendime iş çıkarmayı çok seviyorum babamız kızıyor ama ne yapayım elemeği ile birşeyler yapmak hoşuma gidiyor :)
açıkçası bizden de kimse yapmadı ama herşey bir ilk ile başlar gider :) bende nette gördüm hoşuma gitti yakın akrabalarımı çağırırırm dedim eşimin tarafından kimse gelmez bir kaynanayı çağırırım öyle altın günü gibi bişey oluverirBende baktim ve cok heveslendim ama bizden daha kimse hic oyle birsey yapmadi yani aile akraba olarak..tek bugday piser yenir okadar..acaba kendi ailemi ve esimin ailesini cagirip yapsam cokmu abes olur..hele kvyi hic dusunemiyorum kesin alay eder
burda ne lohusa serbeti ne mevlud hicbisey yapan yok hepsi burda okudugumda icimde kaldi..
bebeğine geçmiş olsun o bakıcıyı görürsen ağzının payını ver nasıl hasta etmiş çocuğu çok sinir oldum vicdansız ama enfeksiyon olmaması güzelkızlar ceeeee diyip kaçmış gibi oldum...
azcık geçmişe baktım...
dertsiz, aranızın hala düzelmemiş olmasına üzüldüm canım yaa...bi isim konusunun ilişkinizi buralara kadar getirmesi çok kötü olmuş...sadece isim işi değil bu bence canım...iş stresinden mi, ailesinin dolduruşundan falan mı, neyden bilmiyorum ama başka bi sebebi var kesin...uzak kalmak belki iyi gelir,özlem falan...ama bu şekilde uzaklaşmışken inşallah daha da kopmazsınız canım...ev huzursuzluğu çok zor...inşallah düzelir aranız en kısa zamanda canım...
ve o drlar kessiiiin şikayet edilmeli...küçücük bebek onların hatası yüzünden neler çekti...yavrum yaaa...
zapzup keçeden yaptığın şeye bayıldım...üşenmezsem ben de yapıcam
kızlar o sorumsuz bakıcıyı değiştirdik...bu bakıcımızdam çok memnunuz çok şükür...kızım yine eskisi gibi bıcır bıcırfakat eski bakıcı kızımı nasıl üşüttüyse yavrum çok hasta oldu...yeni yeni kendine geliyo yavrum...çok kustu...dr idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi,tahlil yaptırdı ama çıkmadı çok şükür...kusması için ilaç verdi ama kullanmayın dedi...küçücük bebek hemen ilaçlarla tanışmasın, zamanla geçer dedi...kan damlasıyla d vitaminini pek kullanmadım bugüne kadar...bundan sonra düzenli kullansam iyi olur...ek gıdaya da tam anlamıyla düzenli olarak başlayamadım...şöyle her şeyden yedikleri günleri görsek
maşallah sayfanın en marifetli hatunusun
Bende baktim ve cok heveslendim ama bizden daha kimse hic oyle birsey yapmadi yani aile akraba olarak..tek bugday piser yenir okadar..acaba kendi ailemi ve esimin ailesini cagirip yapsam cokmu abes olur..hele kvyi hic dusunemiyorum kesin alay eder
burda ne lohusa serbeti ne mevlud hicbisey yapan yok hepsi burda okudugumda icimde kaldi..
Günaydın kızlar,
Antibiyotiğimiz bitti, şimdi 2 gün bekleyip tahlil yapılacak ama kızım daha iyi görünüyor keyfi yerinde :) tabiki benimde :)
2 gündür kızıma kahvaltı hazırlıyorum
2 cicibebe
Bi miktar süt
Babaanne yapımı halis keçi peyniri 1 küp şeker kadar
Babaanne yapımı halis üzüm pekmezi 1 çay kaşığı
Meyvelerden pek hoşlanmadık çorbaları sevdik
Mercimek çorbası
Yayla çorbası
Babaanne yapımı halis tarhana hepsini sevdik
Kv ye hep kızdığımda anlatıyordum ama sağolsun bunları daha önce vermişti kızım doğal birşeyler tükettiği için bende mutlu oluyorum...
Yeni Dr ümüzün verdiği listede çorbaların kahvaltının muhallebinin herşeyin tarifi ve ne zamandan itibaren verilebileceği yazıyo Allah ondan bin kere razı olsun
Yediklerimiz şimdilik yarısı içeri yarısı dışarı şeklinde 3-4 çay kaşığı ama 1 hafta önce bunuda yapamıyorduk halimize bin şükür :)
Ben de bugün oğlumu gaz probleminden doktora götürdüm kendi drmuz hastaneden ayrılmış, popüler oldu herhalde ki muayenehane açacakmış. O yüzden başka dr.a gittik. idrar tahlili istedi dr. Bazen enfeksiyon ateşle değil başka işaretlerle belli olabilirmiş. Ben de o arada birkaç soru sordum. Demir ilacını sordum bana şunu dedi, zeka geriliğine neden olmaz ama sizin çocuğunuzun IQ sunn 160 a çıkma potansiyeli varsa 140 da kalabilir demir eksikliğinden dedi. Ayrıca pekmez anca günde 2 bardak verirsen günlük demiri karşılarsın bu da mümkün olmadığına göre vermeni tavisye ederim dedi. Katkı maddelerden bahsedince vücutta toksik oluşturabilecek oranlarda olmadığını rahat bir şekilde kullanabileceğimi söyledi. Ben de kansızdım diyince bitmiştir bile onun rezervleri o zaman dedi. Ferro sanol aldım sanırım yakında başlıcaz demire yeniden.
canım bizde ferro sanol kullanıyoruz. size kaç damla verdi? oğlum 6.400 kg ama 8 damla kullanmamız söylendi. kiloya göre değil mi dedim asmdeki ebemize yok bu kiloya göre değil dedi bana.
Dertsizcim benim kız da 6400 :))) bizim bebişler aynı gidiyor.Facete bir grup var.ben de üyeyim.ordaki bazı arkadaşların bebişleri 8 kilo hatta daha fazla olan var yazıyorlar ayy bir ara nasıl taktım kafaya :) zayıf zayıf diye.ama benim kızım o kadar hareketli ki.normal bir hareket değil aşırı.herhalde ondan almıyor bilemiyorum...
kızlar bıngıldağınız ne durumda bizim kapanmak üzere çok erken değil mi?
drumuza sorduğumda motor gelişimi normal problem yok dedi
nette araştırdığıma göre daha çok erken yaaa
benimde içime kurt düşüyor bu yüzden
erken kapanmak üzere olanlarda d vitaminini kesiyorlarmış
bize hiç öyle birşey söylemedi
zaten son gittiğimizde dr güvenimide sarstı
tel ediyorum aile hekimi peditus verdi vereyim mi diyorum,
1 çay kaşığı ver diyor (vermedim)
hastaneye gittiğimizde aile hekimimiz peditus verdi ama kullanmadım
hakkında çok şey okudum o yüzden vermek istemedim dediğimde
haklısınız biz çok önermiyoruz diyor
ne diye ver diyorsun o zaman illa hastaneye mi gelmek lazım
al birini vur ötekine hepsi aynı işte...
cnm görünce yazmadan duramadım,
acildeki doktor yazmıştı peditus 5 gün kullandım,
sonra bi daha nezle oldu cuma günü kendi doktoruna götürdük
aynen yazıyorum,
ne demek peditus sakın at onu çöpe, ben bu ilacı Amerika'da yazsam lisansımı elimden alırlar dedi, ve anmak istemedğm bi sürü risk saydı
Dertsizcim benim bebiş de 6400 :))) kafama çok takıyordum bir ara zayıf zayıf diye.ama almıyor işte.çok aşırı hareketli ben ona bağlıyorum.bilmiyorum...
lena canım nasılsın? kızım adaşıyla aynı kilodaymış:) elif de 6400 kg dr.hareketliliğine bağladı maşallah kıpır kıpır bende kafama takmıyorum o yüzden sağlıklı olsunda
Selam canım benim çok şükür iyiyiz sen nasılsın? Elifler böyle demek ki :)) hareketli ve formda =))
:)iyiz bizde canım çok şükür napalım ellif sürünmeye başladı tv ünitesindeki çekmeceyi çekmeye çalışıyor, fotolarım var onlara ulaşmaya çalışıyor bende arkasında koşturuyorum:)
Allah o gunleri gostersin insallah...yapalim icimizde kalmasindan iyidir:)
Günaydın kızlar,
Antibiyotiğimiz bitti, şimdi 2 gün bekleyip tahlil yapılacak ama kızım daha iyi görünüyor keyfi yerinde :) tabiki benimde :)
2 gündür kızıma kahvaltı hazırlıyorum
2 cicibebe
Bi miktar süt
Babaanne yapımı halis keçi peyniri 1 küp şeker kadar
Babaanne yapımı halis üzüm pekmezi 1 çay kaşığı
Meyvelerden pek hoşlanmadık çorbaları sevdik
Mercimek çorbası
Yayla çorbası
Babaanne yapımı halis tarhana hepsini sevdik
Kv ye hep kızdığımda anlatıyordum ama sağolsun bunları daha önce vermişti kızım doğal birşeyler tükettiği için bende mutlu oluyorum...
Yeni Dr ümüzün verdiği listede çorbaların kahvaltının muhallebinin herşeyin tarifi ve ne zamandan itibaren verilebileceği yazıyo Allah ondan bin kere razı olsun
Yediklerimiz şimdilik yarısı içeri yarısı dışarı şeklinde 3-4 çay kaşığı ama 1 hafta önce bunuda yapamıyorduk halimize bin şükür :)
:)iyiz bizde canım çok şükür napalım ellif sürünmeye başladı tv ünitesindeki çekmeceyi çekmeye çalışıyor, fotolarım var onlara ulaşmaya çalışıyor bende arkasında koşturuyorum:)
canım ne güzel işte sen yap senden görsünler.eşimin tarafındada kimse çeyiz sermesi yapmamış, mevlüt yapmamış,mevlütte dağıtılacak mağnetler yapmamış, kurban kesmemiş vs. hepsini bende gördüler eşimde sölüyo hep sende gördüler hiç böyle şeyler yapılmazdı şimdi onlarda yapmaya başladılar :))
açıkçası bizden de kimse yapmadı ama herşey bir ilk ile başlar gider :) bende nette gördüm hoşuma gitti yakın akrabalarımı çağırırırm dedim eşimin tarafından kimse gelmez bir kaynanayı çağırırım öyle altın günü gibi bişey oluverir
bebeğine geçmiş olsun o bakıcıyı görürsen ağzının payını ver nasıl hasta etmiş çocuğu çok sinir oldum vicdansız ama enfeksiyon olmaması güzel
ayy çok teşekkür ederim beni şımartıyorsunuz aslında beceriklilikle ilgisi yok ben ıncık cıncık işleri seviyorum yoksa basit şeyler bunlar hepiniz yaparsınız hatta daha güzellerini bile yaparsınız bende netten görüyorum kendime göre değişiklik yapıyorum öyle ortaya çıkıyor bitince fotoları paylaşırım
diş buğdayı kaynatıyorum der çağırırım. hediyelere gerek yok. oturmaya gelsinler. altın günü gibi ikramlarda hazırlanır. fazlalık süsler ve magnetler olacak.
olsunne derlerse desinler, kızıma hatıra olsun
çok sevindim canım
biz bu kahvaltıya yumurta sarısıda katıyoruz. bir çay kaşığı kadar yumurta sarısı ile başladık. bir haftada tamamını yemeye başladık.
çorbalar için bize 7-8 aylıkken başlarsınız demişti. sen nasıl hazırlıyorsun. kendinize yapar gibi mi yoksa yağsız, tuzsuz, salçasız mı?
maşallah elife. benim kızımda yüz üstü dönüp totoyu bir kaldırıyor. görsen ayağa kalkacak dersin.
sürünmeye ne zaman başlar bilmem...
diş buğdayı kaynatıyorum der çağırırım. hediyelere gerek yok. oturmaya gelsinler. altın günü gibi ikramlarda hazırlanır. fazlalık süsler ve magnetler olacak.
olsunne derlerse desinler, kızıma hatıra olsun
çok sevindim canım
biz bu kahvaltıya yumurta sarısıda katıyoruz. bir çay kaşığı kadar yumurta sarısı ile başladık. bir haftada tamamını yemeye başladık.
çorbalar için bize 7-8 aylıkken başlarsınız demişti. sen nasıl hazırlıyorsun. kendinize yapar gibi mi yoksa yağsız, tuzsuz, salçasız mı?
maşallah elife. benim kızımda yüz üstü dönüp totoyu bir kaldırıyor. görsen ayağa kalkacak dersin.
sürünmeye ne zaman başlar bilmem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?