Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

kızlar ceeeee diyip kaçmış gibi oldum...
azcık geçmişe baktım...
dertsiz, aranızın hala düzelmemiş olmasına üzüldüm canım yaa...bi isim konusunun ilişkinizi buralara kadar getirmesi çok kötü olmuş...sadece isim işi değil bu bence canım...iş stresinden mi, ailesinin dolduruşundan falan mı, neyden bilmiyorum ama başka bi sebebi var kesin...uzak kalmak belki iyi gelir,özlem falan...ama bu şekilde uzaklaşmışken inşallah daha da kopmazsınız canım...ev huzursuzluğu çok zor...inşallah düzelir aranız en kısa zamanda canım...

ve o drlar kessiiiin şikayet edilmeli...küçücük bebek onların hatası yüzünden neler çekti...yavrum yaaa...

zapzup keçeden yaptığın şeye bayıldım...üşenmezsem ben de yapıcam

kızlar o sorumsuz bakıcıyı değiştirdik...bu bakıcımızdam çok memnunuz çok şükür...kızım yine eskisi gibi bıcır bıcır fakat eski bakıcı kızımı nasıl üşüttüyse yavrum çok hasta oldu...yeni yeni kendine geliyo yavrum...çok kustu...dr idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi,tahlil yaptırdı ama çıkmadı çok şükür...kusması için ilaç verdi ama kullanmayın dedi...küçücük bebek hemen ilaçlarla tanışmasın, zamanla geçer dedi...kan damlasıyla d vitaminini pek kullanmadım bugüne kadar...bundan sonra düzenli kullansam iyi olur...ek gıdaya da tam anlamıyla düzenli olarak başlayamadım...şöyle her şeyden yedikleri günleri görsek

Canim hosgeldin ama ceee diyip kacma:)geçmiş olsun bebise, bakici işine sevindim canim

Ofpufya cnm bencede pesini birakma elinden geleni yap..

Gulimier sizede gecmis olsun sen ek gidaya baslamismiydin?? Belki birsey dokunmustur...

başladım ama hala düzenli verdiğim bişey yok diyebilirm,
bugün tekrar yoğurt vermeye çalıştım yemedi,
yarın devam sütüyle mayalıycam, bi de onu deneyeyim, belki onu sever
dün yarım armut rendeleyip suyunu vereyim dedim, mümkün değil içmedi, geçen hafta çeyrek armut içmişti
arının sütlü muzlusunu ve bebelac tahıllı gece mamasından yaptım birer defa son 10 günde,
üzerinde yazan ölçünün 10 da birini anca yemiştir,
3-4 gündür ıkınmayı da bıraktı çocuk :44:
hastaneye gidip detaylı bi tahlil yaptırıcam, artık ona göre bi çare buluruz inşallah

ben hala yastık kullanmıyorum ilk kullandım baktım düşüyo yastıktan kafası sonra kaldırdım hiç kullanmadım ama bu gece kullanıcam bakalım

bende kullanmıyorum, kullanmak gerekiyo mu?

oğlum kustuğu için biz yastık kullandık canım.

inşallah annenlerdeyken biraz yalnızlık iyi gelir ikinizede
sen annenin yanında olacaksın, eşinde biraz muhasebe yapar inşallah
bu borsa çok fena bişey,
çok yakın tanıdığım birileri de son bikaç ayda 30 bin kaybetti,
eşimn ailesinden biride 2-3 yıl içinde 300 bin kaybetmiş,kumar rresmen yaaa

maşallah sayfanın en marifetli hatunusun

açıkçası bizden de kimse yapmadı ama herşey bir ilk ile başlar gider :) bende nette gördüm hoşuma gitti yakın akrabalarımı çağırırırm dedim eşimin tarafından kimse gelmez bir kaynanayı çağırırım öyle altın günü gibi bişey oluverir

bebeğine geçmiş olsun o bakıcıyı görürsen ağzının payını ver nasıl hasta etmiş çocuğu çok sinir oldum vicdansız ama enfeksiyon olmaması güzel

maşallah sayfanın en marifetli hatunusun

ayy çok teşekkür ederim beni şımartıyorsunuz aslında beceriklilikle ilgisi yok ben ıncık cıncık işleri seviyorum yoksa basit şeyler bunlar hepiniz yaparsınız hatta daha güzellerini bile yaparsınız bende netten görüyorum kendime göre değişiklik yapıyorum öyle ortaya çıkıyor bitince fotoları paylaşırım

Günaydın kızlar,
Antibiyotiğimiz bitti, şimdi 2 gün bekleyip tahlil yapılacak ama kızım daha iyi görünüyor keyfi yerinde :) tabiki benimde :)
2 gündür kızıma kahvaltı hazırlıyorum
2 cicibebe
Bi miktar süt
Babaanne yapımı halis keçi peyniri 1 küp şeker kadar
Babaanne yapımı halis üzüm pekmezi 1 çay kaşığı

Meyvelerden pek hoşlanmadık çorbaları sevdik
Mercimek çorbası
Yayla çorbası
Babaanne yapımı halis tarhana hepsini sevdik
Kv ye hep kızdığımda anlatıyordum ama sağolsun bunları daha önce vermişti kızım doğal birşeyler tükettiği için bende mutlu oluyorum...
Yeni Dr ümüzün verdiği listede çorbaların kahvaltının muhallebinin herşeyin tarifi ve ne zamandan itibaren verilebileceği yazıyo Allah ondan bin kere razı olsun
Yediklerimiz şimdilik yarısı içeri yarısı dışarı şeklinde 3-4 çay kaşığı ama 1 hafta önce bunuda yapamıyorduk halimize bin şükür :)

Kızlar merhaba..

Ben 2014 nisan annesi olucam inşallah.arada girip yazılanlara bakıyorum, oğlum büyüdüğü için geçmişi unuttum sanırım eski anılarım canlanıyor yazdıklarınızdan bazen iyi bazen kötüü..

Diş buğdayıyla ilgili yazmak istedim.benim çevremdende yapan kimse yoktu hatta ben bu forumdan öğrenmiştim öyle bişey olduğunu ve oğlumda yapmıştım 10 aylık flndı.

Çok eğlenceli olmuştu..Biraz yorgunluk oluyor ama yinede değer bence.. bir hatıra olarak mutlaka yapılmalı..Bol bol resim çekilmellii: ))

Sevgilerrr ..

canım ne güzel işte sen yap senden görsünler.eşimin tarafındada kimse çeyiz sermesi yapmamış, mevlüt yapmamış,mevlütte dağıtılacak mağnetler yapmamış, kurban kesmemiş vs. hepsini bende gördüler eşimde sölüyo hep sende gördüler hiç böyle şeyler yapılmazdı şimdi onlarda yapmaya başladılar :))

canım maşallah kızına abla olmuş seninki ya maşallah yedirmişsin doğal besinlerden biz daha çok başındayız sen yazınca heves ettim bende çorba peynir vermek istiyorum:)

Canım ben de ferro sanolun şurubunu kullanıyorum.ben de hamileyken kansızdım birkaç gündür vermedim ya ben de vereyim bari...

İnanmıyorum ya bana da doktor peditus şurubu verdi.üşütmüştü biraz.kullandım.çok mu kötüymüş? atıyım mı ben de ?

Dertsizcim benim bebiş de 6400 :))) kafama çok takıyordum bir ara zayıf zayıf diye.ama almıyor işte.çok aşırı hareketli ben ona bağlıyorum.bilmiyorum...

Dertsizcim benim bebiş de 6400 :))) kafama çok takıyordum bir ara zayıf zayıf diye.ama almıyor işte.çok aşırı hareketli ben ona bağlıyorum.bilmiyorum...

lena canım nasılsın? kızım adaşıyla aynı kilodaymış:) elif de 6400 kg dr.hareketliliğine bağladı maşallah kıpır kıpır bende kafama takmıyorum o yüzden sağlıklı olsunda

lena canım nasılsın? kızım adaşıyla aynı kilodaymış:) elif de 6400 kg dr.hareketliliğine bağladı maşallah kıpır kıpır bende kafama takmıyorum o yüzden sağlıklı olsunda

Selam canım benim çok şükür iyiyiz sen nasılsın? Elifler böyle demek ki :)) hareketli ve formda =))

Selam canım benim çok şükür iyiyiz sen nasılsın? Elifler böyle demek ki :)) hareketli ve formda =))

:)iyiz bizde canım çok şükür napalım ellif sürünmeye başladı tv ünitesindeki çekmeceyi çekmeye çalışıyor, fotolarım var onlara ulaşmaya çalışıyor bende arkasında koşturuyorum:)

Sürünmeye mi başladı? Maşallah, Sanırım bizim oğlan çok hantal hiç o taraklarda bezi yok,babası da herşeyi geç yapmışmış herhalde gene bu huyu da ona çekti :)

Allah o gunleri gostersin insallah...yapalim icimizde kalmasindan iyidir:)

diş buğdayı kaynatıyorum der çağırırım. hediyelere gerek yok. oturmaya gelsinler. altın günü gibi ikramlarda hazırlanır. fazlalık süsler ve magnetler olacak.
olsunne derlerse desinler, kızıma hatıra olsun

çok sevindim canım
biz bu kahvaltıya yumurta sarısıda katıyoruz. bir çay kaşığı kadar yumurta sarısı ile başladık. bir haftada tamamını yemeye başladık.

çorbalar için bize 7-8 aylıkken başlarsınız demişti. sen nasıl hazırlıyorsun. kendinize yapar gibi mi yoksa yağsız, tuzsuz, salçasız mı?

maşallah elife. benim kızımda yüz üstü dönüp totoyu bir kaldırıyor. görsen ayağa kalkacak dersin.
sürünmeye ne zaman başlar bilmem...

sen nasılsın canım
akşam ne yaptın, konuşabildiniz mi yoksa durumlar aynı mı?

oğluşun nasıl

Haklisiniz kizlar herseyin bir ilki vardir:) insallah burda fotolarida paylasiriz..hatta ben bitane kali susu buldum netten fotosunu koyarim yapmayi denicem:)

Canım yağsız tuzsuz ve salçasız yapıyorum mesela mercimek çorbası 1 su bardağı su + 1 yemek kasığı mercimek kaynatıp ezdim
Yayla çorbası yarım su bardağı su 1 yemek kaşığı pirinç haşladım ılımaya bıraktım yarım su bardağı yoğurtla 1 çay kaşığı unu karıştırıp pirinç e kattım biraz kısık ateşte karıştırdım .
Dr umuz çorbaları pişirdikten sonra 1 çay kaşığı yağ ekleyebilirsin demişti ama ben eklemedim henüz çünkü antibiyotik sebebiyle dışkımız hala ishal kıvamında geçince yağıda eklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…