:)iyiz bizde canım çok şükür napalım ellif sürünmeye başladı tv ünitesindeki çekmeceyi çekmeye çalışıyor, fotolarım var onlara ulaşmaya çalışıyor bende arkasında koşturuyorum:)
zapzup kesin bunu yapar :)
taçla yıldızda eklenir. magnetlerle bütün olur.
bende deneyeceğim. inşallah birşeye benzetebilirim
Yani en azindan denedik deriz:) ablam marifetli ona yaptirabilirim
anaa bizim kizlar burdaymis yabende nere gitti bunlar diyodum
Canım sen nerelerdesin bebiş doğdu bıraktın buraları =) annen döndü mü amerikadan? nasıl gidiyor :))
yaa giriyodum aslinda diger tarafa kimse kalmayinca yazasim gelmedi, burayi gormedim ki bendedim bunlar whatsapptan falan konusuyor atik heralde
annemler doneli cok oldu temmuz ortasiydi, ilk cok zorladim oglanin da baya duzeni bozuldu uykulari falan yavas yavas topladim artik kendimi de onu da, bi cocukla evde aksam ediyorum napayim
inşallah daha sık uğrayabilirim canım...öğlene kadar ev işiyle uğraşıyorum,öğleden sonra okul,gelince dokuza kadar kızımla ilgileniyorum,buraya ancak dokuzdan sonra bakabiliyorum,o zamanda kimse olmuyoCanim hosgeldin ama ceee diyip kacma:)geçmiş olsun bebise, bakici işine sevindim canim
Günaydın kızlar,
Antibiyotiğimiz bitti, şimdi 2 gün bekleyip tahlil yapılacak ama kızım daha iyi görünüyor keyfi yerinde :) tabiki benimde :)
2 gündür kızıma kahvaltı hazırlıyorum
2 cicibebe
Bi miktar süt
Babaanne yapımı halis keçi peyniri 1 küp şeker kadar
Babaanne yapımı halis üzüm pekmezi 1 çay kaşığı
Meyvelerden pek hoşlanmadık çorbaları sevdik
Mercimek çorbası
Yayla çorbası
Babaanne yapımı halis tarhana hepsini sevdik
Kv ye hep kızdığımda anlatıyordum ama sağolsun bunları daha önce vermişti kızım doğal birşeyler tükettiği için bende mutlu oluyorum...
Yeni Dr ümüzün verdiği listede çorbaların kahvaltının muhallebinin herşeyin tarifi ve ne zamandan itibaren verilebileceği yazıyo Allah ondan bin kere razı olsun
Yediklerimiz şimdilik yarısı içeri yarısı dışarı şeklinde 3-4 çay kaşığı ama 1 hafta önce bunuda yapamıyorduk halimize bin şükür :)
inşallah daha sık uğrayabilirim canım...öğlene kadar ev işiyle uğraşıyorum,öğleden sonra okul,gelince dokuza kadar kızımla ilgileniyorum,buraya ancak dokuzdan sonra bakabiliyorum,o zamanda kimse olmuyo
ben de başlıyım bunlara...diğer tarifleri de ara ara yazar mısın canım?
bende bugün azıcık kara üzüm kaynatıp suyunu verdim,pek sevmedi,içine pekmez katıyım bari...yumurta sarısına yarın başlıyım...eşimede keçi peyniri siparişi veriyim...nasılsa akşama kadar köylerde,güvendiği bi müşterisinden alsın...aslında köy yumurtası da aldırsam ne iyi olur...kuşum kesin...4. ayını doldurduğunda tam 7 kilo,70 cm'ydi...kilosunu falan da merak ediyorum kızımın...20 gün sonra aşıya gittiğimizde ölçtürürüm artık ama daha çooook var...
Canım üzümü kaynatma direk suyunu sık ver Dr un bana verdiği listede üzüm suyu 1. Aydan sonra azar azar verilebilir yazıyo bende bu akşam üzüm alıp yarın suyunu vericem.
Sürünmeye mi başladı? Maşallah, Sanırım bizim oğlan çok hantal hiç o taraklarda bezi yok,babası da herşeyi geç yapmışmış herhalde gene bu huyu da ona çekti :)
dertsiz Allah yar ve yardımcın olsun yuvanızda huzur mutluluk olsun canım ne diyeyim.
zapzup maşallah canım çok marifetlisin ellerine sağlık
kızlar ceeeee diyip kaçmış gibi oldum...
azcık geçmişe baktım...
dertsiz, aranızın hala düzelmemiş olmasına üzüldüm canım yaa...bi isim konusunun ilişkinizi buralara kadar getirmesi çok kötü olmuş...sadece isim işi değil bu bence canım...iş stresinden mi, ailesinin dolduruşundan falan mı, neyden bilmiyorum ama başka bi sebebi var kesin...uzak kalmak belki iyi gelir,özlem falan...ama bu şekilde uzaklaşmışken inşallah daha da kopmazsınız canım...ev huzursuzluğu çok zor...inşallah düzelir aranız en kısa zamanda canım...
ve o drlar kessiiiin şikayet edilmeli...küçücük bebek onların hatası yüzünden neler çekti...yavrum yaaa...
zapzup keçeden yaptığın şeye bayıldım...üşenmezsem ben de yapıcam
kızlar o sorumsuz bakıcıyı değiştirdik...bu bakıcımızdam çok memnunuz çok şükür...kızım yine eskisi gibi bıcır bıcırfakat eski bakıcı kızımı nasıl üşüttüyse yavrum çok hasta oldu...yeni yeni kendine geliyo yavrum...çok kustu...dr idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi,tahlil yaptırdı ama çıkmadı çok şükür...kusması için ilaç verdi ama kullanmayın dedi...küçücük bebek hemen ilaçlarla tanışmasın, zamanla geçer dedi...kan damlasıyla d vitaminini pek kullanmadım bugüne kadar...bundan sonra düzenli kullansam iyi olur...ek gıdaya da tam anlamıyla düzenli olarak başlayamadım...şöyle her şeyden yedikleri günleri görsek
sağolun kızlar.inşallah herşey yoluna girer.başladım ama hala düzenli verdiğim bişey yok diyebilirm,
bugün tekrar yoğurt vermeye çalıştım yemedi,
yarın devam sütüyle mayalıycam, bi de onu deneyeyim, belki onu sever
dün yarım armut rendeleyip suyunu vereyim dedim, mümkün değil içmedi, geçen hafta çeyrek armut içmişti
arının sütlü muzlusunu ve bebelac tahıllı gece mamasından yaptım birer defa son 10 günde,
üzerinde yazan ölçünün 10 da birini anca yemiştir,
3-4 gündür ıkınmayı da bıraktı çocuk :44:
hastaneye gidip detaylı bi tahlil yaptırıcam, artık ona göre bi çare buluruz inşallah
bende kullanmıyorum, kullanmak gerekiyo mu?
inşallah annenlerdeyken biraz yalnızlık iyi gelir ikinizede
sen annenin yanında olacaksın, eşinde biraz muhasebe yapar inşallah
bu borsa çok fena bişey,
çok yakın tanıdığım birileri de son bikaç ayda 30 bin kaybetti,
eşimn ailesinden biride 2-3 yıl içinde 300 bin kaybetmiş,kumar rresmen yaaa
canım ben kullanmam o ilacı 1 çay kaşığından bişey olmaz diyen de var ama yine de kullanmam.Canım ben de ferro sanolun şurubunu kullanıyorum.ben de hamileyken kansızdım birkaç gündür vermedim ya ben de vereyim bari...
İnanmıyorum ya bana da doktor peditus şurubu verdi.üşütmüştü biraz.kullandım.çok mu kötüymüş? atıyım mı ben de ?
benim oğlumda çok hareketli canım.eller kollar sürekli oynuyor.Dertsizcim benim bebiş de 6400 :))) kafama çok takıyordum bir ara zayıf zayıf diye.ama almıyor işte.çok aşırı hareketli ben ona bağlıyorum.bilmiyorum...
ay senin cimcimede bizim oğlanla aynı kilodaymış.lena canım nasılsın? kızım adaşıyla aynı kilodaymış:) elif de 6400 kg dr.hareketliliğine bağladı maşallah kıpır kıpır bende kafama takmıyorum o yüzden sağlıklı olsunda
canım değişen pek bişey yok.sen nasılsın canım
akşam ne yaptın, konuşabildiniz mi yoksa durumlar aynı mı?
oğluşun nasıl
allah razı olsun canım. rabbim eşine şifa versin.slm kızlar , hasta bebişlere geçmişş olsun uzun süredir sadece okuyorum
yazmıyorum.. çok koşuşturmaca içindeyim eşim yüz felci geçirdi biraz düzeldi şükür oğluşum okula başladı bende diğer oğluşumla abi götür getir hasta ziyaretine gelenler uğraşıyorum... bizde sürünme yok ama dönüyüruz sürekli.. babalamaya başladık anne çok anlaşılır söylüyoruz.....
dertsiz sana çok üzülüyorum okuyup allah yardımcın olsun.. bol bol dua oku...
yavrunun yüzüne baksın rabbim....
hoş geldin canım. eksiğimiz çok ama topiği boş bırakmamaya çalışıyoruz :)anaa bizim kizlar burdaymis yabende nere gitti bunlar diyodum
inşallah daha sık uğrayabilirim canım...öğlene kadar ev işiyle uğraşıyorum,öğleden sonra okul,gelince dokuza kadar kızımla ilgileniyorum,buraya ancak dokuzdan sonra bakabiliyorum,o zamanda kimse olmuyo
ben de başlıyım bunlara...diğer tarifleri de ara ara yazar mısın canım?
bende bugün azıcık kara üzüm kaynatıp suyunu verdim,pek sevmedi,içine pekmez katıyım bari...yumurta sarısına yarın başlıyım...eşimede keçi peyniri siparişi veriyim...nasılsa akşama kadar köylerde,güvendiği bi müşterisinden alsın...aslında köy yumurtası da aldırsam ne iyi olur...kuşum kesin...4. ayını doldurduğunda tam 7 kilo,70 cm'ydi...kilosunu falan da merak ediyorum kızımın...20 gün sonra aşıya gittiğimizde ölçtürürüm artık ama daha çooook var...
kızlar ben de okuyup da yazamayanlardanım... kızım huysuz bilgisyr başına oturdummu ağllıyo hep kucak istiyoherkes iyidir inş... dişi çıkanlara hayırlı olsun sürünenler yürür inş... ben de demire başlamadım kabız yapıyo diye... ek gıda işi nolcak bilmiyom maşallah kızım çok iştahlı 8800 bugün tartıldı ne versem yiyo maşallah meyveleri tattırdım ama hiç çorba vermedim bir kere peynir bir kere yumurta bir kere yoğurt verdm tadımlık yedi ama doğru drüst nasıl başlıcam bilmiyom sizler tam anlamı ile başladınız mı?? bi liste varmı saatli şöyle doktorunuzun verdiği... ben dağ başında çocuk doktornun olmadığı biryerdeym eşim asker... doğru düzgün soracağım kimse yok.. iyi ki net var size soruyom hoş benim elif hanım pek baktırıp okutmasa da ben ağlar falan geçiyom biraz nete listelerinize önerilerinize ihtiyacım var ek gıda için... yardım ederseniz sevirim... bi de kızım hep beni emdi bu kiloda obez olck die korkuyom....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?