Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

çok güzel bunu gördüm bende yapacaktım ama bu kadar büyük değil küçük olacak
zapzup kesin bunu yapar :)
taçla yıldızda eklenir. magnetlerle bütün olur.
bende deneyeceğim. inşallah birşeye benzetebilirim
evet nasıl tanımış artık beni aaumut taç ve yıldızla süper olur dene sende eminim çok güzel olur
benim ablalarda da iş yok :)
ama bunu gözüm kesti, yaparım.
magnete çok küçük ayrıntılar diye tereddüt etmiştim.
magnetler kolay aslında ayrıntıya girmek istemezsen diş yap kafasına taç yap gözlerini de iki siyah boncuk dik ağzını da keçeden göz kararı kes tamamdır bir kere yapsan anlarsın ne kadar kolay ben magnetleri dün işyerinde kestim dişleri de evde kestim bugün öğlen yapıştırıcı alacağım yapıştırdım mı bitecek :)

çok hızlısın canım
diş çıkmasını bekleseydin :)

canım sen çalışmıyomuydun ne güzel saaati saatine verdiklerini yazmışsın

canım sen çalışmıyomuydun ne güzel saaati saatine verdiklerini yazmışsın

çalışıyorum canım. sabah erken kalkıp çorbasını kahvaltısını hazırlıyorum. yoğurduda günlük yapamıyorum ama 2-3 günde bir tazesini mayalıyorum.
kahvaltısını yedirip evden çıkıyorum.
görümcem ve kv. birlikte bakıyorlar kızıma. bu saatlere alıştırana kadar düzenli olarak saatinde arayıp meyvesini yedimi, çorbasını yedi mi diye soruyordum hemde kontrol etmiş oluyordum. şimdi onlarda alıştı.
eşim de gündüz evde, gece çalışıyor. kızının üstünede çok düşüyor. oda kontrol ediyor.

meyve, çorba ve yoğurdu onlar yediriyor. ben muhallebi-mama saatine kadar eve gitmiş oluyorum

Son düzenleme:
...........................................
mesaj tekrarı olmuş

Son düzenleme:
çok hızlısın canım
diş çıkmasını bekleseydin :)
bekleyemedim ben tez canlıyım aklıma takıldımı birşey onu yapıp hazır koyacağım kenara yoksa rahat edemem çok kötü bir huy ama böyleyim örneğin eşime odadaki bardağı götür derim tamam 5 dk sonra der ben kafayı takarım hasta bile olsam kalkar onu götürürüm şimdi iyi de yaşlanınca bu huyum fena olacak sanırım yanımdakileri çıldırtacağım kesin

Seni anlıyorum canım ben de öleyim kafaya taktım mı takıyorum artık.yaşlanınca çok güzel olur bence tembellikten iyidir =)

yaşlanınca öyle olmuyor, annemden biliyorum :)
ben tembel değilim ama elim el işine pek gitmiyor sadece. gerçi denemiyorumda. direk yapamam diyip geçiyorum.

laf aramızda bizim evde dikiş işleirnide eşim yapar

eski terzidir. işi sevmediğinden yapmıyor şimdi ama elinden gelir.

Ofpufya cnm ek besine basladin diye mama miktarini dusurdunmu yoksa aynimi?? Nezaman 1mama ogun yerine yemek verecegiz??

Canım bizim hangi gün ne kadar mama yiyeceğimiz belli olmuyor düzen müzen yoktu zaten 2 aydır kızım kafasına göre takılıyordu. Şimdi kurmaya çalıştığımız düzen 6 saatte 1 180 cc ama henüz başarılı olamadık. Kimi zaman 150 - kimi 60 kimi zamanda 90 bende sabah kahvaltısını veriyorum zaten henüz 2-3 çay kaşığı ancak yiyor arkasından mama, öğlen önce çorba sonra mama akşam üstü yoğurt veya meyve Yada 2 sini karıştırıp en büyük sorunumuz muhallebi bi türlü yediremedim kendim önce pirinç unu sonra nişastayla yaptım yemedi sonra arı, hero baby aptamil bebelac hepsini denedim olmadı kabul ettiremedim

Ooo maşALLAH bebişine.Benimki poposunu kaldırıyor sadece.çok yüzüstü kalınca da ağlamaya başlıyor.

bizimkide yüzüstü dönünde popo kalkıyo, babası ayaklarını tutuncada kendini öne doğru atıyooo

Kızlar arı mama kullandınız mı hiç? ben günde bir kere veriyorum.katı bir mama.hiç doktora da sormadım acaba kötü mü yapıyorum...

ben aldım yaptım ama üzerinde yazan ölçünün yarısını yaptım, yaptığımında yarısını bile yeemedi,
şeker oranı daha yüksek diğerlerine göre sanırım

bizim kızda 2 hafta önce kabız oldu, 1 hafta hiç yapmadı, z. yağ kayısı suyu, makattan uyarmayla zorla 1 haftalaık kakasını yapmıştı,5 gündür yine yapmadı hiç, bugün kayısı püresi verdim 2 çay kaşığı kadar, çok az 1 yemek kaşığı kadar yapmıştı öğlen
bu seferki çok daha katıydı, yetişkin kakası gibi,

hemşire bir abla var, kabız için fitil varmış onu kullan dedi, onu bi de deniycem,
uykusu yemesi içmesi herşey altüst oldu kabızlıktan

şöyle hızlıca göz attım..

herkesler iyi.. bizde iyiyiz.. :))

kahvaltı, çorba vs tüm gün yemek moduna geçtik.. mama sayımız 4 ile kısıtlandı.. inşallah sorunsuz rahat bir geçiş dönemi olur hepimiz için..

şimdi benim aklıma takılıyor bu kahvaltıda cici bebe veriyorum.. hatta bugün yoğurduna da ekledim. çünki yoğurt yemiyor benim sıpacan. meyveli de denedim öyle de yemedi. doktorumuza söylediğimde hiç yemiyorsa hazır meyvelilerden dene hiç yememesinden iyidir dedi. bugün cicibebeyi yoğurda katmak geldi aklıma. ve yedi.. ee bu durumda hiç yememesinden iyidir mantığı ile vermemde bir sakınca olmaz herhalde değil mi :)

Canım benim evde 3 paket cici bebe var babam sağolsun :) içim rahat değil ama nette tariflerini gördüm bitince evde kendim yapmayı denicem

bugün burnumdan soluyorum resmen
dün akşam misafirim vardı benim görümcekte geldi. ben mutfaktayken o salonda misafirimle konuşuyor. kızım için annesine hiç gülmüyor diyip bi kahkaha attı. ben dönene kadar konuda değişmişti birşey diyemedim ama kudurdum.
sabahta eşim işten geldi, ben evden çıkıcam kızımı kucağına verip toparlanmaya başladım. hemde kızımı seviyorum onun kucağındayken bu hep dikkatini başka yöne verdiriyor. televizyona baktırıyor, camdan baktırıyor vs.
zaten sinirliyim açtım ağzımı yumdum gözümü
anası, oğlu, kızı bir olmuş sanki benim çocuğum değilmiş gibi muamele yapıyorlar.
şöyle yedir, şunu yap falan demeye de başladılar. bu sinirim yatışmazsa akşama kadar hepsini topa tutarım....

hoş geldik voltaj, senide kızlarıda çok özledik..
dönün artık
birde keleşini ödünç alabilir miyim?
kv. görümce ve öküzcanı vurup getiririm söz

oo şanslısın yani o zaman ver eşine yapsın el işlerini :)

Canım benim evde 3 paket cici bebe var babam sağolsun :) içim rahat değil ama nette tariflerini gördüm bitince evde kendim yapmayı denicem
bende bebe bisküvisi tarifi var denenmiş bir tarif paylaşayım kendim yapmadım işallah güzeldir
BEBEK BİSKÜVİSİ
1 yumurta
4 yemek kaşığı tereyağı
2 çay bardağı pirinç unu
1 çay bardağı irmik
4 tatlı kaşığı pekmez
aldığı kadar un (pirinç ununun miktarı 1 bardak konulabilir 1 bardakta nişasta konulabilir)

bende sinirliyim ama ben geline sinirliyim dün işten çıktım annemlere gittim kzı almaya anakucağında oturur pozisyonda duruyormuş bana kapıyı açtılar oda da sadece gelin kaldı kucağında bebeği odaya bir girdim aa düştü dedi tuttum ben dedi ama yalancı öylece oturuyordu kızım boylu boyunca yerde yatıyordu ana kucağı bunun ayak ucundaydı düşünmek istemiyorum ama sanırım ittirdi kızımı bende anne bağlayrak oturtun dedim neyse kızımı aldım kucağıma seviyorum halası benim oğlumu da sev bizi sevmedin diyor öncelikle kendi kızım dedim neyse sonra yiğeni aldım kucağıma kızım istemiyor başka çocuk sevdim mi kıskanıyor kızım beni paylaşmak istemiyor bende annesine geri verdim sonra eve gideceğiz kızın ceketi yiyenin yattığı yastıkların altından çıkıyor valla parçalayı vercem artık ben özene bezene yıkıyorum ütülüyorum fesat gelin böyle yapıyor kıskançlıktan hemen hamile kaldı oda yetmedi çocukların her eşyasını aynı alıyor öfff bende bugün yolmazsa iyidir umuttt sakinleşmemiz lazım yoksa akşama ikimizde kavga edeceğiz

bebek yanında düşerken karşısında nasıl oturup durabiliyor. hem insan hem anne.. inanamıyorum..
bütün gün bebeğini özlüyorsun ve düşmüş şekilde yerde buluyorsun. tabiki önce kendi çocuğunu sakinleştirip hasret gidereceksin. yiğende can ciğer ama önce can, sonra canan
onun çocuğu erkek değil miydi, aynı şeyleri mi alıyor ona rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…