Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Kızlar bu yapılanlara Keleş'in bile az kalır yolarım ben o babayı babaanneyi halayı gelini ne demek daha 6 ayını bile doldurmamış bi masumu düşürmek çalışan anneye çocuğu için gülmüyor diye laf sokmakkk sinirim zıpladı resmen ...
Bugün inanılmaz depresifim kızlar kızımın kontrolü var idrar yolu enfeksiyonu böbreği ile ilgili Rabbimden dileğim hayırlı haberler duyalım... Dün gece 2 ye kadar uyuyamadım 2 sen sonradakızımdoğru dürüst uyumadı hala huzursuz bugün duyabileceklerim beni korkutuyor. Nolur duanızı esirgemeyin sonuç olarak bu durum çok kötü değil Allah beterinden saklasın düzelecek ama düzelene kadar çocuğuma neler yapacaklar
Benim kv tarhanamızı yapıyordu geçen gün kızım tarhanayı yiyince eşime anneni ara söylede sevinir belki dedim o günden beri her görüşmemizde laf arasında lafı tarhanaya getirip bu yıl az yaptım diye vurguluyordu bende eşime bişey demedim ama gittim dün malzemeleri aldım anneannemi aradım tarifi aldım kendim yoğurdum dün gece ... zorla çıldıracaklar beni hem kızımın durumu hem kv hem eşimin tüm bunlara teletabiler gibi mutlu mutlu iyimser bakışı beni çileden çıkarıyor...çocuğumun ultrason raporu çıktı grade 2 genişleme yazıyo eşim bak bişeyi yokmuş diyo... Geçen akşam evlatçım neden böyle oldu diye ağlıyorum benide panik yapma bak çocuğumuzun keyfi yerinde diyor oyyyyy teletabi kocaaaa

erkek ama utanmasa kızın elbiselerinden bile alacak cantalarımız ana kucağımız arabalarımız oyuncaklar bebek şekerleri kapı süsü ne varsa bebek şekerimi hatırlarmısın bilmiyorum kızbebek yüzü kafasında fiyonk vardı oda erkek bebek yapıcamm dedi kızdım gemili yaptı kızmasam aynı yapacaktı ikeadan renkli çerçeveler aldım ama daha asmak nasip olmadı gördü gitmiş onlardan da almış benim giydiğim kıyafetlerin bile benzerini bulup alıyor ben hiç hoşlanmam aynı şeylerden istemediğin ot burnunun dibinde bitiyor işte... allahtan onun kızı olmadı yoksa ikiz gibi dolaşırlardı bebek arabasının aynısından bulamamış başkla markanın aynı modelini almış bizim kırmızı oda siyah almamış siyah kırmızılı almış off off daha bir sürü şey bende takıntılıyım biri taklit etti mi sinir stres yaparım off bununla ömür geçmez uzak biri olsa görmem ama gelin işte 25:

çok sinir bozucu g...zekalı görümcen böyle denirmi ya

bu nasıl bir insandır ya kendi bebeğide var, nasıl kıyar bi bebeğe masuma nasıl böyle davranır özenti insan ya bende hiç sevmem taklitçi olanı

işallah kötü şeyler duymazsın kızın çok çabuk iyileşir rabbim şifa versin erkekler işine gelmeyen durumlarda hep teletabi zaten bugün sana kızına dua edelim de işallah iyi geçer cuma mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin ayrıca tarhanan çok güzeldi gülen yüze bayıldım

hayırlı cumalar kızlar.

ofpufya dualarımız bebişinle atlatıcaksınız inşallah canım.

Ofpufya canım güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de son iki günümü anlatayım özetle. Kv geldi oğlumun odasını daha yeni alabildik onu getircekler diye temizliğe çağırdım. Kendisi köy kadını iyi beceriyor ben biraz tatlı canlıyım. Neyse temizliği yaptı saolsun ama birden kendini kaptırdı. Bizimkine azcık sorumluluk ver kendini çok kaptırıyor. Ben ona temizliğe karışsın dedim ama gelip oğlum için; annesi bunun uykusu var, annesi bunun karnı acıkmış falan filan diyip duruyor sen işine baksana yaaa. Bir de aşırı ilgi mutfaktan oğluma sesleniyor oğlumun duyması mümkün değil eşime diyorum napıyo bu ne demeye bağırıyo ordan oğlum oğlum diye öyle işte diyor. Müthiş bir hafıza temizlik yaptıya evin herşeyinin yerini biliyor. Kocam termometre nerde diye bana soruyor benden önce lafa atlıyor şurda diye, bizimle ilgili hiçbişeyi unutmaz kendi ilacını almayı unutur ama. Ne zor ya insan idare etmek

cuma saati dua ediyorum canım, inşallah güzel haberlerle gelrisin. küçük prenses tamamen iyileşmiştir.
bir daha öyle tahlile ultrasona falan gerek kalmaz.

çok sinir bozucu g...zekalı görümcen böyle denirmi ya

bunu daha öncede yaptı. hoşuna gidiyor herhalde
çocuk bu benim eve gittiğim saatte uykusu gelmiş acıkmış oluyor. haliyle mızmız oluyor. boynuma atlamasını mı bekliyor bilmiyorum.
kendi torununa para ile bakan babaanne hala benden daha çok düşkün herhalde

yok artık parayla mı bakıyor çocuğa pes yani babanne nasıl böyle yapar benim kıza annem bakıyor yemeğide annem sağolsun yapıyor beraber yiyoruz geçen ay market alışverişini yaptık anneme götürdük nasıl olsa orada yiyeceğiz diye annem getirdik diye kızdı burda yemeklik yok mu diye aman kaynanlar hep arıza zaten

Diş perileri dişleri dağıtmak için hazır :))))

diş buğdayı partisi için gelenlere hediye etmek üzere yaptığım keçeden diş perileri

Cnm insallah guzel seyler duyarsin doktorundan..erkekler icin hersey yolunda zaten hicbirzaman problem yok...hayirli haberlerle gel ins.

Zapzup ve aamut bu nasil bir vicdansizlik boyle allah bebeklerimizi bizden ayirmasin akraba bunu yapiyorsa baska birsey diyemiyorum..aamut takma cnm sen bebeginin gelecegi icin calisiyorsun..lafinizi esirgemeyin..ayrica bende taklit edenlere giciigim..

Eki Görüntüle 815912

Diş perileri dişleri dağıtmak için hazır :))))

diş buğdayı partisi için gelenlere hediye etmek üzere yaptığım keçeden diş perileri

biz daha bir keçe parçası alıp denemeden sen bitirdin bile :)
pislik yapayım.... sen daha kapı süsünü yapmadın mı? aaaaaa

ben daha bir kağıt parçası ile bile denemedim. daha denenecek, malzeme alınacak. fırsat bulunacakta yapılacak.
kızımın 32 dişi tamam olmadan yaparım sanırım

ikramlık ne yapacaksın. menüyüde haızrlayalım beraber. ben ancak oynatırım bir tarafımı

bizim babaannemi parasız selam vermez insana canım. bırak yemek yapmayı, karnım burnumda hamileyken kahvaltı yapacak diye beni evinden göndermişti. sonra bir parça peynir yerim çay içerim. biter kahvaltılıkları

ah ah mecbur olmasam minnet etmem bunada, elim bağlı. en azından severek bakıyor aç bırakmaz diyorum. ( bu arada kızıma sıkacağı meyveyi bile haftalık pazardan alıp bırakıyorum. çorbasını yapıp veriyorum. yoğurdunu yapıp veriyorum. arada ben mayalayamazsam yada yoğurt eşkidiyse kendi evindekinden verir)

aslında görümceme çokta haksızlık etmek istemiyorum. böyle konuşurken benim canımı acıtacağını düşünmüyor, öyle ağzına geleni söylüyor. maddi durumuda iyi değil iki çocuğuda var. onda yemek masasına denk gelsem açta olsam tokum der bir bardak çay içer kalkarım. yeterki kızıma güzel baksın diye ona seve seve para veririm.
ama kv için aynı şeyi söyleyemiyorum. günlerce düşünüp laf sokar. pintininde önde gidenidir. kendi evi var, yazlığı var. iki daireden kira alıyor. kp emeklii maaşı var. ama hala yok diye ağlar.

Kızlar biz geldik
Eski çocuk Dr umuza olan sinirim bin kat daha artmış şekilde döndüm ...
Nefroloji uzmanımızda başlıyım bütün sıkıyılatılarımızo dinledi önceki tahlilleri kontrol etti sorularını sormaya başladı sonra ben daha önce yapılanları anlattım aynı idrar torbasının 4 saat boyunca takılı tutularak 4 saatin sonunda alınan idrarda lökosit çıkıp akşam verilen idrar örneğindeyse kültürün temiz temiz çıkması durumunda biz idrar tahlilinin doğruluğundan ve idrar yolu enfeksiyonunun varlığından şüphe duyarız dedi ilk Dr umuzun 1 falsosu dahaaaa ... Yani benim kızımda idrar yolu enfeksiyonuda olmayıp 10 gün boşu boşuna antibiyotik kullanmış olabilirmiyiz dediğimde yüzündeki ifade evet olsada bugün verdiğimiz kültürün sonucunda netleşir dedi ....
Bana diğer Dr un söylediği 3 aylık düşük dozlu antibiyotik tedavisinden bahsettiğimde buna şu an gerek yok kızını her ay tahlil yaparak 3 ay izleyelim Aralık ayında doğru düzgün bir ultrason çektirelim bu ultrasonda çaptan bahsetmiyor önemli olan o yoksa 3 mm genişleme problem sayılmaz dedi.
Esas sonuca gelelim kızıma her ay idrar tahlili yapılacak Aralık ayındada detaylı ultrason ultrasonda çıkacak sonuca görede gerekiyorsa tedavi yöntemi belirlenecek diğer Dr un erkenden h bir izlem yapmadanverdiği 3 aylık tedavi gibi ...

hadi geçmiş olsun canım.
teletabinin içine doğmuş :)

canım ben de kayısı püresi yaptım kuru kayısıdan.
gün kayısı olması gerekiyormuş, diğer sarı kayısılarda kükürt oranı fazlaymış
nerde okudum bilmiyorum ama diğer topiktede okumuş olabilirim

benim oğlumda 3 gün yine yapmadı sancıdan kıvranıyordu
annemlerin yöntemi uyguladım
ne kadar doğru bilmiyorum ama çok az sabun koydum makatına
küçük tırnağımın 1/4 i kadar kestim öyle koydum 2 saate kalmadı yaptı

canım eşimizi biz seçiyoruzda maalesef eşimizin alesini seçemiyoruz. akşama kadar iş yerinde nasıl duruyorsun kimbilir. iki güzel laf etseler nolur sanki.illaki bir çomak sokup sinirlendirecekler.

zapzup sizin gelininizin insanlığından şüphe ettim ben afedersin ama. itmek ne demek yaa...

canım bisküviyi evde yapmamız çok güzel olur
ama pekmez var bu tarifte
araştırdığım kadarıyla pekmez yüksek ısıda piştiği zaman kanserojen oluyormuş
onun yerine keçi boynuzu tozu koyuyorlarmış
aktarlarda varmış galiba denemek lazım

ben bişeyler düşündüm canım. aslında doğumgünlerinde yapılacak çeşitli tariflerim var.
tek porsiyonluk köstebek pasta,kirpi kurabiye, kaplumbağa poğaça, gazozlu poğaça,baykuş kurabiye, yelken salatalık,damla sakızlı turta,ıslak börek,muhallebili kadayıf daha bir sürü şey var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…