Eki Görüntüle 815912
Diş perileri dişleri dağıtmak için hazır :))))
diş buğdayı partisi için gelenlere hediye etmek üzere yaptığım keçeden diş perileri
canım senin bu dru şiklayet etmen farz oldu. 4 saat ne demek yaaKızlar biz geldik
Eski çocuk Dr umuza olan sinirim bin kat daha artmış şekilde döndüm ...
Nefroloji uzmanımızda başlıyım bütün sıkıyılatılarımızo dinledi önceki tahlilleri kontrol etti sorularını sormaya başladı sonra ben daha önce yapılanları anlattım aynı idrar torbasının 4 saat boyunca takılı tutularak 4 saatin sonunda alınan idrarda lökosit çıkıp akşam verilen idrar örneğindeyse kültürün temiz temiz çıkması durumunda biz idrar tahlilinin doğruluğundan ve idrar yolu enfeksiyonunun varlığından şüphe duyarız dedi ilk Dr umuzun 1 falsosu dahaaaa ... Yani benim kızımda idrar yolu enfeksiyonuda olmayıp 10 gün boşu boşuna antibiyotik kullanmış olabilirmiyiz dediğimde yüzündeki ifade evet olsada bugün verdiğimiz kültürün sonucunda netleşir dedi ....
Bana diğer Dr un söylediği 3 aylık düşük dozlu antibiyotik tedavisinden bahsettiğimde buna şu an gerek yok kızını her ay tahlil yaparak 3 ay izleyelim Aralık ayında doğru düzgün bir ultrason çektirelim bu ultrasonda çaptan bahsetmiyor önemli olan o yoksa 3 mm genişleme problem sayılmaz dedi.
Esas sonuca gelelim kızıma her ay idrar tahlili yapılacak Aralık ayındada detaylı ultrason ultrasonda çıkacak sonuca görede gerekiyorsa tedavi yöntemi belirlenecek diğer Dr un erkenden h bir izlem yapmadanverdiği 3 aylık tedavi gibi ...
Temmuz nasilsin canim.goremiyodum senide
yoğunluktan giremiyorum pek fazla...
zor zamanlar geçiriyorum, okul değişimi, bakıcı, sene başı işlemleriyle boğulmuş durumdayım.
her akşam kabus...
oğlumun uyku düzeni mahfoldu.
sallanmaktan nefret eden çocuk sallanarak uyumaya alıştı.
deli gibi sallıyoruz pusette.
yatış saatleri alt üst
geçen gün 11e kadar mızıldadı uyumadı, uyuyamadı.
şuanda mızıldıyo ve ben artık tırlatmak üzereyim.
onu uyutup okulla ilgili işlemleri yapmak istiyorum.
onu uyutana kadar canım çıktığı için hiç bişey yapamıyorum.
ek gıda olayı zaten felaket
doğru dürüst bişey hazırlayamadım çorba yoğurt tarzı
meyve ve sebze püresi şeyler verdim. mümkün değil yemiyo...
offf şu ara çok sıkıntıdayım anlayacağın.
12 ziyaretçi
calisan anne olmak ne zor, ben butun evdeyim de yetisemiyorum gene islere, hele uyumayan cocuk of of cok cektirdi bana oglumda , Allah yardimcin olsun, sabirlar versin
Allah yardimcin olsun duraksiz cocuk cok zor .calisan anne olmak zor.bizimde 8 de baslayan uyuma maceramiz simdi sona erdi insallah rahatca uyur bebislerimizyoğunluktan giremiyorum pek fazla...
zor zamanlar geçiriyorum, okul değişimi, bakıcı, sene başı işlemleriyle boğulmuş durumdayım.
her akşam kabus...
yatış saatleri alt üst
aynı işte...Allah yardimcin olsun duraksiz cocuk cok zor .calisan anne olmak zor.bizimde 8 de baslayan uyuma maceramiz simdi sona erdi insallah rahatca uyur bebislerimiz
aynı işte...
bizde 8 gibi başlamıştık.
ben uykusu var sanmıştım meğerse derdi benle oynayıp, benden şarkılar dinlemekmiş.
çalışmaya başladıktan sonra böyle oldu.
nekadar huzurlu bir çocuktu eskiden herkes imrenirdi.
ya kizlar bu benim bicir oglum yuzukoyun yatiyo , yataga tam kapanir bicimde ellerini de alninin altina koymus, ben kafasini yan ceviriyom uyaniyo yine boyle yapiyo, korkuyorum bogulcak diye kendini kurtarir duruma gelmisdir demi artikyatagi sert...
sirt ustu yada yan yatirsam donuyo hep gene oyle rahat ediyo sanirim nasil ediyo onu da anlamadim da kalktiginda yuzu iz icinde ellerden emzikten
habire basina gidipte yan mi cevirsem kafasini, uyaniyo oylede rezil ediyorum uykusunu..
nazarmı değdi acaba düzeni bozulması sallanmaya alışması fena olmuş
oğlum sadece benle uyuyodu.
elini tutup saçını okşuyodum falan...
bakıcı bu şekilde 3gün devam edebildi.
o bile büyük başarıydı bence.
napsın kadıncağız pusette sallamaya başladı, şimdi bizde sallıyoruz.
düzeninin bozulması da benim çalışmaya başlamamla oldu.
çalışan anne olmak bi yönden iyi bi yönden de kötü işte...
bazen evhanımlarına özeniyorum düzenlerşnş oturtabilrler bebekle güzelce ilgilenibilirler.mesela ben 2 haftadır yogurt mayalamak istyodum şükür dün akşam mayaladım anca vakit bulabildim.haftasonuda evde olduğumdan kahvaltı deniycem bakalım yiyebilecekmi kızım.
aynı işte...
bizde 8 gibi başlamıştık.
ben uykusu var sanmıştım meğerse derdi benle oynayıp, benden şarkılar dinlemekmiş.
çalışmaya başladıktan sonra böyle oldu.
nekadar huzurlu bir çocuktu eskiden herkes imrenirdi.
benim kızımda ya yan yatıyor yada yüzüstü yatıyor düzeltincede uyanıyor bende karışmıyorum kendini kurtarabilecek duruma gelmiştir diye düşünüyorum.
al benden de o kadar hala yoğurt mayalayacağım.
kahvaltı mı bilmemki... daha erken değil mi??
benim oğlan yemez gibi geliyo.
neler vereceksin bende deneyeyim bari...
yoğurdu mamadan mı mayaladın?
bu arada kizlar oglumun ilk disi cikti dun
canım hoşgeldin hep diyorum gurbette tek başına çocuk bakmak çok zormuş bi de çalışınca daha da zorlaşıyor allah yardımcın olsun.yoğunluktan giremiyorum pek fazla...
her akşam kabus...
yatış saatleri alt üst
canım ben de seni gördüğüme sevindim. diğer topiğe girmek istemiyorum hiç tanımadığımız bir sürü insan var. burda sayfalar çok yavaş ilerliyor ama yine de arkadaşlardan haber almak sevindirici.sen de gel ihmal etme. ilk dişinizde hayırlı olsun inşallah diğerleri de ateşsiz ağrısız gelir.şu skype olmasa ne yapardık bilmiyorum ya... ben de açıyorum annemler ordan bile avutuyorlar oğlumu ben de dinleniyorum biraz. en azından oda oda gezmiyorum oturuyorum pc başında.:) Detrsizcim ya ozlemisim seni :) burayi da cok ozlemisim, niyeyse diger sayfadan baska yere bakmak aklima gelmemis ordada tanidik gormedikce yazasim gelmiyodu, bilgisayardan televizyondan falan koptum zaten oglan durmadikca, bi Skype aciyorum annemlere azcik iki laf edelim de kafam dagilsin diye, 7 24 evdeyim oglusla...
gerci burda da dagilmis kizlar genelde ama yine de hamilelik gunlerinden olanlari gormek guzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?