- 28 Ağustos 2017
- 57
- 28
- 38
- Konu Sahibi Maviada123
-
Cok iyi bir baba olur gercekten ama bana ilgisi daha da azali r diye korkuyorumErkekler sürekli ilgisini gostermezki be canım beklersen çok yanilirsin.
Iyi bir eşse ve iyi bir baba olacağına inaniyorsan neden olmasin evlat mükemmel bir şey rabbim isteyen herkese versin.
İlgisiz ve soğuk davranan adamın çocuk istemesi biraz tuhaf değil mi?Ben bir yıllık evliyim eşimle büyük bir aşkla evlendik biraz geçmişimizden bahsedecek olursak beni 11 senedir sevmekten hic vazgeçmedi ben ilişkimizin 3 senesinde ondan ayrıldım mutlu degildim bitirdik ve o bana 4 sene sonra tekrar ulaştı beni cok sevdigini benle evlenmek istediğini benden başka kimsenin hayatına girmediğinden bahsetti benim icimdeki sevgi yeniden alevlendi ve sonra biz tekrar biraraya geldik evlendik ancak esim sevgisini bana cok belli etmez beni cok sever ama sevgisini icinde yaşar senin icin ölürüm der neyse su aralar (yaklasik 1 aydir) ilgisiz davranıyor aramıza soğukluk girdi ve cok cocuk istio bende biraz daha bekleme taraftariyim sizce cocuk yapmalı miyim
Niye azalsin canım.Cok iyi bir baba olur gercekten ama bana ilgisi daha da azali r diye korkuyorum
Konustum işi dolayısıyla cok gergin bu aralar konusmaya da yanasmiyor derdi ne bilmiyorum bende çalışıyorum özel bir hastanede cocuk doktoruyum benim çalışmamdan da rahatsız eve vakit ayırmıyorum diyeİlgisiz ve soğuk davranan adamın çocuk istemesi biraz tuhaf değil mi?
Neden eşinizle bu sıkıntıları konuşmuyorsunuz?
İyi o zaman iş konusunda rahatlayınca çocuk konusunu düşünürsünüz.Konustum işi dolayısıyla cok gergin bu aralar konusmaya da yanasmiyor derdi ne bilmiyorum bende çalışıyorum özel bir hastanede cocuk doktoruyum benim çalışmamdan da rahatsız eve vakit ayırmıyorum diye
Ben cocuklarını cok severim kendimde bir cocuk doktoruyum cok yoğunum bebekle ilgilenmem zorÖmür boyu aynı ilgiyi aşkı beklersiniz çok üzülürsünüz. Yıllar içinde elbette cicim aylarındaki gibi olmayacaksınız. Çocuk olunca evlilikler başka bir boyuta geçiyor. Sorumluluklarınız artacak önceliğiniz değişecek. Bunları kabullenip öyle çocuk yapın daha da önemlisi siz bebek istiyor musunuz bu sorunun cevabını netleştirin.
Bebekle ilgilenmenin her anne için zor tarafları vardır. Ben de çalışan bir anneyim zorlandığım zamanlar oluyor. Ama onların sevgisi her şeyin üzerinde. Siz istemiyor gibisiniz gerçekten istediğiniz zaman bebek sahibi olursunuz inşallah.Ben cocuklarını cok severim kendimde bir cocuk doktoruyum cok yoğunum bebekle ilgilenmem zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?