büyük bir aşk, evlilik ve yıkılan hayaller

karakter ona göre şekillenmiş işte.iki arayıda idare edebilseydi keşke.ama edememiş işte.keşke demeninde faydası yok artık.hayırlısı olsun

amin sagolasin.. edepsizlere sus deyip saf sevgime layik olmaya ugrassaydi bizden mutlusu yoktu.. o ona verdigim degerib uzerinde resmen tepindi ve yerlw bir etti.. hayirlisi ins bu

peki senin duyguların ne durumda.soğudunmu ondan.yada mantığın ağırmı basıyor sevdiğin halde

yaptiklari yapacaklarinin teminatiydi ve onunla bi omru huzurla geciremeyegimi anladim.. ben ona asik olurken bu huylara sahip oldugunu bilmiyordum, yani benim ilk anda sevdigim adam ile bu huylariyla bana baski yapan adam ayni kisi olamaz, kafamda cizdigim imajini sevmisim sanirim..

Boşanmada haklısın bu tip asla değişmez mahkemede ağladığına bak sen

Geçmiş olsun arkadaşım. Ben de eşimden ayrılalı 10 ay oldu. Ben de saf saf zamanla benim ne kadar iyi niyetli temiz bir insan olduğumu anlayacağını düşünmüştüm. Ailesi anladı ama o hödük anlamadı. O kadar bencil, o kadar empatiden yoksun, o kadar narsist, kendini beğenmiş bir insandı ki.. Evliliğimizde ne şiddet, ne hakaret, ne kavga hiç bir şey yoktu. Ama adam meğer içinde neler yaşarmış ben salağın haberi yok.

Bana söylemedi bile ayrıldık. Sırtımdan bir kambur düştü sanki. Tabi şimdi. İlk zamanlar çok zordu hazmetmek.

Ne güzel anlatmıssın. Bu ailesinin kuyruğunu bırkmayan erkek en kötüsü.Yasamadan göremiyor malesef insan. Olan ailene oluyo. İncitme onları kararlarını onlarla birlkte al.ve çocuğn yok sanırım kurtar kendini bi ömür mutsuzlktan...

Geçmiş olsun arkadaşım. Ben de eşimden ayrılalı 10 ay oldu. Ben de saf saf zamanla benim ne kadar iyi niyetli temiz bir insan olduğumu anlayacağını düşünmüştüm. Ailesi anladı ama o hödük anlamadı. O kadar bencil, o kadar empatiden yoksun, o kadar narsist, kendini beğenmiş bir insandı ki.. Evliliğimizde ne şiddet, ne hakaret, ne kavga hiç bir şey yoktu. Ama adam meğer içinde neler yaşarmış ben salağın haberi yok.

Bana söylemedi bile ayrıldık. Sırtımdan bir kambur düştü sanki. Tabi şimdi. İlk zamanlar çok zordu hazmetmek.

narsist, bencil, empati kuramayan bi karakter cok cok zor! derdini en guzel dille de anlatsan olmuyor, duvara anlatsan boyasi dokulur belki de.. ve anlatamadikca, anlasilamadikca uzaklasiyorsun.. kopuyorsun.. sarilip sahiplenemiyorsun bu da benim evim, esim diye.. neden? cunku sana dirsekle vurma ihtimali hep var.. ne aci.. sarip sarmalamana izin vermiyor bile, aslinda o da farkinda degil..
yasayan biliyor.. evet cok sukur dayak yok baska bsy yok ama huzur da yok.. dusunmeden edemiyorsun, cocuk fikri bile korkutucu geliyor; neden? bu evliligin omurluk olabilecegine inanmiyorsun cunku icten ice.. zor..
sizin de Rabbim yar ve yardimciniz olsun.. insaallah atlatiriz ve ferahlariz..

Ne güzel anlatmıssın. Bu ailesinin kuyruğunu bırkmayan erkek en kötüsü.Yasamadan göremiyor malesef insan. Olan ailene oluyo. İncitme onları kararlarını onlarla birlkte al.ve çocuğn yok sanırım kurtar kendini bi ömür mutsuzlktan...
cok sagolun.. evet cocugum yok.. herkesin oyledir, benim de ailem cok kiymetli.. cok incindiler tum iyi niyetlerine ragmen.. benim icin alttan aldilar ama karsidakilerde insanlik yoksa onlarin fedakarligi ne ise yarar ki? kiyamiyorum onlara ve onlarla hareket ediyorum, Rabbim eksikliklerini gostermesin.. iyi ki onlar icin aileme sirt donmedim, firsat bulsalar sildirirlerdi.. cok zormus ele karismak, aile olmaya calismak.. hele ki karsindakilerde sadece dusmanlik varsa.. Rabbim kolay eylesin imtihanlarimizi..

evliliğimde aynı duyguları yaşadığım insanlardan birisin. yaklaşamıyorsun. bir sorun var biliyorsun ama adam buz gibi. benim de çocuğum olmadı 2 kere hamile kaldım ama o zaman bile bu adam nasıl baba olacak diye korkularım vardı Allah ta kısmet etmedi zaten

evliliğimde aynı duyguları yaşadığım insanlardan birisin. yaklaşamıyorsun. bir sorun var biliyorsun ama adam buz gibi. benim de çocuğum olmadı 2 kere hamile kaldım ama o zaman bile bu adam nasıl baba olacak diye korkularım vardı Allah ta kısmet etmedi zaten
hayirli imis belki de olmamasi.. inanir misin, son donemde ben paranoyak olup cikmistim.. yorgunluktan yuzu dusuk olsa bile korkuya kapiliyodum, 'yine ne oldu neye takildi, arkasindan ne cikacak' diye.. iyi oldugu zaman cok cok iyiydi, ama benim aklimdan gitmiyodu o korkular sorular acabalar.. kendimden suphe eder olmustum, ben mi cok sorun ediyorum icimde diye.. psikolojim epey bozulmus galiba bi ara, simdi farkediyorum :)

Boş ver ilk zamanlar çok kötü olmuştum bana yaptığını bir türlü hazmedemiyordum ama onunla bir ömür geçmeyeceğini de biliyordum. Hala zoruma gidiyor , zamanla daha rahat oluyorsun.

Benden götürdükleri ,aldıkları, verdiğim emekler haram olsun haram olsun

Boş ver ilk zamanlar çok kötü olmuştum bana yaptığını bir türlü hazmedemiyordum ama onunla bir ömür geçmeyeceğini de biliyordum. Hala zoruma gidiyor , zamanla daha rahat oluyorsun.

Benden götürdükleri ,aldıkları, verdiğim emekler haram olsun haram olsun
insani ne hale getiriyolar degil mi :( baska bi karaktere donusuyoruz belki de farknda olmadan.. gercekten hic kolay degil.. ama olacagina variyor, ne yapalim

Canimm okurken cok duygulandim kendimi gordum ama ama ama...
Amalar hic bitmez senin kadar kararli olamiyorum ben..
Zaten bosandin biliyorum Allahim yar ve yardimcin olsun insallah..

O zamanlar nasil belli etmis acaba? Yani mesela anlattığınız kadar aşağılık bir insan nasil belli eder kendini ? Yanlış anlamayın bende ciddi düşünüyorum sevgilimle ama aramizda bazen puruzler oluyor bir de ailesiyle kültür farkı var biraz, endiseliyim bu yüzden

sadece eşiniz değil tüm ailesi sorunlu olunca işin içinden çıkmak imkansız oluyor ne yazıkki.
Allah yardımcınız olsun inşallah çok iyi insanlarla karşılaşırsınız bundan sonra.

Çok şanlısın böyle bir aileye sahip olduğun için. En önemlisi bu.
Hayatımızdaki insanlar tesadüf değil. Hepsi bir görev üstlenmiş oluyor. Ve sen bu sayede bazı şeyleri anladın. Diyorum hep saygı saygı saygı gerisi geliyor.

Back
X