Büyük dert...

bu meseleyle ilgili açılmış kaçıncı konu bu. Artık yeni moda sanırım erkek tarafında. genel bir hal aldı... hiç bişeye karışmazlar evlenirken, ama evlendikten sonra ortalık karıştırmayı çok iyi becerirler

İşte karşı tarafın ailesi için DOĞAL değil demek ki
Arkadaşınız bunu kabullenirse daha kolay olur.

Annesine de desin ki: "bunlar böyle annecim, yapacak bir şey yok, zorla öğretemeyiz ya bu yaştan sonra, biz kendi yaptıklarımıza bakalım, sonuçta benim YUVAM olacak, benim yuvam için çalışıp uğraşıyoruz"

Haklısın canım mecbur kalınca alışmak lazım..demek ki onların tarzı da bu..

Aslinda bi yonden iyi ya bastan mesafeli olur karsi tarafta ilerde bi sey beklemez.Cok mu fesat dusundum bilmiyorum ama kaynanadan cektigimden

Aynen canım yapacak bişey Yok bu sebepten çocuktan vazgeçemez..alışacak zamanla

düğün arefesi şehir dışında gelen misafirlerimle ilgilenip bir yandan eşimin gömleklerini ütülediğimi hatırlıyorum ..misafir gibi, gidip misafir gibi geldiler düğüne..12 senelik evliyim evimin içine evliliğime özel hayatıma hiç bir şekilde karışamaz ve yorum yapamazlar kafam o açıdan rahat..sonradan öğrendimki eşim o süreçte hiçbir şeye karıştırmamış ..diğer kardeşi evlenirken yaşanılanları bildiği için..evliliğimizde kimse burnunu sokmasın diye yapmış

Neden aramak zorunda olsunlar ki? Alti ustu bir cift evlenecek kendileri evlerini kuracaklar. Kimsenin aramasina gerek yok. Ogullarini aile mi evlendiriyor? Arkadasin ve nisanlisi kendileri tanisip evlenme karari almadi mi?

Daha baştan bütün yükü sırtlanmışlar kızın tarafı bence kendilerini geri çeksinler, bak ozaman nasıl gündeme gelir. Nasıl olsa bunlar herşeyi yapıyor diye aramıyorlar demek.

Aslinda bi yonden iyi ya bastan mesafeli olur karsi tarafta ilerde bi sey beklemez.Cok mu fesat dusundum bilmiyorum ama kaynanadan cektigimden
Mesafe her zaman iyidir bence de..ama kızın ailesi filan da şaşkın duruma annesi demiş ben ilk kez böyle şeyler görüyorum demiş yani dünürler arar sorar birbirini biz burda çaba gösteriyoruz ev yerleştiriyoruz ses seda Yok diyormuş

Neden aramak zorunda olsunlar ki? Alti ustu bir cift evlenecek kendileri evlerini kuracaklar. Kimsenin aramasina gerek yok. Ogullarini aile mi evlendiriyor? Arkadasin ve nisanlisi kendileri tanisip evlenme karari almadi mi?
Kendileri tanıştılar da normalde adet Budur diyorlar yani evi yerleştirmek çeyiz sermek..bunda aileler olur diyor..ben de arkadaşıma dedim bende de kv kp yoktu çeyizi kendimiz serdik dedim ama üzülüyor kız işte çok özeniyor

Daha baştan bütün yükü sırtlanmışlar kızın tarafı bence kendilerini geri çeksinler, bak ozaman nasıl gündeme gelir. Nasıl olsa bunlar herşeyi yapıyor diye aramıyorlar demek.
Kızın ailesi de yapmasa kim uğraşacak ki canım..
Eşyayı kızla çocuk seçmiş zaten
Evin temizliği tadilatı obur zıvırı çeyizi vs var bunlarda kızın ailesi de koşturuyor mecbur

Kızın ailesi de yapmasa kim uğraşacak ki canım..
Eşyayı kızla çocuk seçmiş zaten
Evin temizliği tadilatı obur zıvırı çeyizi vs var bunlarda kızın ailesi de koşturuyor mecbur

Tabiki yapacaklar ama belli ölçüde ama herşeyi sırtanırsalar, inanın evlendikten sonra daha farklı konular olucaktır.

evet öyleler , ama düğünden snr da ooooo en fedakar en vefalı , en düşünceli, aile biziz derler
yani benımkıler oyle dıyor
Tabi canım ben de aynısını yaşadım..ya bide bi teyze var tanıdığım kadın oğlunu evlendirirken bide kocası da Yok vefat etmiş herşeyi kendi çabaladı yaptı valla helal dedim geliniyle ilgilendi aradı sordu..
Daha o gelin böyle kv ye kötü davranırsa yazıklar olsun derim

Bu zamanın genel sorunu bu sanırım eskiden erkek tarafı her şeyle uğraşıyorken şimdiler de kız tarafının göreviymiş gibi davranıyorlar. Hatta kız çalışıyorsa ne kadar para koparsak kardır hesabı görüyorlar.

Ya en azından erkeğin babası emekliymiş emekli maaşı çok bişey değil ama oğluna diyebilir oğlum borçlu evleniyorsun 100-200 tl de benim katkım olsun bişeyde kullanırsın diye gönderebilir bence..Anadolu'da insanlar neye para harcar ki büyük şehir gibi geçim derdi Yok okuttukları çocukları da Yok ev kira değil ee daha ne

Elinde olmayabilir hiç sorun değil tatlı dili yeterlidir arar sorar nasıl gidiyor hazırlıklarınız ya da ne bilim elimizde yok yardım edemiyoruz diye söylese bile yeterli aslında kişinin kendini değerli hissetmesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…