Büyük göstermek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
İyi günler kk hanımları. Bugün instadan birisi benim yaşımdan çok büyük durdugumu söyledi hoş kendisine abi dediğim için bunu söyledi de moralimi bozdu.ben neden böyleyim. Herkesin dediği zoruma gidiyor

Sizi sadece fotolardan mı gördü. Fotoğraf insanı bazen olduğundan farklı gösteriyor

Kaba bir tabirle : "Abi deme lazım" olur gibilerinden düşünmüş galiba.
Yanımda siritmazsin,kolumda toy durmazsin demek istemiş sanki.
Ayrıca normal bu durum.İnsanlar bulundukları çevrede kabul görmek ve beğenilmek isterler.
Süresi kısa olduğu sürece hepimiz hoşnut olmadığımız bazı şeyleri dusunuruz.
Belki de adam sadece densizin tekiydi.
Belki de çok fazla abartiyorsun.

Mesele o da değil o kim ki beni fiziksel özelliğiyle yargılıyor
Saçmalama ya , bu alınganlık hep özgüvensizlikten..büyük de görünebilirsin..hakaret mi yani, ne var büyük görününce? Birkaç sene sonra zaten adamın dedigi yaşta olacaksın.
Ne var yani bunca sinir olacak?

++++
Eleman y.vsamak niyetindedir, karsi taraf abi diyince bozulup abuk subuk konusmustur.

Asil can alici soruya geleyim sen neden sosyal medyada tanimadigin tiplerle konusup sonra da laf yedim diye konu aciyorsun konu sahibesi? Ne oldugu belirli olmayan insanlarla muhabbete girersen tabi ki basin dertten kurtulmaz.

Son düzenleme:
Çok kafaya takıp içinizi karartmayın, boşverin. Kimler kimlere neler diyor. Gayet normal bir şey ayrıca, bana da aynısını derler genelde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…