- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Yani hiçbir insanı yargılamam ama ortalama altı bir tipti“Abi” dediğin için söylemiş işte gıcık olmus sana belli ki takma kafana boşver kendine baksın önce
Kendi kendinemi yorum yaptıYani hiçbir insanı yargılamam ama ortalama altı bir tipti
Evet sadece fotoğrafSizi sadece fotolardan mı gördü. Fotoğraf insanı bazen olduğundan farklı gösteriyor
Mesele o da değil o kim ki beni fiziksel özelliğiyle yargılıyorYaşı büyük göstermenin nesi kötü ki?
Eee yüz yüze bile görmediğin insanın lafını ne diye takıyorsunuz bu kadarEvet sadece fotoğraf
EvetKendi kendinemi yorum yaptı
HaklısınızEee yüz yüze bile görmediğin insanın lafını ne diye takıyorsunuz bu kadar
Yaşından büyük gösteriyorsun demek fiziksel özellikle yargılamak değil kiMesele o da değil o kim ki beni fiziksel özelliğiyle yargılıyor
Yargılama değil ama yorum hakkı da yokYaşından büyük gösteriyorsun demek fiziksel özellikle yargılamak değil ki
Saçmalama ya , bu alınganlık hep özgüvensizlikten..büyük de görünebilirsin..hakaret mi yani, ne var büyük görününce? Birkaç sene sonra zaten adamın dedigi yaşta olacaksın.Mesele o da değil o kim ki beni fiziksel özelliğiyle yargılıyor
Kaba bir tabirle : "Abi deme lazım" olur gibilerinden düşünmüş galiba.
Yanımda siritmazsin,kolumda toy durmazsin demek istemiş sanki.
Ayrıca normal bu durum.İnsanlar bulundukları çevrede kabul görmek ve beğenilmek isterler.
Süresi kısa olduğu sürece hepimiz hoşnut olmadığımız bazı şeyleri dusunuruz.
Belki de adam sadece densizin tekiydi.
Belki de çok fazla abartiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?