- 10 Ekim 2014
- 32.964
- 148.603
- 798
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Bu mantık süper!!!Mesele o da değil o kim ki beni fiziksel özelliğiyle yargılıyor
Yargılama değil ama yorum hakkı da yok
Sizin modunuzu düşürmek istemis , hic önemsemeyin
Kaç yaşındasın kaç gösteriyorsun ? Abi demişsin kılıfına uydurmuş benceİyi günler kk hanımları. Bugün instadan birisi benim yaşımdan çok büyük durdugumu söyledi hoş kendisine abi dediğim için bunu söyledi de moralimi bozdu.ben neden böyleyim. Herkesin dediği zoruma gidiyor
HaklısınızLegend geçen konu açtın sana bir sürü yorum yaptım, fikir verdim. Ama pek bir şey değişmiyor. İnstadan kimdir nedir belli değil niye konuşuyorsun?
Okulu bitir, atanmaya çalış, işe gir yeni hayat kur diyoruz sen hala adamların dediği abuk sabuk laflar için konu açıyor, böyle konularla meşgul ediyorsun kendini. Az toparlan
Fiziksel özelliğinle yargılamamış ki büyük gösteriyorsun demişMesele o da değil o kim ki beni fiziksel özelliğiyle yargılıyor
Ben de sizi büyük sanıyordum, evli çocuklu vsliAman ya bana da fotoğraflarda 35 yaşında gösteriyorsun dedi kuzenim.23 yaşında olmam dışında bir sorun yok.
Ben sizlere o vaybı nasıl veriyorum ki yaBen de sizi büyük sanıyordum, evli çocuklu vsli
Evli ve çocuklu olan insanların bir kısmı ister istemez daha çok sorumluluk sahibi tecrübeli ve sabırlı oluyor, bu da düşünce tarzlarını etkiliyor, olgun ve tecrübeli olmanız bunu düşündürüyor olabilirBen sizlere o vaybı nasıl veriyorum ki yaBeni evli çocuklu hatta en az 30 yaşında zanneden 2928384. Kişi olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?