- 18 Şubat 2011
- 1.264
- 723
- 323
- Konu Sahibi matmazel16
-
Canım bu sabah yaptım ben ikinci çizgi silik çıktı ama catlatma ignesi oldum ben 8. Gün bugün onun etkisidir halen diye düşünüyorum hadi bakalım pazar günü mujdeli haberlerini bekliyorumBen pazar günü test yapmayı düşünüyorum idrar testi sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun canım
Canım bu sabah yaptım ben ikinci çizgi silik çıktı ama catlatma ignesi oldum ben 8. Gün bugün onun etkisidir halen diye düşünüyorum hadi bakalım pazar günü mujdeli haberlerini bekliyorum
aynı ben de canım adet olacakmışım gibi sancılar vardı kaç gündür iki gündür o da kayboldu başka hiç birşey hissetmiyorum bende ümidimi kaybediyorumbatlara az kaldı ama belirtilerden ses yok ben ümidimi kaybediyorum yavaş yavaş
benimde öle canım belim ağrıodu karnıma kramp girer gibi oluodu ateş basması vardı ama artık hiç biri yok test yapmıcam boşunaaynı ben de canım adet olacakmışım gibi sancılar vardı kaç gündür iki gündür o da kayboldu başka hiç birşey hissetmiyorum bende ümidimi kaybediyorum
benimde öle canım belim ağrıodu karnıma kramp girer gibi oluodu ateş basması vardı ama artık hiç biri yok test yapmıcam boşuna
evde yok canım olsa zaten dayanamayıp yapardım şimdiye kadar ama yapmak istemiyorum bat salı günü zaten gelirse gelir artıkEvde varsa yarın yine yap istersen belki bi ihtimal
Tavsiye bat gelmeden test yapmayin bence. Benim bat bugun 21 nisan. 19 nisanda test yapmistim kocaman bi negatif gördüm bu uzulmenize yol acabilir. Tabi artik ben uzulmuyorum hakkimda hayirlisi neyse o olsun istiyorum. Eger hayirli ve saglikli bi bebek varsa nasibimde olsun eger yoksa da olmasin Rabbime birakiyorum beklemedeyimevde yok canım olsa zaten dayanamayıp yapardım şimdiye kadar ama yapmak istemiyorum bat salı günü zaten gelirse gelir artık
aynen canım bende artık allaha bıraktım hayırlısı neyse o olsun inşallah bakalım batı bekliyorum salıya kadar sabredicem bu kadar bekledik 4 gün daha bekleriz napalımTavsiye bat gelmeden test yapmayin bence. Benim bat bugun 21 nisan. 19 nisanda test yapmistim kocaman bi negatif gördüm bu uzulmenize yol acabilir. Tabi artik ben uzulmuyorum hakkimda hayirlisi neyse o olsun istiyorum. Eger hayirli ve saglikli bi bebek varsa nasibimde olsun eger yoksa da olmasin Rabbime birakiyorum beklemedeyim
Hayirlisi canim benim en guzeli beklemek insaALLAH hakkmzda hayirlisi oluraynen canım bende artık allaha bıraktım hayırlısı neyse o olsun inşallah bakalım batı bekliyorum salıya kadar sabredicem bu kadar bekledik 4 gün daha bekleriz napalım
amin inşallah canımHayirlisi canim benim en guzeli beklemek insaALLAH hakkmzda hayirlisi olur
Bugun bat günüm benim hic belirti yasamadim sadece bu ay farkli olarak sol gogsumde ara ara sizlama oldu ama cok fazla degil. Bir de bugun adet olcak gibi sancilarim oldu ama daha gelen giden yok.beklemedeyimbatlarına az kalan arkadaşlar hadi bizde bi belirti yok sizde de mi yok kimsenin ağrısı sızısı akıntısı kokuntusu yok mu ya
inşallah gelmez canımBugun bat günüm benim hic belirti yasamadim sadece bu ay farkli olarak sol gogsumde ara ara sizlama oldu ama cok fazla degil. Bir de bugun adet olcak gibi sancilarim oldu ama daha gelen giden yok.beklemedeyim
Hayirlisi olsun canim beniminşallah gelmez canım
Simdi hastalandim canim geldi kirmizilar :)inşallah gelmez canım
Test yaptın mı canım sonuç neHayirlisi olsun canim benim
vardır bunda da bi hayır canım allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahSimdi hastalandim canim geldi kirmizilar :)
Hhastalandim canim tam gununde yani dün :)Test yaptın mı canım sonuç ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?