- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi matmazel16
-
Amin İNSAALLAH canim benimvardır bunda da bi hayır canım allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Artik belirtilere inanmiyorum saliyorum bu aydan itibaren RABBim yeter ki nasio etmek istesin bir kere iliskiden olur gene olur yumurtlama filan yakaladim tutturdum hepsi hikaye galiba canim cunku hic bi problemim yok herseyim temiz cikti benim de esimin de. Bu ay rahim filmi de cekildim iki tupum de cok sukur acikmis. Yumurtlama gunlerini de calistik yani demek istedigim nekadar herseyi tam planli yapsak da demek ki zamani degilse olmuyor.. artik kasmayacagim :) ALLAHim hepimize o mucizeyi hayirli zamanda nasip etsin canim kardesimbende de belirtiler uçtu gitti sadece arada bi sol tarafımda batma oluyo o kadar bakalım salı gününü bekliyorum
Batdaşımmm bende bekliyorum bu aydan umudum yok ama olsundu yinede bekliyorumbat 25 nisan olan bayanlar beraber bekleyelim mi :) ya bu sefer olduysa diye hayaller kuruluo mu :) inşallah güzel haberler alırız bu ay
İşte erkenden negatifi görmek beni üzüyor diğer arkadaşları bilmem ben adet günümü bekleyip geçerse umutlanmak istiyorum oda hiç geçmez zatenYarın test yaparsanız çıkar kızlar bence deneyin biiii inşallah hamisizdirrr
İnşaallah canım Rabbim nasip etsinHanımlar ben rüyamda doktora gidip kan tahlili yaptırdığımız ve sonucun 10 olduğunu hamile oldugumu gördüm. Acaba????(
Benimde 26 cnm. Hafif hafif belirti var gibi. Bide bu ay geç yumurtladım 18.gün. Oyüzden gecikirmi adet bilmiyorumBAT 25 nisan olan bayanlar neredesiniz belirtiler var mı. :)
Yarın test yapsammı bilemedim. Artık zor geliyor negatif görmek. Çok kararsızım. Bugün sabahta yapcaktım vazgeçtim
Benimde 26 cnm. Hafif hafif belirti var gibi. Bide bu ay geç yumurtladım 18.gün. Oyüzden gecikirmi adet bilmiyorum
Adet belirtim var cnm ara ara olan karın ağrısı. Önceden hiç hissetmezdim artık kendimi dinledigim için 1 hafta önceden başlıyo agrıBen de 18.gun yumurtladim canım bat 27 nisan ne gibi belirtilerin var
merhaba kızlar :) şimdi sorunum su ben 33 34 günde bir adet oluyorum nisanın 4 ü yumurtladım şimdi bebeğim olmuşsa o gün gel döllenmemi oluyor çünkü daha 20 gün oldu? Ve ne zaman test yapmalıyım 6 gün geçti adetim bugün yaptım yokanlamadım vallahi bir yardımcı olsanız bana
Aynen canim bende bekliorm bende dunden beri kahverengi akinti var acaba yerlesme belirtilerimi ki bu ya karnim ve belimde agrioBatdaşımmm bende bekliyorum bu aydan umudum yok ama olsundu yinede bekliyorum
İnşaallah öyledir canım benim bende hiçbirşey yok kendini yorma o zaman adet gününe kadarAynen canim bende bekliorm bende dunden beri kahverengi akinti var acaba yerlesme belirtilerimi ki bu ya karnim ve belimde agrio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?