büyük gün 25 nisan :)

bende de belirtiler uçtu gitti sadece arada bi sol tarafımda batma oluyo o kadar bakalım salı gününü bekliyorum
Artik belirtilere inanmiyorum saliyorum bu aydan itibaren RABBim yeter ki nasio etmek istesin bir kere iliskiden olur gene olur yumurtlama filan yakaladim tutturdum hepsi hikaye galiba canim cunku hic bi problemim yok herseyim temiz cikti benim de esimin de. Bu ay rahim filmi de cekildim iki tupum de cok sukur acikmis. Yumurtlama gunlerini de calistik yani demek istedigim nekadar herseyi tam planli yapsak da demek ki zamani degilse olmuyor.. artik kasmayacagim :) ALLAHim hepimize o mucizeyi hayirli zamanda nasip etsin canim kardesim

Yarın test yaparsanız çıkar kızlar bence deneyin biiii inşallah hamisizdirrr
İşte erkenden negatifi görmek beni üzüyor diğer arkadaşları bilmem ben adet günümü bekleyip geçerse umutlanmak istiyorum oda hiç geçmez zaten

Hanımlar ben rüyamda doktora gidip kan tahlili yaptırdığımız ve sonucun 10 olduğunu hamile oldugumu gördüm. Acaba???? (

Yarın test yapsammı bilemedim. Artık zor geliyor negatif görmek. Çok kararsızım. Bugün sabahta yapcaktım vazgeçtim

merhaba kızlar :) şimdi sorunum su ben 33 34 günde bir adet oluyorum nisanın 4 ü yumurtladım şimdi bebeğim olmuşsa o gün gel döllenmemi oluyor çünkü daha 20 gün oldu? Ve ne zaman test yapmalıyım 6 gün geçti adetim bugün yaptım yokanlamadım vallahi bir yardımcı olsanız bana

Ben en kan tahlili yaptır canım emin olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…