- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Hahaha onerine bayildim :)Bebeğim yok ama evimde tvde yok.
Bu güne kadar daha anlamadim insanlar nasil oturuyor saatlerce önünde...
Bebeğe zarar, sizede zarar.
Önerim... önünde genelde on/off yazan düğmesi olur bu cihazlarin... parmaginizla o düğmeyi ittirin.
Hahaha onerine bayildim :)
Konusun bebeginizle ,siz şarkılar söyleyin daha çok eglenir hemEn iyi çözüm acmamak tabii ama bebegimle bütün gün evdeyim, TV nin sesini çok kısık açacak şekilde, ve bebeğim gormeyecek bir biçimde aada acsam zararı olur mu? Aksi gibi iş yaparken laptoptan çocuk sarkilari açıp, izlesin diye bırakıyordum yanina. ah akilsiz kafam. Meğer bebegime en büyük zararı ben veriyor musum
Hanımlar bebeğim 4 aylık ve doğduğundan beri evde yüksek sesli TV açık. Arada izliyor da bebeğim. Çünkü tam TV nin karşısında duruyor yatagi. TV nin zeka geriliğine neden olabileceğini çoktandır biliyorum ama çevrem 'bırak baksın daha anlamaz o' dedikleri için, bir süredir dikkat etmiyordum. Büyük hata yaptım farkındayım. Bebeğime kim bilir ne kadar zarar verdim. Sizler bu TV sorununu nasıl cozdunuz?
Su yasta laptoptan sarki acmak ne ya? Cocugun sizden bole bir istegi yokki..ha acele tuvalete gitceksndr 10 dk dusa girceksin olabilir durmazda.. ama diger turlu Cok gereksiz.. ben yaptigim seyi soyleyim sana..bi cocugum 3 yasinda digeri 6 aylikken hamur isi bile yapardim.. buyuge hamur verirdim bi yandan pisenlerden yer bi yandan oynardi... kucuk olanida yere oyun halisi serip yatirirdim :) o da bize bakip oyalanirdi kendi kendine :)En iyi çözüm acmamak tabii ama bebegimle bütün gün evdeyim, TV nin sesini çok kısık açacak şekilde, ve bebeğim gormeyecek bir biçimde aada acsam zararı olur mu? Aksi gibi iş yaparken laptoptan çocuk sarkilari açıp, izlesin diye bırakıyordum yanina. ah akilsiz kafam. Meğer bebegime en büyük zararı ben veriyor musum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?