- 16 Mart 2019
- 32
- 0
- 1
- Konu Sahibi Umutsuzvaka00123
-
Olamıyorum işte sorun orda yazmaktan korkuyorum yaptığım yanlışa kendime hakim olamıyorum sevmeye24 yaşındasın dürtülerine hakim olacak bir yaştasın. Ne denirki?
Abartmayın o kadar yorum bu mu yaniBabanız nerede?
Sevmek bu değil. En azından kelimelerin içini boşaltmayın.Olamıyorum işte sorun orda yazmaktan korkuyorum yaptığım yanlışa kendime hakim olamıyorum sevmeye
Ya biraz soruna çare öneri yok mu sizdeBabanız nerede?
DoğruSevmek bu değil. En azından kelimelerin içini boşaltmayın.
Kafanızı meşgul edecek bir şeyler bulun geçer.
Genelde babasız veya baba ilgisinden yoksun büyüyen kızlar babası yaşında adamlara meylediyor.Abartmayın o kadar yorum bu mu yani
Napıyım açtım fikir danışmaya geldim işte yaptığım doğrumu dedim bende yanliş diyorum diretti mi yoksize baba diyebilir miyim diye sorun
adam 38 yaşında 38 38 38 38
sizden az daha küçük kızı vardir belki.
bu günlerde de bi bıkkınlık geldi evli adam konularından pat pat açıp duruyorlar
Mrb kk kadınları buraya cidden hata yaptığımı düşündüğüm için geldim.
Ben netten biriyle tanıştım hayatımda ilk kez ve ne cesaretse tam tanımadan buluşmaya gittim adam nerdeyse 38 yaşında biriydi konuştuk falan bana sordu ne düşünüyorsun hakkımda falan bende hiç tanımadan ne söyleyim ama içten hoşlandım ondan sonra eve dönünce msj atmş bende aradım baktım teli kapalı evli olduğunu anladım yoksa neden kapatsın teli zaten yaşıda orta yaştı konuşmaları biraz muamma ordan tahmin ettim evlisin dwdim evet dedi neden anlatmadın diyince çok hoşlandım falan filan bir sürü hakaret ettim sonra dedi buluşalım anlatıyım ben dayanamayıp buluştum dedim yaptığından utanman gerek falan mutsuzum dedi bu yalanı heralde bütün evli adamlar atıyor belli bir daha arama yazma dedim bitirdim ama ben nasıl bir boşluktaysam bu adamı sevdim sempatik bir adam heralde etkilemek için öyle davrandı buda var şimdi o hareketleri hep aklımda nedense unutamıyorum içim içimi yiyor ama yaptığımda rezillik yani onada dedim bende sende mutlu olamıycaz bir gün başıma gelir bu diye ama beyni örtülmüş sanki birde namaz kılıyorumda diyor utanmadan neyse işte napıyım ben yazmamak için kendimi zor tutuyorum beni yaptığım hatadan döndürücek yorumlar yaparsanız yardımcı olucaksınız eleştirin ama küfür etmeyin lütfen bir dosta nasihatınız nasıl olursa öyle davranın onun için burdayım yaşımda 24 yardımcı olun bana
Linkini verdiğim konuda olduğu gibi; sizin gibileri diri diri gömüyoruz.Ya biraz soruna çare öneri yok mu sizde
Oda doğru işte benim korkum bunlara bir zaman sonra göz yummak ondan korkuyorum ondan buraya yorum istemeye geldimKarısına nasıl rol yapıp evliliğini devam ettiriyorsa sana da rol yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?