Büyük hata evli erkek

Aynı durumda bir kadın olmak ister mıydın ?
Eşinin nette ne idugu belli olmayan bir kadınla buluşup mutsuzum diye seni başka bir kadına aşağılık bir bicimde anlatmasını ?
Aynısını ona söyledim kendimede defalarca ama işte duygu denen lanet şeye hakim olamıyorum

Napıyım açtım fikir danışmaya geldim işte yaptığım doğrumu dedim bende yanliş diyorum diretti mi yok

canım senden üç dört yaş büyüğüm kayınpederim de hoslandigin adamdan 8 yaş büyük

cevrende o kadar yasitin dengin seni her anlamda mutlu edecek erkekler varken niye evli kart bir horoz??

Seni sevse karısını boşar karşına çıkar ne saçma düşünüyorsun baban yaşında zaten. Gencecik kızsın düzgün birine baksana
Ben çok düşük bir seviyedeyim zaten farkındayım adam bana göre biride değil yaş olarak ama işte şeytan aklıma girdi bir kere gitmiyor aklımdan

Başkasının EŞİ o. Mutlu veya değil. Siz onları ayıran madde olmayın.. kendi cinsinizden birini göz göre göre ağlatmayın.

Ne diyorsun sen yazdığım şeyleri bir oku bana tavsiyen varsa yaz yoksa boş senin yorumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…