- 20 Mart 2008
- 142.032
- 214.093
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Umutsuzvaka00123
-
Bak sen sınırı aşma tmm mı biraz insancıl yorum yap faydan olucaksa yap yoksa yapma neye yararLinkini verdiğim konuda olduğu gibi; sizin gibileri diri diri gömüyoruz.
Anlayana bu kadarı yeterli bence.
Tanıdık değil bu konu rahat olunBu konu nedense cok tanidik geldi bana?
Belki de benzettim :)
Kız Deniz yoksa sen misin, yoksa Esin mi?Bak sen sınırı aşma tmm mı biraz insancıl yorum yap faydan olucaksa yap yoksa yapma neye yarar
Bu yorumla ne faydan oldu söylermisin ben yanlış yaptım doğruyu görmek için burdayımBiri bitiyor biri başlıyor resmen gına geldi artık..
Aynısını ona söyledim kendimede defalarca ama işte duygu denen lanet şeye hakim olamıyorumAynı durumda bir kadın olmak ister mıydın ?
Eşinin nette ne idugu belli olmayan bir kadınla buluşup mutsuzum diye seni başka bir kadına aşağılık bir bicimde anlatmasını ?
Tanıdık değil bu konu rahat olun
Napıyım açtım fikir danışmaya geldim işte yaptığım doğrumu dedim bende yanliş diyorum diretti mi yok
Ben çok düşük bir seviyedeyim zaten farkındayım adam bana göre biride değil yaş olarak ama işte şeytan aklıma girdi bir kere gitmiyor aklımdanSeni sevse karısını boşar karşına çıkar ne saçma düşünüyorsun baban yaşında zaten. Gencecik kızsın düzgün birine baksana
Haa akıllanmadım beni bir daha linç edin diyorsun.Aynısını ona söyledim kendimede defalarca ama işte duygu denen lanet şeye hakim olamıyorum
Ne diyorsun sen yazdığım şeyleri bir oku bana tavsiyen varsa yaz yoksa boş senin yorumunSizin gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyor adam evli yahu EVLİ. Mutsuzmusmus inandınız mı? Yuhhhhh.24 yasındasınız ve buna sevmek diyorsunuz bravo size devam böyle.. aynısını ilerdee yasarsınız insallah
Bu yorumla ne faydan oldu söylermisin ben yanlış yaptım doğruyu görmek için burdayım
Doğru işte napıyım nasıl unutuyum?Başkasının EŞİ o. Mutlu veya değil. Siz onları ayıran madde olmayın.. kendi cinsinizden birini göz göre göre ağlatmayın.
İlkinde bilmiyordum ikinciyide normal konuşmaydı yani adamı ayartmaya gitmedimki dışarıdada bir sürü insanla konuşuyoruzDoğru olanı görmek isteseydin evli olduğunu bildiğin adamla buluşmaya gitmezdin..
Daha ne söyleyim sana.
Senin soyun kurur belki bu seviyesiz yorumundan dolayıSoyunuz kurusun artık bi bitmediniz kuscam artık! Dedim ya deminki konuda da sokakta bunlardan çok var diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?