Büyük hata evli erkek

burada olumsuz yorumları gördugunuzde zorunuza gitmesin insanları terslemeyi bırakın yaptıgınız sadece igrenclik bu kadar basit kimseden olumlu yorum beklemeyin..!!
Sende akıl noksanlığı var bende değil bence gözlerinde bozuk senin çünkü yazılanı anlamıyorsun ve sanada açıklama yapmıycam

Ya sizin canınız sıkılıyor bu dalga geçenler varya inşallah aynısı başlarına gelir başkada bişey demiyorum

ya 24 yaşındasın bizden ne istiyorsun? kendi vicdanın sana engel olamamış biz iki kelime edince mi birden vazgeçeceksin?

of tüm yeni üyelerde bu konuları açıp eğleniyor bence fakesiniz sizde. ciddiye almaya değmez.

Sende akıl noksanlığı var bende değil bence gözlerinde bozuk senin çünkü yazılanı anlamıyorsun ve sanada açıklama yapmıycam
Hala anlamıyor olman peki? 2 kez gorusmussunuz adam evli be aklından cıkmıyormus kimde noksanlık var acaba noluuuur bana acıklama yap yoksa ne yaprım ben acıklamasız sen =

Hala anlamıyor olman peki? 2 kez gorusmussunuz adam evli be aklından cıkmıyormus kimde noksanlık var acaba noluuuur bana acıklama yap yoksa ne yaprım ben acıklamasız sen =
Hani osrga gülenin o kadar aklı yokmuş diye bir cümle varya o tiplemelerdensin her b. ka gül

kız eğlence arıyorlar yeni üye baksana lütfen cevap yazmayın şuna, yaş 15 16 dır ben sahteyim diye bağırıyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…