- 2 Nisan 2015
- 1.521
- 1.442
- 83
- Konu Sahibi Umutsuzvaka00123
-
İlkinde bilmiyordum ikinciyide normal konuşmaydı yani adamı ayartmaya gitmedimki dışarıdada bir sürü insanla konuşuyoruz
Kusmana gerek yok ikinciye zaten normal konuşman kusmuk gibi saygısız ya normal yorum yapmayı bilmiyormusunSoyunuz kurusun artık bi bitmediniz kuscam artık! Dedim ya deminki konuda da sokakta bunlardan çok var diye..
Ya seve seve, ya ... .... Tövbe yarabbim ya.. Unutulmıcak kimse yoktur bu hayatta. Zamana bırakın ve baska bekarlarla görüsün.Doğru işte napıyım nasıl unutuyum?
Ya diyorum ki nasıl unutucam içimden atmak istiyorumYa tamamda bunun nesini soruyorsun ? Evliymis adam dahasimi var. Bunu ogrendiginde anda adamdan tiksinmen lazim zaten!!!
Ya diyorum ki nasıl unutucam içimden atmak istiyorum
Üstte yazdığımı okumadınız galiba sadece eleştiriyorsunuzOlabilir yani zenginse ev tutar geceleri 2 saat ugrar gider mutlu mesut yaşarsınız
Siz bana öğüt verin siz yanlış bişeyi nasıl unıttunuz napıyım onu soruyorum
Ya diyorum ki nasıl unutucam içimden atmak istiyorum
Üstte yazdığımı okumadınız galiba sadece eleştiriyorsunuz
Senin gibilerin üstüne sadece kusulurKusmana gerek yok ikinciye zaten normal konuşman kusmuk gibi saygısız ya normal yorum yapmayı bilmiyormusun
ben gayet iyi okudum. Evli adamı seviyormuşsun adam eşiyle mutsuzmusNe diyorsun sen yazdığım şeyleri bir oku bana tavsiyen varsa yaz yoksa boş senin yorumun
Neyini unutamıyorsunuz iki defa konuştuğunuz adamın?Ya diyorum ki nasıl unutucam içimden atmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?