Büyük hata evli erkek

Tobe tobe. Bi kere bulustun ve adami seviyorsun? Bu nasil bir bosluktur. Iyice kafayi yemis millet. Evli oldugunu ogreniyorsun ve guya adamla tekrar bulusuyorsun. Nereden tutsak elimizde kalan bir hikaye.

Kendinizi o adamın eşinin yerine koyun .
Hala kendimi tutamıyorum derseniz , diyecek bir şeyim gerçekten kalmayacak.
Yaştı şuydu buydu hiç bir şey yazmayacağım size. Yukarıda arkadaşlarım bu konulara değinmişler.
Sizinle buluştuktan sonra karısının yanına dönüp nerde olduğuna dair bir dünya yalan uydurup aynı yatakta uyuyor.
Bir hemcinsinizi kandırıyor , sizinle aldatıyor.
Hala kendimi tutamıyorum derseniz , istediğiniz kadar kızın negatif yorumlara - sizin de bu adamdan aşağı kalır yanınız yok derim.

Sadece eleştirmeyin birazda faydalı bi yorum yapsanız nasıl olur tmm ben hatalıyım ve bu yanlıştan erkenden kurtulmaya çalışıyorum

Ne diyorsun sen yazdığım şeyleri bir oku bana tavsiyen varsa yaz yoksa boş senin yorumun
ben gayet iyi okudum. Evli adamı seviyormuşsun adam eşiyle mutsuzmus tamam tamam inandık ama Allah büyük ilerde biriside senin eşine aşık olunca anlarsın yaptıgın iğrençliği birde utanmadan konu acmıssınız yazık size. Bunun tavsiyesi olmaz bu aşk falanda degil zaten. Buna akıl lazım mantık lazım ama göruyorum ki oda sizde yok ne desek kendini haklı göremeye calıscaksın.

Ya diyorum ki nasıl unutucam içimden atmak istiyorum
Neyini unutamıyorsunuz iki defa konuştuğunuz adamın?
Ne yaşadınız?Ne paylaştınız?
Bu kadar unutamıyorum da unutamıyorum diyecek kadar.
Evli erkeklerle görüşmüyorum,var yoluna git diyeceksiniz bitti,gitti.
Burda konu açıp,ne söylenmesini bekliyorsunuz size?
Bu işin tek bir çözümü var,bitirmek.
İster duygusuzca ister artık iki defa buluşmakla nasıl oluyorsa içiniz yana yana.
Aileden mi sevgisiz büyüyorsunuz da,
böyle tuhaf ilişkilere,balıklama dalıyorsunuz gerçekten anlamak mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…