Büyük konuşmak .!!

FiltrekahvesevenKleopatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
1.340
1.785
133
Ankara
Selam şekerler.. direkt konuya gireyim .. ben 1 74 boyunda 51 kilo tipi düzgün gayet bakımlı bi kızım.. kendim uzun boylu olduğum için Şimdiye kadar hep uzun boylu erkeklerden hoşlandım.. Eski sevgililerim genelde uzun oluyordu.. uzun derken 1 85, 90 boylarında... ve geçmişte derdim ki asla kısa ve benle aynı boyda bi erkekle olamam.. hoşlanmamam bile.... Ama yaklaşık bir ay önce bir çocukla tanıştım benimle aynı boyda .. Yani yüzü dişleri gözleri falan gözleri aşırı tatlı yani,omuzları ,göğüsleri falan güzel ...spor yapıyor ...yani tanıştığımızda tatlı bir çocuk olduğunu düşündüm fakat kısa boylu olduğu için birazcık önyargılıydım. Fakat geçen gün görüştük birazcık böyle aramızda bir şeyler yaşadık ,görüşmemizden sonrabayağı bir hoşlandım ...ama gelin görün ki çocuk beni sallamıyor. Yani gün içinde hiç yazmıyor etmiyor falan .,..resmen olmam olmam dediğim birinin aramasını ,mesaj atmasını bekler oldum yani büyük konuşmamak gerekiyormuş gerçekten Allah adamı böyle yapıyor ...☹ Yani çocuk ilk tanıştığımız günlerde çok ilgiliydi gün içinde sürekli mesaj atıyordu.. fakat kısa boylu olduğu için ben çok umursamıyordum açıkçası biraz ters davranıyordum ... en son görüşmemizde de her şey çok güzeldi çok iyi vakit geçirdik.. hani ben otomatikmen artık sevgili de oluruz diye düşündüm çünkü iyi vakit geçirdik ve güzel paylaşımlarımız oldu ... neden böyle oldu anlamadım ya bu erkekler neden böyle sanırım eski sevgilisini hala unutmamış aklında birileri var gibime geliyor... sormadım ama ... dün akşam görüşelim mi diye mesaj attım çok yorgunum yazmış bana ...!! bir erkek böyle istekli bir kızı reddetmesi bana garip geliyor ...

Son düzenleme:
Bir kere çok çirkin yazmışsınız yani çocuğa da böyle yazıyorsan istemeyebilir

Bir kere çok çirkin yazmışsınız yani çocuğa da böyle yazıyorsan istemeyebilir
Yok telefonun otomatik klavyesi açık olduğu için ben de hızlı hızlı yazınca öyle saçma sapan şeyler çıkmış ortaya ... yazım kurallarına çok dikkat ederim normal şartlarda .. Düzelttim ama

Bende eşim için bekarken “ x bey size bakıyor “ dediklerinde “ bakar sadece, bakabilir ama sadece bakabilir” demiştim evlendik

Daha sevgili olmadan olaylar netleşmeden aranızda güzel şeyler yaşamışsınız ,bir daha yaşamak isteyince sizi arar .
Herkesi iyi niyetli sanmayın ,üstelik erkekler o kadar fena ki sizin bu yakınlaşmanızo hemen benimle oldıysa herkesle olur diye değerlendiriyorlar

Bence bu kaçan kovalanır sendromu. Kısa boyluları baştan elemişsiniz, belki bilinç altınızda hepsi sizin için çantada keklikti. Oysa öyle olmamış, bu da soğuk duş etkisi yapmış. Eee şimdi ama nasıl olur bu, böyle olmamalıydı şaşkınlığının yarattığı gizem ve merakla kafanızı oyalıyor tabii herifçioğlu. =) İstekli kız ne demek ayrıca? Her erkek, her istekli kıza balıklama atlayacak diye bir durum mu var? =)) Bir de şöyle düşünün, belki sizi çok istekli görünce ürktü, bu da olabilir. Keyifli zaman geçirmişsiniz ama belki o sevgili olmak için gerekli elektriği alamadı, bu da mümkün. Bence boş verip, önünüze bakın.

Eskiden bende boy takıntısı olan biriydim. Boyum 1.70 ve benle aynı boyda ya da aşağısı birini istemem diyordum.
Şimdi nişanlımla aynı boydayız. Mevzu boy falan değil.
Sizi istemeyince hemen eski sevgilisi demişsiniz.
Belki hoşuna gitmediniz ? O seçeneği düşündünüz mü ?

Baseni var mı? Sen erkeğin basenlisini sevmezsin, çok önemli bir kriterdi bu senin için
Yok.. poposu çok güzel yusyuvarlak.. sporcu.. ve inanılmaz güçlü bi adam sanki tüymüşüm gibi tek eliyle kaldırıyor beni.. güçlü erkekleri zaten çok çekici buluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…