- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Bir kere çok çirkin yazmışsınızSelam şekerler.. direkt konuya gireyim .. ben 1 74 boyunda 51 kilo tipi düzgün gayet bakımlı bi kızım.. kendim uzun boylu olduğum için Şimdiye kadar hep uzun boylu erkeklerden hoşlandım.. Eski sevgililerim genelde uzun oluyordu.. uzun derken 1 85, 90 boylarında... ve geçmişte derdim ki asla kısa ve benle aynı boyda bi erkekle olamam.. hoşlanmamam bile.. napayım yer elması kafasındaydım.. Ama yaklaşık bir ay önce bir çocukla tanıştım benimle aynı boyda .. Yani yüzü dişleri gözün falan gözleri aşırı tatlı yani 100 inanmaz ki omuzları göğüsleri falan güzel yapılır spor yapıyor yani tanıştığımızda çocuğa tatlı bir çocuk olduğunu düşün mi kısa boylu olduğu için birazcık önyargılıydım. Fakat geçen gün görüştük birazcık böyle aramızda bir şeyler yaşanır oldu ya o en son görüşmemizden sonra ben bayağı bir hoşlandım anladın çıktısı boyu falan artık onunda değil ama gidin gelin görün ki çocuk beni sallamıyor. yani yüzü dişleri gözün falan gözleri aşırı tatlı yani yüzün olmaz ki omuzları göğüsleri falan güzel yapılır spor yapıyor yani tanıştığımızda çocuğa tatlı bir çocuk olduğunu düşün mi kısa boylu olduğu için birazcık önyargılıydım. Fakat geçen gün görüştük birazcık böyle aramızda bir şeyler yaşanır oldu falan..o en son görüşmemizden sonra ben bayağı bir hoşlandım falan ...a ama gelin görün ki çocuk beni sallamıyor . Yani gün içinde hiç yazmıyor etmiyor falan ressmen olmam olmam dediğim birinin aramasını mesaj atmasını bekler oldum yani büyük konuşmamak gerekiyormuş gerçekten Allah adamı böyle yapıyor ...☹ Yani çocuk ilk tanıştığımız günlerde çok ilgiliydi gün içinde sürekli mesaj atıyordu.. fakat kısa boylu olduğu için ben çok umursamıyordum açıkçası biraz ters davranıyordum ... en son görüşmemizde de her şey çok güzeldi çok iyi vakit geçirdik.. hani ben otomatikmen artık sevgili de oluruz diye düşündüm çünkü iyi vakit geçirdik ve güzel paylaşımlarımız oldu ... neden böyle oldu anlamadım ya bu erkekler neden böylesanırım eski sevgilisini hala unutmamış aklında birileri var gibime geliyor... sormadım ama ... dün akşam görüşelim mi diye mesaj attım çok yorgunum yazmış bana ...!! bir erkek böyle istekli bir kızı reddetmesi bana garip geliyor ...
Kusura bakmayın ..Öyle olmuş yazarken farketmemişim ...gerekli düzenlemeleri yaptım Yeniden okuyabilirsinizYazdiktan sonra okudunuz mu yazinizi?
Über karisik olmus anlamadim hicbir sey
Yok telefonun otomatik klavyesi açık olduğu için ben de hızlı hızlı yazınca öyle saçma sapan şeyler çıkmış ortaya ... yazım kurallarına çok dikkat ederim normal şartlarda .. Düzelttim amaBir kere çok çirkin yazmışsınızyani çocuğa da böyle yazıyorsan istemeyebilir
Bende eşim için bekarken “ x bey size bakıyor “ dediklerinde “ bakar sadece, bakabilir ama sadece bakabilir” demiştim evlendikYa bende çok büyük konusmustum :) Sinoplu birinin düğününe gitmiştim köçekler gelmişti oynamaya dedim bu ne bu dünya da bir ben bir Sinoplu kalsa evlenemem şuan 3 yıllık evliyim bir kızım var ve çok mutluyum o gün bugündür büyük konuşmam :)
Bende eşim için bekarken “ x bey size bakıyor “ dediklerinde “ bakar sadece, bakabilir ama sadece bakabilir” demiştim evlendik
Yok.. poposu çok güzel yusyuvarlak.. sporcu.. ve inanılmaz güçlü bi adamBaseni var mı? Sen erkeğin basenlisini sevmezsin, çok önemli bir kriterdi bu senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?