Büyük konuşmak .!!

Ben de bunu anlamıyorum tatlımmmm... İşte Yorumlarda diyorlar ki sen prenses misin ama ben bu zamana kadar ilişkilerimde böyle alıştım arkadaşlar o yüzden diğer türlüsü bana garip geliyor ... diyorum ya eski sevgililerime sürpriz yapıp da gittiğimde niye aramadın gelip seni alırdım diye kızardı adamlar... hiçbir zaman ilgi manyağı olan bir kız olmadım ilişkilerde ama insan bir günaydın bir iyi geceler bekliyor gün içinde 1 Defa da olsa telefonla aranmayı bekliyor yani ... yani demekki bu çocuk benim bir ilişki istemediğimi mi düşündü acaba hani ben ilk başlarda buna çemkirdim ...belkide benim ilişki istemediğimi düşündü uzak duruyor bilmiyorum sormayı da düşünmüyorum zaten ...

kendim uzun boylu olduğum için Şimdiye kadar hep uzun boylu erkeklerden hoşlandım

Aşırı saçma bir neden. Hoşlanmadan önce boyuna mi bakıyorsunuz ona göre mi hoşlanacagim diyorsunuz? Ayrıca adam sizi reddetmiş demek ki boya kiloya ya da istekli olmanıza falan bakmiyor. belki de sevdiği vardır bir de böyle düşünün

sizin için önemli olan boy olabilir. siz sırf o uzun değil diye beni beğenir diye düşünmüşsünüz ama onun bakış açısı da çok farklı demek ki. belki kaşınızı gözünüzü beğenmedi. belki tarzını karakterinizi..sebep nedir bilmiyorum ama sizden yeteri kadar etkilenmemiş. herkesin kendine göre kriterleri var malesef. karşılıklı bir beğeni çok zor.kafasındaki kız profiline pek uymamışsınız.bir daha arayıp sormayın. sadece kıçını kaldırmış olursunuz.

Vallahi kızlar ben kenarda tutulacak bir kadın değilim açıkçası ilgini verirsen verirsin vermiyorsan da hadi bye bye canım .,, geçip de kimsenin arkasından ağlayacak değilim yani böyle üç günlük adamların asla ... Akşamüzeri de bu gelgit mevzusu saçma sapan uzayınca bir de araya başka başka yine hoşuna gitmeyen şeyler girdi kendisine dair ... yine saçma sapan şeyler.... ben de tamam o zaman görüşmeyelim dedim salla gitsin yazdım buna....sonra numarasını sildim .. yarım saat sonra yazmış bana ayıp ediyorsun ama diye .. cevap vermedim onu da Sildim ..,

İşte keramet boyda değil ki o da sizi beğenmemiş. Perde astırıp yukardaki raftan tabak aldırmayacağına göre boyu uzun değil gönlünün sevdiğini istiyor demek ki

Bana tavirlarin dengesiz geldi. Anlatmaya gerek duymadan anlasilmayi bekliyorsun. Beni al diyorsun mesela, almam deyince salla gitsin. Her dedigini kabul etmek zorunda degil ki.

Bir de su tavri sezdim sende. Boyun benden uzun degil, seninle sevgili olmak istedigime sukretmelisin. O da bunu hissetmis olabilir.

Ona karaktersiz diyecek bir konu goremedim ben ama...

Ama sen kızsın.. o erkek... koynuna almış en özel anları paylaşmış bi erkek nasıl bin otobüse tıkış tıkış gel der...

Bu konu tam olarak nedir? Sevgili olmadan mi yasandi. Aksine daha cok baglanmasi gerekiyor.

Sinyalleri kizginlikla veriyorsun, tam yerine ulasmiyor.

bir erkek böyle istekli bir kızı reddetmesi bana garip geliyor ...

Neden garip geliyor? Erkeklerle aynı türdeniz. Onların da kriterleri olması neden inanması güç bir şey?
Adamın kriterlerine uygun değilsiniz demek ki.
Her erkek nefes alan her dişi bireye yamanmaya çalışmıyor. Öyle erkeklerden siz uzak durun zaten.

Kendi fiziksel özelliklerinizi karşınızdaki kişiden üstün gördüğünüz için onun tarafından reddedilmek ya da beklediğiniz ilgiyi görememek egonuzu zedelemiş.Cinsellik yaşadıktan sonra sandınız ki kapınızda yatıp kalkacak ama tersine ilgisiz biriyle karşılaştınız.Demek ki her şeyi dış görünüşünüzle halledemezsiniz,sevgi bambaşka bir şey.Dış görünüşünüzle sadece anlık etkilemişsiniz,dış görünüşünüz dışında kalan şeylerde(karakteriniz,özsaygınız,duruşunuz vb.) hoşuna gitmemiş .

29 yasindayim, daha bir Allahin kuluna "gel beni al" demedim, anca anne babama, o da "alabilir misin" diye rica ettim. Demek oradan kaybediyorum, adam 50 km yol gelmedi diye triplenmek lazimmis.

Bende ,yok bu adam çok cahil vizyonu yok ,konuşamıyor bile hayatta olmaz dediğim adamla ,büyük konuştuktan 2 yıl sonra çıkmaya başladım şimdi 8 yıldır evli ve çocugum var.2 senede uçmuş kendisi çnkü nasıl becerdiyse

Erkekler kendisiyle ilgilenen her kadına ilgi duyacak diye bir kural yok ki. Belki o sizi beğenmemiştir. Hatta belki o da ondan kısa birini arıyordur. Veya başka biri vardır son görüşmenizden beri. Olmuyorsa çok da şeyapmamak lazım.

Biseyler yasamaktan kastin nedir? Daha sevgili bile olmadan birseyler yasadigim kisiyi bende cok ciddiye almazdim sanirim. Arada tam duygusallik adi konulmus bi arkadaslik iliski yok.. iliskiye farkli gozle bakiyorsunuz suan bi kere.. sen baya baya sevgili moduna girmeye calisiyorsun(sirf birseyler yasadiginizdan) adam icin gayet siradan..

Boy konusundada sen uzunsun ortalama Turk kadinina gore, adam Turk erkeklerine gore normal. Bak bize 1.55 boyumuzla hic boy sorunu yasamadik ama sizdeki zaten boy sorunu degil, baska sorunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…