- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Hayatımda ilk kez, erkeğin baseninden kalçasına kadar dikkat eden bir kadın görüyorum. Kolay kolay unutamamnasıl hatırladınız yahu :))
Ben de dikkat ederim kiz. Sepet popolu erkegi hic sevmem.Hayatımda ilk kez, erkeğin basenine ve kalçasına kadar dikkat eden bir kadın görüyorum. Kolay kolay unutamam
Ben de tam oraya takıldım.. Ne alaka cidden, nesi garip? "Nefes alsin yeter" diyecek hâli yok normal bi adamin..Bir erkegin istekli bir kizi reddetmesi garip geliyor oyle mi ?
Neden ? Erkekler tercih hakkı olmayan canlılar mi ?
Sadece cinsel açlığını giderip gitmis olabilir. Cok alimliysaniz vayy beee bunu tavladiysam daha neler yaparim kafasina girmis olabilir.Selam şekerler.. direkt konuya gireyim .. ben 1 74 boyunda 51 kilo tipi düzgün gayet bakımlı bi kızım.. kendim uzun boylu olduğum için Şimdiye kadar hep uzun boylu erkeklerden hoşlandım.. Eski sevgililerim genelde uzun oluyordu.. uzun derken 1 85, 90 boylarında... ve geçmişte derdim ki asla kısa ve benle aynı boyda bi erkekle olamam.. hoşlanmamam bile.... Ama yaklaşık bir ay önce bir çocukla tanıştım benimle aynı boyda .. Yani yüzü dişleri gözleri falan gözleri aşırı tatlı yani,omuzları ,göğüsleri falan güzel ...spor yapıyor ...yani tanıştığımızda tatlı bir çocuk olduğunu düşündüm fakat kısa boylu olduğu için birazcık önyargılıydım. Fakat geçen gün görüştük birazcık böyle aramızda bir şeyler yaşadık ,görüşmemizden sonrabayağı bir hoşlandım ...ama gelin görün ki çocuk beni sallamıyor. Yani gün içinde hiç yazmıyor etmiyor falan .,..resmen olmam olmam dediğim birinin aramasını ,mesaj atmasını bekler oldum yani büyük konuşmamak gerekiyormuş gerçekten Allah adamı böyle yapıyor ...☹ Yani çocuk ilk tanıştığımız günlerde çok ilgiliydi gün içinde sürekli mesaj atıyordu.. fakat kısa boylu olduğu için ben çok umursamıyordum açıkçası biraz ters davranıyordum ... en son görüşmemizde de her şey çok güzeldi çok iyi vakit geçirdik.. hani ben otomatikmen artık sevgili de oluruz diye düşündüm çünkü iyi vakit geçirdik ve güzel paylaşımlarımız oldu ... neden böyle oldu anlamadım ya bu erkekler neden böylesanırım eski sevgilisini hala unutmamış aklında birileri var gibime geliyor... sormadım ama ... dün akşam görüşelim mi diye mesaj attım çok yorgunum yazmış bana ...!! bir erkek böyle istekli bir kızı reddetmesi bana garip geliyor ...
Hem de ne tecrübe..!!yani kısaca ondan daha güzel ve ona fazla olduğunu düşündüğünüz biri size cevap vermiyor, kusura bakmayın ama yaşamanız gereken bir tecrübe olmuş....
Eşim terazi burcu bazen çok kararsız oluyor , inatçı olabilirBu arada ben yay burcuyum kendisi de Terazi var mı aranızda Terazi erkeğini hatmetmiş olanlar
İkinci oldun o zaman :)))) Vallahi bugüne kadar sevgililerimin kalçasına hiç dikkat etmedim. Bugün buluşacağız. "Dön bir bakayım" diyeceğim, nasılmış merak ettimBen de dikkat ederim kiz. Sepet popolu erkegi hic sevmem.
Koşarak kaç. Eşim terazi...asla aramaz sormazBu arada ben yay burcuyum kendisi de Terazi var mı aranızda Terazi erkeğini hatmetmiş olanlar
Ben dün görüşelim mi dedim.. o da bitanem çok Yorgunum yarın görüşelim mi yazmış.. ben de kızdım cevap vermedim.. 1 saat sonra darıldın mı yazmış ona da cvp yazmadım.. gece 2 gibi kızmadım canımmm diye mesaj attım.. bugün de yazmicam.. bakalım görüşmek isteyecek miBen de tam oraya takıldım.. Ne alaka cidden, nesi garip? "Nefes alsin yeter" diyecek hâli yok normal bi adamin..
Konu sahibi cocugun kendisini istememesini garip buluyor bence.. Hoslanmamis, sevgili olmak istememis olabilir, aklinda baskasi olabilir, belki minyon ufak tefek kizlardan hoslaniyor olabilir, olabilir yani
Kendisi tuvalete giderken falan ya da önünde yürürken hemen arkasından bakİkinci oldun o zaman :)))) Vallahi bugüne kadar sevgililerimin kalçasına hiç dikkat etmedim. Bugün buluşacağız, "dön bir bakayım" diyeceğim, nasılmış merak ettim
Hatta bi tane de şaplak yapıştır.. hoşlarına gidiyorKendisi tuvalete giderken falan ya da önünde yürürken hemen arkasından bak
Kisiye gore degismekle birlikte genelde Terazi burcu erkeginin baglanmasi zordur.. Aşık olurlarsa yapışık olabilirler ama şu evrelerde istedigin kivamda olmasi cok zor.. Yay ile benzer; ozgurlugune duskun, neseli, eglenceli olurlar ama dedigim gibi, aşık değilse yörüngede tutmak zor.. Ilk adimi da kolay kolay atmazlar.. Yalniz sen buna adim degil, kosmussun direkt, yine de karsiligi olmamis.. Bilemedim..Bu arada ben yay burcuyum kendisi de Terazi var mı aranızda Terazi erkeğini hatmetmiş olanlar
bende ilk ellerini sonra kalcasini incelerimİkinci oldun o zaman :)))) Vallahi bugüne kadar sevgililerimin kalçasına hiç dikkat etmedim. Bugün buluşacağız. "Dön bir bakayım" diyeceğim, nasılmış merak ettim
Tespite şapka çıkardım.Niyeyse uzun boylu kadinlarin ( 170.-1.75) eninde sonunda evlendiklari adamlar uzun olmuyor kendi boylarinda filan oluyor en iyi ihtimalle.Bilmiyorum cevremde bakiyorum hep oyle denk gelmiş oluyor
O da öyle diyordu ya ben teraziyim öyle karşıdan beklerim Kolay kolay ilk adımı atmam diyor duKisiye gore degismekle birlikte genelde Terazi burcu erkeginin baglanmasi zordur.. Aşık olurlarsa yapışık olabilirler ama şu evrelerde istedigin kivamda olmasi cok zor.. Yay ile benzer; ozgurlugune duskun, neseli, eglenceli olurlar ama dedigim gibi, aşık değilse yörüngede tutmak zor.. Ilk adimi da kolay kolay atmazlar.. Yalniz sen buna adim degil, kosmussun direkt, yine de karsiligi olmamis.. Bilemedim..
Genel zayıf türk kadınının bug i gibi bir şey bu .Ben de tam oraya takıldım.. Ne alaka cidden, nesi garip? "Nefes alsin yeter" diyecek hâli yok normal bi adamin..
Konu sahibi cocugun kendisini istememesini garip buluyor bence.. Hoslanmamis, sevgili olmak istememis olabilir, aklinda baskasi olabilir, belki minyon ufak tefek kizlardan hoslaniyor olabilir, olabilir yani
Hic arayip sormamasi, ilgilenmemesi de bu kisve altina gizlenmemeli tabii.. Valla aşık adam, dusunceli ve kibar adam her türlü ilgi gösteriyor zaten, burçlarla ilgili biri oldugum hâlde burcu filan yok bunun diyorum..O da öyle diyordu ya ben teraziyim öyle karşıdan beklerim kulağa inci adım atmam diyor du
bır erkegın red etmesı nıye tuhaf gelıyor erkek olunca herseyı her sekılde ısteyecek kabul edecek hemen atlayacak anlamına gelmez kı onun dısında bazı ınsanlar oyledır bırseyler yasamak ıcın gorusur gorustukten sonra gorusmeye devam etmek ıstemez cunku sureklı sevgılılık durumu ıstemez onun ıstegı beklentısı baskadırSelam şekerler.. direkt konuya gireyim .. ben 1 74 boyunda 51 kilo tipi düzgün gayet bakımlı bi kızım.. kendim uzun boylu olduğum için Şimdiye kadar hep uzun boylu erkeklerden hoşlandım.. Eski sevgililerim genelde uzun oluyordu.. uzun derken 1 85, 90 boylarında... ve geçmişte derdim ki asla kısa ve benle aynı boyda bi erkekle olamam.. hoşlanmamam bile.... Ama yaklaşık bir ay önce bir çocukla tanıştım benimle aynı boyda .. Yani yüzü dişleri gözleri falan gözleri aşırı tatlı yani,omuzları ,göğüsleri falan güzel ...spor yapıyor ...yani tanıştığımızda tatlı bir çocuk olduğunu düşündüm fakat kısa boylu olduğu için birazcık önyargılıydım. Fakat geçen gün görüştük birazcık böyle aramızda bir şeyler yaşadık ,görüşmemizden sonrabayağı bir hoşlandım ...ama gelin görün ki çocuk beni sallamıyor. Yani gün içinde hiç yazmıyor etmiyor falan .,..resmen olmam olmam dediğim birinin aramasını ,mesaj atmasını bekler oldum yani büyük konuşmamak gerekiyormuş gerçekten Allah adamı böyle yapıyor ...☹ Yani çocuk ilk tanıştığımız günlerde çok ilgiliydi gün içinde sürekli mesaj atıyordu.. fakat kısa boylu olduğu için ben çok umursamıyordum açıkçası biraz ters davranıyordum ... en son görüşmemizde de her şey çok güzeldi çok iyi vakit geçirdik.. hani ben otomatikmen artık sevgili de oluruz diye düşündüm çünkü iyi vakit geçirdik ve güzel paylaşımlarımız oldu ... neden böyle oldu anlamadım ya bu erkekler neden böylesanırım eski sevgilisini hala unutmamış aklında birileri var gibime geliyor... sormadım ama ... dün akşam görüşelim mi diye mesaj attım çok yorgunum yazmış bana ...!! bir erkek böyle istekli bir kızı reddetmesi bana garip geliyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?