Büyük konuşmak .!!

Tüm kadınlara avaz avaz bağırarak demek istiyorum ki canım hemcinslerim acı ama gerçek şunu kabul edin. Bir erkek aramıyor buluşmak için her türlü imkanı seferber etmiyorsa sizi İS TE Mİ YOR DUR ! Bunu kabul etmemek için kendinizi kandırmayı bırakın artık

Cinsel anlamda mı bir şeyler yaşadınız?
Evet ama tek payl
Saçmalama boyu 1.74 ve 51 kilo. Nasıl olurda bir erkek ondan hoşlanmaz ?????????
Kızlar ben şöyle uzun boyluyim böyleyim diye hava atmak için yazmadım onu ...hoşlandığım çocukla ilgili vakti zamanında çok büyük konuşmuştum o yüzden yazdım ...hani boyumu yazmasan onun da boyunu yazmasam konumdan kim ne anladı acaba..

Konunuzdan direkt çıkan anlam bu ama. Uzun boylu olmak bir insanı ayrıcalıklı kılmaz.
Yaş yazanlara kızıyorsunuz ama 30 yaşında bir kadının bunları dert etmesi cidden bana da değişik geldi.
Tabi bu sizin hayat görüşünüz. Ama bence sizden hiç hoşlanmamış.

Niyeyse uzun boylu kadinlarin ( 170.-1.75) eninde sonunda evlendiklari adamlar uzun olmuyor kendi boylarinda filan oluyor en iyi ihtimalle. Bilmiyorum cevremde bakiyorum hep oyle denk gelmiş oluyor.

Benim benden uzun tum arkadaslarimin kocasi kisa boylu mesela. Siz de sonuda bir kisa boyluya kalabilirsiniz

Bende de boy takinitisi var buarada kisa adam sevmem

olur öyle arada
başka mesaj da yazmayın
resmen kaçan kovalanır olmuş sizinki
Hayatım tekrar yazmayı düşünmüyorum zaten... yani ben romantik bir ilişki yaşayabileceğim birini arıyorum... fuckbuddy aramıyorum..!! öyle canı çektikçe ararsa öyle bir şeyi de zaten asla kabul etmem ..!!

Bana da öyle geliyor... yani bu çocuk benle ayni boyda ama yüzü, gözleri, dişleri çok tatlış.. ve çok güçlü.. ummadığın taş baş yararmış demiş eskiler.. Hiç bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim

Ben etkilenemiyorum valla. Kendi boyum 155 civari oldugu icin boy konusu daha bir takiniti oluyor galiba. 175 sevgilim hic olmadi, hep uzundu eşim de 1.85.
Kendi boyum uzun olsa belki asiri dert etmezdim.

Bir puro bazen sadece bir purodur. -Freud

Maalesef böyle bir zihniyetleri var çoğunluğunun ...hepsinin değil ama bir çoğunun var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…