- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Ama sen kızsın.. o erkek... koynuna almış en özel anları paylaşmış bi erkek nasıl bin otobüse tıkış tıkış gel der...Benimde arabam var . Yarım saat öteden kimseyi almam. Benzin fiyatları uçtu.
Ki daha 1 ay tanıdığın biri beni al dese irrite olurdum
Valla sen de biraz fazla beklenti içindesin gibi gözüküyor canım.. Kimse trafikte git-gel 1 saatini yolda harcamak istemez (benzin fiyatlarını hiç söylemiyorum bile), bir de bunun bırakması da varDipnot: Az önce yazıştık.. görüşelim dedi..ben de tamam tatlım uygunum işten çıkınca beni alabilirsin dedim... ama evlerimiz baya uzak .. arabası var.. benim arabam yok.. sen kendin gelemez misin yazdı.. Ben de neden alamıyorsunuz dedim yok trafik oluyor bilmem ne falan diyor bana cevap vermedim henüz ... arabayla yaklaşık yarım saat toplu taşımla1,5 saat sürer ama .... Hani bana arabası olduğu halde sen bin otobüse gel diyor gıcık oldum...
Ne alaka ya ? Tam tersi olsaydi de ben zaten gel al demezdim.Ama sen kızsın.. o erkek... koynuna almış en özel anları paylaşmış bi erkek nasıl bin otobüse tıkış tıkış gel der...
Benim eski sevgililerimin hiç biri böyle değildi... adamlar kapımdan alıp kapıma bırakırdı...hatta ben sürpriz yapıp haber vermeden gittiğimde kızarlardı neden söylemedin gelip alırdım diyeAma sen kızsın.. o erkek... koynuna almış en özel anları paylaşmış bi erkek nasıl bin otobüse tıkış tıkış gel der...
Ankara’da yaşıyoruz.. ben Balgat o Eryamanda oturuyorValla sen de biraz fazla beklenti içindesin gibi gözüküyor canım.. Kimse trafikte git-gel 1 saatini yolda harcamak istemez (benzin fiyatlarını hiç söylemiyorum bile), bir de bunun bırakması da varYani istanbulda yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla seninle görüşebilmek için ortalama 2-3 saatini yolda mı geçirsin anlamadım ki
Ben de ankarada yaşıyorum eryaman-balgat yaklaşık 50 km.. alırken bırakırken toplam 200 km mesafe yapar. Hem zamana hem benzine yazık.Ankara’da yaşıyoruz.. ben Balgat o Eryamanda oturuyor
Bir de niye eryamanda buluşuyorsunuz ortak bi nokta belirlesenize herkes için daha kolay olurAnkara’da yaşıyoruz.. ben Balgat o Eryamanda oturuyor
50 km ancak ailem için giderim . 200 km yol minumum 100 lira benzin demek .O trafik cilesi de ekstra ..Ben de ankarada yaşıyorum eryaman-balgat yaklaşık 50 km.. alırken bırakırken toplam 200 km mesafe yapar. Hem zamana hem benzine yazık.
Allahtan eşim uzun ya valla şükrediyorumNiyeyse uzun boylu kadinlarin ( 170.-1.75) eninde sonunda evlendiklari adamlar uzun olmuyor kendi boylarinda filan oluyor en iyi ihtimalle.Bilmiyorum cevremde bakiyorum hep oyle denk gelmiş oluyor.
Benim benden uzun tum arkadaslarimin kocasi kisa boylu mesela.Siz de sonuda bir kisa boyluya kalabilirsiniz
Bende de boy takinitisi var buarada kisa adam sevmem
Valla daha önce daha uzak mesafeden alan bırakan sevgililerim oldu... şeker gibi adamların kıymetini bilememişim...50 km ancak ailem için giderim . 200 km yol minumum 100 lira benzin demek .O trafik cilesi de ekstra ..
Valla beni eşim bile o kadar mesafeye alıp bırakmaz en fazla arabayı verir kendin git der. Geçenlerde trafik çok kalabalık saatte biyere bırakması gerekti, aynı akşam kendine elektrikli bisiklet alıp arabayı bana vermeye karar verdiValla daha önce daha uzak mesafeden alan bırakan sevgililerim oldu... şeker gibi adamların kıymetini bilememişim...
Kesinlikle katılıyorum bir de ıssız adamlar çıktı başımıza ..!!hıssettıklerı soyledıklerı dogrudur olabılır
ama devamlılık ıstemıyordur son 10 yılın modası ıssız adamcılık oynamak ya
tanıştıktan bir ay sonra fiziksel yakınlık yaşadık .. Öncesinde yani tanıştığımız ilk bir hafta falan o hep yazıyordu gün içinde ne yapıyorsun ne ediyorsun iyi misin ne yapacaksın falan gibilerinden ....ama ben kısa boylu olduğu için pek cevap vermiyordum ona cevap verdiğimde de Soğuk duruyordum genelde..... Bir de bir hata yaptım bir gün ona dedim ki niye habire bana ne yapıyorsun ne yapıyorsun diye yazıp duruyorsun en sevmediğim şey tarzında bir mesaj attım ve engelledim tabi sonra pişman olup engeli kaldırdım ...sonra yazdım ona yeniden konuşmaya başladık ...ama bunun üzerine çocuk hiç arayıp sormamaya başladı yani her gün içinde o hal hatır sormayı kesti demekki sen böyle istiyorsun dedi bana ... İşte ben canım sıkıldıkça birkaç kere görüşelim falan dedim o müsait değilmiş görüşemedik yani beyfendi de sürekli bir arkadaşlarıyla gezme hali var sürekli arkadaşlarıyla değişik değişik mekanlarda geziyor.. yani biz yakınlaştıktan sonra ben bir şeyler değişir hani sevgili gibi oluruz diye düşünürken o öncesindeki durumu devam ettirdi .. burada hata bende yani tanıştıktan bi hafta sonra falan çoçuğa çemkirdim.. O zaman o geri adım attı bir daha da ileri adım atmadı...Çok özel değilse tanıştıktan ne kadar zaman sonra fiziksel yakınlık yaşadınız?
Ve fiziksel yakınlıktan sonra mı ilgisi azalmaya başladı?
Bunları neden soruyorum çünkü bunlar bir konuda belirleyici.
Eğer tanıştıktan kısa bir süre sonra fiziksel yakınlık olduysa ve ondan sonra karşı tarafın ilgisi hemen azaldıysa bu iş zor.
Karşı taraf sizin gibi ciddi ilişki istemiyor.
Istediği fiziksel yakınlık.
Bence fiziksel yakınlık bir daha yaşamayın.
Daha çok bağlanırsınız.
Zaten yeterince bağlanmışsınız.
Bu arada hayatta hiçbir konuda büyük konuşmayın.
Bende kompleksli erkek hiç sevmem. Bir kere öyle erkeklerle asla çıkmam diye söyledim. Eski sevgilim komplekslinin teki çıktı.
Yani asla asla demeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?