- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Zaten bu şekilde devam ederse yol veririm hiç uğraşamam ... ölümlü dünyada kıymet vereni istiyorum doğal olarakKendince güzel olabilirsin de bi yerden adamı yakalayamamışsın
Birşey itici gelmiş
Yoksa yeni biri bu kadar ilgisiz olamaz bir kıza
Ben olsam yazmam aramam artık
EvetZaten bu şekilde devam ederse yol veririm hiç uğraşamam ... ölümlü dünyada kıymet vereni istiyorum doğal olarak
Bence buluşmayı reddetmemiş ertelemiş gibi duruyor, gayet güzel bitanem yorgumun falan filan demiş işte, gerçekten yorgundur belki olamaz mı? Hemen karalar bağlamaya gerek yok bence beni reddetti diyeBurçlara ben de aşırı derecede ilgiliyim ...Peki bu terazi erkeğinin hissetmediği gibi konuşma davranma huyu var mı... çünkü o gece gerçekten çok iyiydik.. bana sürekli iltifatlar etti.. kadın gibi kadınsın.. tam sevdiğim tarz kadınsın... saçların, burnun vs vs o kadar güzel ki.. bunları söylemekten çekinmedi... sonra o en özel anımızda saatlerce öperek okşayarak oldu.. aşk sözcükleri içerisinde... ve sonrasında bana uzun zamandır böyle hissetmemiştim resmen duygusal bir doyum yaşadım dedi..sabaha kadar koyun koyuna sımsıkı uyuduk.. Sabah işe giderken yatağa gelip dudağıma bir Öpücük kondurup çıktı .,, bunlar yalan mıydı.. Gözlerde yalan söyler miymiş söylüyormuş demek ki..
sonuna kadar herşeyi yaşadınız mı?Burçlara ben de aşırı derecede ilgiliyim ...Peki bu terazi erkeğinin hissetmediği gibi konuşma davranma huyu var mı... çünkü o gece gerçekten çok iyiydik.. bana sürekli iltifatlar etti.. kadın gibi kadınsın.. tam sevdiğim tarz kadınsın... saçların, burnun vs vs o kadar güzel ki.. bunları söylemekten çekinmedi... sonra o en özel anımızda saatlerce öperek okşayarak oldu.. aşk sözcükleri içerisinde... ve sonrasında bana uzun zamandır böyle hissetmemiştim resmen duygusal bir doyum yaşadım dedi..sabaha kadar koyun koyuna sımsıkı uyuduk.. Sabah işe giderken yatağa gelip dudağıma bir Öpücük kondurup çıktı .,, bunlar yalan mıydı.. Gözlerde yalan söyler miymiş söylüyormuş demek ki..
Öyle ama ilgili erkek sabah bi günaydın, akşam bi iyi geceler demez mi.. dünden beri hiç yazmadı etmedi az önce canım napıosun yazdı.. cvp vermedim.. biraz geç yazayım.. Hemen pusuda bekliyormuş gibi olmasın istiyorumBence buluşmayı reddetmemiş ertelemiş gibi duruyor, gayet güzel bitanem yorgumun falan filan demiş işte, gerçekten yorgundur belki olamaz mı? Hemen karalar bağlamaya gerek yok bence beni reddetti diyeBir bekle bakalım trip atmadan ben de trip atan her insandan ışık hızıyla soğuyanlardanım bu konuda dikkatli ol bence Boy konusuna gelince ben de 173 üm genelde 185 üstü erkekleri beğenirdim, eşim 182 topukluyla aynıyız
Ben yazmıyorum zaten sürekli adamı darlama gibi bir durumum yok...az önce kendisi yazdı bana ve ben hala cevap vermedim verir miyim vermez miyim onu bilmiyorum karar vermedim ...Kendince güzel olabilirsin de bi yerden adamı yakalayamamışsın
Birşey itici gelmiş
Yoksa yeni biri bu kadar ilgisiz olamaz bir kıza
Ben olsam yazmam aramam artık
hayır bazen herşeyi yaşamayıp belirli bi noktada durulur ya ondanBu nasıl soru !?
Ve beş dakka bekleyebilirdi cevap yazdıÖyle ama ilgili erkek sabah bi günaydın, akşam bi iyi geceler demez mi.. dünden beri hiç yazmadı etmedi az önce canım napıosun yazdı.. cvp vermedim.. biraz geç yazayım.. Hemen pusuda bekliyormuş gibi olmasın istiyorum
Her şeyden kastının ne olduğuna bağlı hayatımhayır bazen herşeyi yaşamayıp belirli bi noktada durulur ya ondan
cinsel ilişki yahuHer şeyden kastının ne olduğuna bağlı hayatım
Olducinsel ilişki yahu
heee tamam anladım :)) yahu ne bileyim açıkça yazmayınca insan çok emin olamıyor da :))
Olabilir..Yok telefonun otomatik klavyesi açık olduğu için ben de hızlı hızlı yazınca öyle saçma sapan şeyler çıkmış ortaya ... yazım kurallarına çok dikkat ederim normal şartlarda .. Düzelttim ama
Ne diyorsunuz kızlar ?? Eğer değer verseydi arabası olduğu halde 1,5 saatlik yolu bin otobüse gel demezdi herhalde..Dipnot: Az önce yazıştık.. görüşelim dedi..ben de tamam tatlım uygunum işten çıkınca beni alabilirsin dedim... ama evlerimiz baya uzak .. arabası var.. benim arabam yok.. sen kendin gelemez misin yazdı.. Ben de neden alamıyorsunuz dedim yok trafik oluyor bilmem ne falan diyor bana cevap vermedim henüz ... arabayla yaklaşık yarım saat toplu taşımla1,5 saat sürer ama .... Hani bana arabası olduğu halde sen bin otobüse gel diyor gıcık oldum...
Yani evet heyecanlı olması lazım ilk zamanlar ama sen 1 aydır onu biraz tersledim falan demiştin belki o da senden bekliyor olabilir.. Bence aynı mesafede takılman yeterli, sen ona yazınca hemen cevap veriyor mu? Yaşadıklarınızdan önce 1 aydır nasıl davranıyordu? Bişeyler yaşandıktan sonra tavrı değiştiyse işte o sıkıntı.Öyle ama ilgili erkek sabah bi günaydın, akşam bi iyi geceler demez mi.. dünden beri hiç yazmadı etmedi az önce canım napıosun yazdı.. cvp vermedim.. biraz geç yazayım.. Hemen pusuda bekliyormuş gibi olmasın istiyorum
Benimde arabam var . Yarım saat öteden kimseyi almam. Benzin fiyatları uçtu.Dipnot: Az önce yazıştık.. görüşelim dedi..ben de tamam tatlım uygunum işten çıkınca beni alabilirsin dedim... ama evlerimiz baya uzak .. arabası var.. benim arabam yok.. sen kendin gelemez misin yazdı.. Ben de neden alamıyorsunuz dedim yok trafik oluyor bilmem ne falan diyor bana cevap vermedim henüz ... arabayla yaklaşık yarım saat toplu taşımla1,5 saat sürer ama .... Hani bana arabası olduğu halde sen bin otobüse gel diyor gıcık oldum...
Ben ona yazdığımda hemen cevap veriyor geneldeYani evet heyecanlı olması lazım ilk zamanlar ama sen 1 aydır onu biraz tersledim falan demiştin belki o da senden bekliyor olabilir.. Bence aynı mesafede takılman yeterli, sen ona yazınca hemen cevap veriyor mu? Yaşadıklarınızdan önce 1 aydır nasıl davranıyordu? Bişeyler yaşandıktan sonra tavrı değiştiyse işte o sıkıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?