Büyük konuşmak .!!

Kendince güzel olabilirsin de bi yerden adamı yakalayamamışsın
Birşey itici gelmiş
Yoksa yeni biri bu kadar ilgisiz olamaz bir kıza
Ben olsam yazmam aramam artık
Zaten bu şekilde devam ederse yol veririm hiç uğraşamam ... ölümlü dünyada kıymet vereni istiyorum doğal olarak

Bence buluşmayı reddetmemiş ertelemiş gibi duruyor, gayet güzel bitanem yorgumun falan filan demiş işte, gerçekten yorgundur belki olamaz mı? Hemen karalar bağlamaya gerek yok bence beni reddetti diye Bir bekle bakalım trip atmadan ben de trip atan her insandan ışık hızıyla soğuyanlardanım bu konuda dikkatli ol bence Boy konusuna gelince ben de 173 üm genelde 185 üstü erkekleri beğenirdim, eşim 182 topukluyla aynıyız

sonuna kadar herşeyi yaşadınız mı?

Öyle ama ilgili erkek sabah bi günaydın, akşam bi iyi geceler demez mi.. dünden beri hiç yazmadı etmedi az önce canım napıosun yazdı.. cvp vermedim.. biraz geç yazayım.. Hemen pusuda bekliyormuş gibi olmasın istiyorum

Kendince güzel olabilirsin de bi yerden adamı yakalayamamışsın
Birşey itici gelmiş
Yoksa yeni biri bu kadar ilgisiz olamaz bir kıza
Ben olsam yazmam aramam artık
Ben yazmıyorum zaten sürekli adamı darlama gibi bir durumum yok...az önce kendisi yazdı bana ve ben hala cevap vermedim verir miyim vermez miyim onu bilmiyorum karar vermedim ...

Dipnot: Az önce yazıştık.. görüşelim dedi..ben de tamam tatlım uygunum işten çıkınca beni alabilirsin dedim... ama evlerimiz baya uzak .. arabası var.. benim arabam yok.. sen kendin gelemez misin yazdı.. Ben de neden alamıyorsunuz dedim yok trafik oluyor bilmem ne falan diyor bana cevap vermedim henüz ... arabayla yaklaşık yarım saat toplu taşımla1,5 saat sürer ama .... Hani bana arabası olduğu halde sen bin otobüse gel diyor gıcık oldum...

Olabilir..
İşte kim büyük konuşursa konuşsun başına gelir zaten..
İlk gördüğümde dalga geçtiğim soyisim benim soyismim oldu..
Bu nasıl soyisim zorlanmıyor musun söylerken dedim, gittim o adama aşık oldum evlendim..
Ama bende de boy takıntısı vardır, Allahtan eşim uzun

Ne diyorsunuz kızlar ?? Eğer değer verseydi arabası olduğu halde 1,5 saatlik yolu bin otobüse gel demezdi herhalde..

Yani evet heyecanlı olması lazım ilk zamanlar ama sen 1 aydır onu biraz tersledim falan demiştin belki o da senden bekliyor olabilir.. Bence aynı mesafede takılman yeterli, sen ona yazınca hemen cevap veriyor mu? Yaşadıklarınızdan önce 1 aydır nasıl davranıyordu? Bişeyler yaşandıktan sonra tavrı değiştiyse işte o sıkıntı.

Benimde arabam var . Yarım saat öteden kimseyi almam. Benzin fiyatları uçtu.
Ki daha 1 ay tanıdığın biri beni al dese irrite olurdum

Ben ona yazdığımda hemen cevap veriyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…