Büyük mutsuzluklardan sonra gercek aşkı bulup mutlu olan var mı ?......

evet biliyorum ama odaklanamıyorum veya göreceklerimden korkuyorum belki de...

göreceklerınden korkma.. kendın ıcın kendı mutlulugun ıcın yaşa ömrun boyunca... karşındakı her kım olursa olsun... belkıde ılerde nefret edecegın bırıdır. ileriyi görmedıgımız ıcın asla duygusal düşünme bu konuda

Son düzenleme:
benim de mutsuzluklarım oldu gecmiste ama merak ettigim bişey war hiç mi 22 yasından sonra yeni bi ilişkiye başlayn yok? verdiginiz örnekler 15- 18 yas vs. uzuluyorum ben en guzel yıllarımı geride mi bıraktım ((

benim de mutsuzluklarım oldu gecmiste ama merak ettigim bişey war hiç mi 22 yasından sonra yeni bi ilişkiye başlayn yok? verdiginiz örnekler 15- 18 yas vs. uzuluyorum ben en guzel yıllarımı geride mi bıraktım ((

ben 18 19 arası mutlu ilişkiye başşladım ama arkadaşlarımdan 23 24 hatta 28 de var valla.. .22 de geç bir yaş değill asla. hatta bız erken başladık büyük ilişkilere. aslında 15 16 da degıl de 18 20den sonra başşlaması gerekıo uzun ilişkilerin

Son düzenleme:

geç değilse iyi ya baya içi kararmıştı...siz evli misinz şuan ? bi de çekim yasası uyguladınz mı hiç yani yeni biriyle karşılaşmadan önce mutlu bi ilişki yaşaycagnıza dair hayaller kurmuşmuydunuz vs bi cekim yaptınız mı

evet evlıyım 4 yıllık sevdıgım adamla :123: evet ben artık ıstıyodum bırını hayal de kuruyodum ama aslaaa arayış içinde değildim. hayal kurdugum bırı vardı ama onu bulacagımın ümidi yoktu.. dua edıyodum sadece. açıkçası hayalmdekı kişiyi bulcagım da mucize gibi gelıyodu ama o kocammışşşşşşşşşşş :123: :121:

insallah artik yakindir canm sabretmekten baska yapabilecek bisey yok Ki zaten zaman istesende istemesende yaralarini sario sarmaliyormus ögrendim bunu dualarla ayakta kalmayi ögrendim Allahima bin sükürler olsun Ki en zor dónemi atlattim diyorum simdi yaralarim tamamen iyilessin sonra da hayirlisi ile elimi birakmayacak bi Adam cikarsin karsima benimde hic oyle maddiyatta buyuk seylerde gozum olmadi simdiye Kadar yanimda sevdigim olsun sicak mutlu bi yuvam olsun istedim hayirlisi diyorum Allah sabredenlerle beraberdir hayirlisi canm

canm bende 22 yasinda eximle tanistim oncesinde kimse olmadi hayatima dogru Kisi saniyordum 26 yasinda ayrildik simdi 27ye girdim o evleniyo ben de gercekten mutlu olacagim Kisi kimse kaderimde Ki onu bekliyorum yani acele etme yasin daha cok genc ben de bi ara cok uzuldum sonra dedim hayat uzun degil mi ne onemi var yasin onemli olan bundan sonra Ki Kisi beni gercekten mutlu etsin Eger eski iliskimde Ki gibi olacaksa yanlizligi da raziyim boscer gez toz hayatini yasa bu hayata bi kere geliyoruz gec olsun ama guzel olsun omrunun sonuna Kadar iyi Ki beklemesim de

maddiyatta gözün olmamaası cok güzel.. ama emın ol boyle düşündüğün sürece mutlaka kendı dengınde bırını bulursun. ayrıca eşinden mı ayrldın yoksa sevgılınmıydı

[SUP][/SUP]

işte nasiiiiiip....... ama şuan üzüldüğün şeye emın ol bi gün iyiki bitmiş diye sevıneceksın. . .

ailesinden cok cektim ben 4,5 yilda burnumdan getirdiler zaten suan da Allaha sukrediyorum hatta bitirmeye de ben Karar verdim ama insaniz iste seve seve Boyle sebeblerden ayrilmak cok yikiyo

Benim hiç umudum kalmadı artık. İlk ilişkimde mutlu olduğum gün sayısı bir elin parmağını geçmez. Umutsuzluğa düştüğüm bi anda o geldi, 5 ay boyunca benden, bizden mutlusu olmadığını düşünüyordum. Ayaklarım yerden kesiliyordu her gördüğümde, sesini duyduğumda. Birbirimize bakarken gözlerimizin içinde kayboluyorduk. Tek ben değil tüm çevrem de hissediyordu bunu. Ama ne oldu ? Herşey bu kadar güzel olamaz derken aldatıldım. Artık kime nasıl inanayım ne yapayım.

Allah daim etsin mutlulugunuzu canım..
Çok güzel hikayen

Şanslıymıssın diger yarını bulmussun ...

Herkesin mucizesi de gercek olmuyor be canım..

Allah daim etsin mutlulugunuzu canım..
Çok güzel hikayen

Şanslıymıssın diger yarını bulmussun ...

evettt kırk fırın da ekmek yedim aslında ve en sonunda mutlu oldummmm :123: darısı tüm isteyenlerın başına canımmmm herkes mutlu olsun ınsaalah. özellıkle gerçekten iyi niyet sahibi olanlarrrrrrrrrr

Mutluluğun, istediğine kavuşabilmenin anahtarı zaten arayış içinde olmamak, bağımlı olmamaktır.
Sen de güzel güzel hayal kurmuşsun.
Aciz bir şekilde değil de mutlulukla yapmışsın bunu.
Olmazsa ben biterimmm, mahvolurum şeklinde değil.
Bu en önemli kuraldır çekim yasasında da.
Sonuç olarak mucizen gerçekleşmiş işte.

ailesinden cok cektim ben 4,5 yilda burnumdan getirdiler zaten suan da Allaha sukrediyorum hatta bitirmeye de ben Karar verdim ama insaniz iste seve seve Boyle sebeblerden ayrilmak cok yikiyo

aile on numara sebep yaa mutsuzluga. o yuzden aslında en en başta bu gibi şeylere dıkkat etmek gerekıo cunku ''BALIK BAŞTAN KOKAR''... fena ınsanlar naparlarsa yapsınlar sussalar bıle o kaşları gözlerı oynar yanı.. aıle de dıyıp geçmemek lazım cunku ılerde cıddı anlamda aılesyle evlenmıs oluosun tek adamla degıl..... ınan kötü ınsan uzakta bıle olsa moralnı bı telefon kadar veya kulagına gelen bı dedıkoduyla fena halde bozup evlılıgını de ypratablıo .. kayınvalıde eltı gorumce bunların hepsi için geçerlı. oyüzden başta bunlara çok dıkkat edın.. benım ılk ilişkimde de aılesı fenaaa halde kötüydü.. yanı sen iyi olsan bıle kötülerdi. nadir tip ınsanlardandılar. ama ben tabı yaşım küçük old ıcın ona bakmadım ble. ıyı kı de olmamış ıyıkı de ayrlmşsz dıyorum. yani şnu soylıyım %99 erkek naslsa aılesı de oyle oluyo.... herkes kendı aılesının kültürü inancı anlayışını taşır.. yani eşimi ilk tanıdıgımda melek gıbı boyle erkek varmı demstm cıdden de aılesı ıcın de aynı şeylerı düşündüm ve evlendık hala da kayınvalıdem annem gıbıdır. bunlar dıkkat edılmsı gerek şeyler...... ama %100ü demıyorum tabı. ozelıkle aılesınden ayrı büyüyen ayrı yerde yaşıyanlar aılesınden çok çok farklı da olblıo. kısacası her iki tarafa da dıkkat etmek gerekıo. aslında valla bence herşeyden once en kısa formül 'İSTİHARE' yat istihrene zaten hayırlıysa herşey ıcın hayırlı olmuş oluyo..

aynen canım kesınlıkleeeeee öyleee... işin öbür tarafından bakarsak zaten arayış içindeyken buldugun kişi de çok heyecan vermez hiç beklenmedık bı anda hayalındkı kısıyı karşında görünce o heycan bıtmıo. hala her uyandıgımda şükür dıyeblıyorum mesela. bu sevgılıyken de böyleydı....... Rabbım herkese nasıp etsın yaaaaaa

geç olmasın böyle demeyin lütfen (( erken olsun hem de güzel olsun yoksa mutsuz olcakmısm gibi. siz de mutlu olun inş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…