Büyük mutsuzluklardan sonra gercek aşkı bulup mutlu olan var mı ?......

aminnn aminn insallah evlenirsin cok cok mutlu olursun artık..
senin adına çook sevindim canımm

o güzel duyguları tekrar yasamıssın;sanslısın.
Mutlulugun daim olsun insallaahh.

Çoook teşekkür ederim canım, inşallah!

Ben çok üzülmüştüm çünkü bir buçuk yıllık ilişkim pat diye bitmişti. Düşünün buluşuyorsunuz o gün harika geçiyor özledimler, seviyorumlar. Akşam evlere dağılırken yüzü asılıyor soruyorsunuz bir şey yok diyor. Israr edince çok yıpranıcaz vs. vs.
Ee adam sabah bilmiyor muydun bunları...

Tabii o kadar geçen güzel günden sonra buna inanılmadı ve bu bahane geldi. Ben o nedeni birtürlü öğrenemedim en çokta buyüzden içerlemiştim.

Kaldı ki çok imrenilesi bir buçuk yıldı kavgayı bırak darılmıyorduk bile. Herkes o değil sen onu üzersin diyordu. Balık burcuydu ve çok ilgiliydi, son güne kadar...

Bittikten sonra doğum günlerim unutulmadı, üniversite değişikliği yaptım mesaj atıldı kutlanıldı. Tekrar facebooktan istek gönderildi onun tarafından vs vs.

Ama noldu 1 yıl deli gibi üzüldüm, ağlamak istediysem hayır demedim oturdum ağladım, sızlandım. Acımı içimde tutcağıma yaşadım ve cidden tükettim.

Şimdi iyi ki yaşamışım da şuan sevgilimin kıymetini bilebiliyorum diyorum

Diyeceğim şu ki güzel düşünün güzel olsun. İyiyi çağırırsanız iyi gelir derler.

Gri bulutlar tez vakitte yerini güneşe bıraksın inş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ayrılalı 1 ay oldu aldatıldım ıcım sogudu ılk zamanlar cok üzüldüm agladım ama hıc degmıyo ışte...tekrar eskı ruh halıme dönmek ıstıyorum umutlu keyıflı neşeli :)

Bende ayrılalı 1 ay oldu aldatıldım ıcım sogudu ılk zamanlar cok üzüldüm agladım ama hıc degmıyo ışte...tekrar eskı ruh halıme dönmek ıstıyorum umutlu keyıflı neşeli :)

1 ay önce terk edıldım cok üzüldüm agladımm aldatıldım kımse ıcın degmıyor eskısı gbı daha neselı we umutlu olmak ıstıyorumm

Çok zor bir dönemden geçmişsin gercekten tatlımm..
Herseyin hayırlısı işte demekki böylesi daha hayırlıymıs.
Mutlulugun insallah ömür boyu sürer
Bizde her zaman iyi düşünmeye çalışalımm
Şans belki güler.

1 ay önce terk edıldım cok üzüldüm agladımm aldatıldım kımse ıcın degmıyor eskısı gbı daha neselı we umutlu olmak ıstıyorumm

Olursun inşallah canımm...
umutsuz olmamak lazım hayata her zaman pozitif bakalım dimiii

Olursun inşallah canımm...
umutsuz olmamak lazım hayata her zaman pozitif bakalım dimiii

evet hep pozıtıf düsünmemız lazım kızlar tüm güzellıkler bızımle olsun :) bu aralar sadece uyku problemım war sanırm 1 aydan sonra toparlanmam zor oldu

evet hep pozıtıf düsünmemız lazım kızlar tüm güzellıkler bızımle olsun :) bu aralar sadece uyku problemım war sanırm 1 aydan sonra toparlanmam zor oldu

iyi canım en azından sonunda basarmıssın;toparlanmıssın..zamanla hersey daha iyi olacaktır

iyi canım en azından sonunda basarmıssın;toparlanmıssın..zamanla hersey daha iyi olacaktır

benı terk eden aldatan bırı ıcın degmıo bız sewglıyken bıle kız pesnde dolanıyordu kı ben pek kaale almamstım erkek arkadasma güwenıyordum son zamanlarda problemlerimız warken o kzla görüsmeye baslamıs onlar mutlu olabılıyolarsa bu yaptklaryla ben cok cok mutlu olacagm sewgmı kymetımı bılen ksyle
ewet daha güzel de olucak tatlım ınsallah Allah'ın izniyle gercekten sewgmı kymetımı bılen bırı ckıcak karsma :)

yani haklısın ..zaten degmediklerini görünce kalpte sevgi ask falanda kalmıyor;yasananları unutmakta zaman alıyor ama oluyor sonunda,basarıyoruz bir sekilde.

ve bende buna inanıyorum canım o kadar cektigimiz sıkıntıların karsılıgını mutluluk olarak alacagız.
İnşallaahh.......

tek ıstegm üzüldügüm kadar üzülsünler kımsenın yanına kalmasn Allaha hawale edıyorumm krıcı sözlerı yalanları ıcın...ben ınanıyorum mutlu olacagıma tatlım mutlulugu hak edıyoruz perimle :)

inşallah canım ...
ve birgün pişman olacaklar üzülecekler bunu unutma..kimsenin yanına kalmayacak:93:

Peki sizi terk ettikten sonra hiç geri döndü mü ya da bir pişmanlık vs.?
Çünkü şuan ben aynı durumdayım 21 yaşındayım ve 1.5 yılı geçti hala kimseyi sevemiyorum.
O da balık burcu ve okadar benziyor ki anlattıklarınız.Bari pişman olsa da çektiğim acılara değse diyorum:26:

3 buçuk aya yaklaşıyor. insanın aklında bitse bile yürekte bitmesi çok uzun zaman alıyor. benim sanırım aklımda bile bitmedi henüz. o yüzden bu kadar acı çekiyorum.

Canım çok üzgünüm ama dönmedi. Yani son güne kadar o kadar aşk doluydu ki. Ben de ilk defa o kadar sevmiş ilk defa biri için okadar çabalıyordum, en masum halimle seviyordum. O yüzden bi'gün pişman olur diye çok bekledim. Biz başladığımızda 17 ayrıldığımızda 19 yaşındaydık ayrıldık ve üniversitelere gittik. Daha doğrusu ben gittim o dershaneye gitti ve bu sürecin bizi yıpratacağına inandı.

Tam iki yıl bekledim biliyor musun. Karamsarlığa düştü, eğitimini düzene sokup dönecek, özleyecek, o da gece uyumadan beni düşünüp özlüyordur vs vs.

He denedim tabii 2 yılda biriyle 2 hafta sürdü yapamadım. Çünkü artık kendime kızmaya başlamıştım hala ona karşı umut beslediğim için. Ayrıldığımızda ben deli gibi ağlarken o ilk 15 gün içinde tatile gitti. Tatil fotoğraflarını gördüm dans ediyor, içiyor, gülüyor, geziyor.

Herkes senleyken parmakla gösterilirdi, çok bozdu şimdi. İpini koparmış gibi aynı dediler. Cidden de konuşma şekli bile değişmişti.

Neticede ara ara mesaj attı. Doğum günün kutlu olsun. Okul nasıl, alıştın mı? Senin adına çok sevindim, hep mutlu ol vs vs. Bir mesaj atarsa 5 ay yok. Hep ümitlendir hep sus. Böyle sürdü. Sonra okul değişikliği yaptım yeni üniversitemde onu(şimdiki zaman:) görünce o duyguyu hissettim ve o andan sonra kimse umrumda olmadı. Şimdi çok şükür eski aklıma bile gelmiyor. Ama pişman olsun istiyorum hala sırf anlasın diye.

kendi biten iliskim gibi aynen ben de paradise gibi sasirdim bayagi. ayrilmadan 2 gun once mukemmeldi her sey, 2 gunde ne olduysa msjlasirken degisti ve gitti. 8.5 ay oldu :))) balik burcuydu ve herkes ben bitiririm diye bakarken iliskimize..
neyse insallah ben de mutlu olabilirim tekrar. size de cok mutluluklar dilerim

Anlıyorum... :26: Benimki pat diye bitmedi ama.Çok uzun hikayemiz.3 yıllıktı benim ilişkim.
Ben en çok hala onu sevdiğime yanıyorum zaten.Yoksa onu istediğimden değil.İstemiyorum artık..
Sadece merak ettim dönmüş müdür diye.Evet 1 msj yazıyolar sonra 5 ay yok oluyorlar tanıdık geldi bu bana
İnşallah ben de unuturum gönlüme göre biri çıkar karşıma:26: Senin de mutlu olmana çok sevindim Allah ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…