Byk bir derdim var..

vegateryan

bu ara burda takılıcam, az öteye kayın
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
425
5
296
35
İstanbul
arkadaslar gercekten cok kötü bi haldeyim..hemen konuya giricam nolur yol göstern..bizm gecen sene cok kalabalık bi arkadas grubumuz vardı..bu sene ne olduysa herkes birbirine soguktu..bunlardan biride benm gecen sene cok yakın oldugum arkadasımda bana soguk davranıyodu..bu arada bu arkadasımın babası gecen yaz ani bi şekilde öldü..her neyse biz bu sene okula basladık ve herkes onun cok değiştiğini cok cabuk atlattıgını söyledi..bende su cümleyi kurdum herkes ilgi gösteriyo o nedenle sımardı bence..bu arkadasımın kulağına iiyiki bi babası öldü hemen şımardı tarzında gitmiş..ve ben bunu inanın hiçte kötü bi niyetle söylemedm..herkes beni onayladı ama şimdi günah keçisi bnm..işin içinden cıkamıorum..herkes bana cephe aldı nolur yardım edin

arkadaslar öncelikle herkesin yorumu için teşekkürler..evet arkadasımın babası öldü..cok zor bi durum..allah kimsenin basına vermesin..evet belki kendi bildiklerimi kendime saklamalıydım..ama bende bunu hiç bişey yokken söylemedim..inanın bazı seyleri sölesem bana hak verirsiniz..ama burda kimsenin hayatını deşifre etmeye gerek yok..ki ben bu arkadaslığı bitirdim..ne olursa olsun bana gelip sormalıydı..küssün bagarsın cagırsın ama sormalıydı..o iletişimi koparmayı tercih etti..kimseye yalvarark egosunu yukarı cıkaramam..benimde bi gururum var..ben sölemediğim bişeyle yargılandım..ki herkes tarafından..allah herkese aklı basında güvenilir dostlar versin..cıkarcı ya da gecici değil

Son düzenleme:
Git arkadaşına öyle demek istemedim kulaktan kulağa değişip sana gelmiş, kusurabakma de..

Bu kadar..

elbet konusucam onunla ama herkesin bana cephe alması ve benm yalnız kalmam cok koydu bana..şimdi herkesle aram bozuk..çok iğrenç bi durum

kendin gidip söyleyebilirsin ama çok uzun zamandır arkadaşım diyorsun..insan bi dönerde ,onca yılın hatrına der ki ,sen böyle demişsin ,sana yakıştıramadım,üzüldüm falan..senden böyle bi söz beklemesi ya seni tanıdığını gösterir yada hiç tanımadığını

Bence; o kişi gerçek dostun olsa,"benim arkadaşım öyle konuşmaz" deyip o insanları terslerdi zaten..:1closedeyes:

bencede ama şuanda hala öle sölediğimi düşünmesi..bilemiorum..komik olan millet bunu sölemek için beklemiş sonradan sölemiş herkes beraber..yani bnm arkadasım yokmus hiç aslında bunu anladım

"başkaları ilgi gösteriyor o yüzden şımarmış" demek ne kadar doğru?

sen eğer arkadaşının yüzüne karşı değiştiğini ifade etseydin,başkalarının yanında onun dedikodusunu yapmasa idin şu an bu durumda olmazdın

arkadaşın ne düşünmüştür sence "bu arkadaşım olacak kişi benim dedikodumu yapıp bunları bunları söyleyebiliyor ise gerçekten benim hiç arkadaşım olmamış"

bi de bu bakış açısı ile bakmanı tavsiye ederim
"

evet haklısın ama bnm kesinlikle kötü amacım yoktu..sadece bana bu kadar soguk davrandıgı için rasgele söylenmiş bi cümleydi..baskalarının konustukları beni tasrip etmeleri konusulmuo ama..noluo ben anlamadım

tabi ki başkaları ilgi göstercek,zor bir durumda arkadaşınız sonuçta...geçen sene benim de çok yakın bir arkadaşımın babası öldü,ve çevredeki herkes öncekinden daha yakın davrandı ona..ama ben aklımdan bile geçirmedim böyle bir şeyi....bence siz arkadaşınızı kıskanmışsınız.....

Sen onun gercek anlamada arkadasi olsaydin, babasinin ölümünü cabuk atlatti degisti diyenlerin agzinin payini verir birde onlarla beraber onun dedikodusunu yapmazdin.:hulya:

Benim kötü niyetim yoktu diyorsun ama bu sözü söyleyen kim olsa arkadaşlık yapılmaz.
Bir kendini onun yerine koy bakalım.
Telefonla olmaz yüzyüze konuşup özür dilemelisin.

hatasını kabul etmiş küçük bi çocuk gibi davran, onlaar zamanla anlasınlar. ama gerçekten büyük konuşmuşsun.:tomato:

vallahi istersen sen bana kız istersen tüm KK kızsın ayıp eden sensin....
nasıl bir cümle bu yaaa...
babası öldüğünden beri herkes onunla çok ilgilendi ya şımarmıştır....
nasıl bir arkadaşlık mantığı bu????
senin derdin arkadaşının sana kırlıması değil herkesin sana sırt çevirmesi yalnız kalman o seni affederse diğerleri de barışacak sen de eski ortamına karışacaksın o kız üzülmüş kırılmış tın senin
için....
şükret sadece küsmüş...
ben olsam okkalı bi tokat yerdin milletin ortasında...
babamı kaybettikten sonra herkes benimle ilgilendi ve ben de çok soğuk bi insan oldum uzun bi müddet ama bu benim şımarmamdan değil sevdiğim insanın babamın kaybına alışamamaktan oldu....

Allah'ım gençlerin arkadaşlığı ne de sabun köpüğü gibi...
yaa kıza ne oldu diyeceklerine...

boş boğazlığının ceremesini çekiyorsun....

sen özrünü dile gerekirse......durumu bi şekilde anlat...eğer hala aynıysa salla gitsin be vardır ozaman altında başka nedeni konu bu değildir

bıraz ayıp olmuş ama yıne de şansını dene yüzyüze özür dıle.. evıne gıt ne bıleyım okula gıderken bekle vs. (tabı aynı şehırde mısınız bılmıyorum)

bunun özür dılemesi de nasıl olur ki..? ben babanı karıştırmamıştım, senın ılgı yüzünden şımardığını söyledım sadece mı dıyeceksın?

zor işin

navb arkadaşımıza katılıyorum.gerçekten haksızsın canım kızın kulağına giden lafla senin söylediğin laf arasında pek bi fark yok ikiside aynı kapıya çıkıyor...affederse o arkadaşının büyüklüğü affetmezsede kendi haline bırak bence üzerine gitme..zorla güzellik olmaz...bu olaydan kendine pay çıkar..temennim umarım düzelir ama dediğim gibi üsteleme..

Siz birbirinize bide dost tabiriyle mi yaklasıyosunuz?
O iyi bir dost olsaydı sana inanır güvenirdi
Sen iyi bi dost olsan onun hakkında böyle konusmazdın.
Herkes bana cephe aldı diyorsun ne kadar haklılar bilemiyorum
Ama sizden dost falan olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…