- 19 Mayıs 2016
- 656
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Insallh kizmetBuyurursanız yeriz bi gün
yok yaa o güzel melek yüzünü şeytan görmesin ben göreyimO pisligi niye goruyon kionun yuzunu seytan gormesin mi
Iki hafta sonra dedigine gore muallim olabiliemisin acebadogru mu bikdim kiz
O zamn bir yetr bana ugrasmiyim ikiyle ucleAllah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Sen asil 2tane olduklarinda sıkılmanin s sini edemicek hale geleceksin. 1 tane oh mis. Rahat valla.
inşalah bi daha öyle manyak biri çıkmaz karşısına. bıçaklamak ne yaa
Ya senin su ozel baslik kismindaki yaziyi okudukca sarkiyi soyluyorum@damdan yazman lazim ki gorsun mesajini tatlim
aynen.. gerçekten korkunç. hattao alintida okudugum.neydi be oldum şok
Oglum 2 yasinda kizim 7 aylik. Evde oda yok baska mecburen halasinin odasina yatak alip koyacam. Halasi universite sinavina hazirlaniyor. Kazanirsa kizimida hemen tasicam.Kac yasinda?
HeheYa senin su ozel baslik kismindaki yaziyi okudukca sarkiyi soyluyorumtum gun oglumla dinledigimiz sarkilardan biri kendisi sagolsun dolaniyor dilime.
Way bevsezgilerimi seveyim sezgilerim bi bana lazim oldugunda benim isime yaramiyoyok yaa o güzel melek yüzünü şeytan görmesin ben göreyim
evet bildiniz hanfendi
Valla 2 cok guzel ama benimki gibi pespese yapayim.deme.O zamn bir yetr bana ugrasmiyim ikiyle ucle
Eh yasi da gelmis artik zaten, bakalim kolay alisacak mi sipacik?Oglum 2 yasinda kizim 7 aylik. Evde oda yok baska mecburen halasinin odasina yatak alip koyacam. Halasi universite sinavina hazirlaniyor. Kazanirsa kizimida hemen tasicam.
Eglenceli bi sarki. Oglumla ziplayip duruyoruz bizde sarkidaHeheben de cok severim ben de icimden soyluyorum hem de sarkidaki acayip vurgularla
Valla alissa iyi olur. Kocami yanima yatirmiyom oglan yuzunden.Eh yasi da gelmis artik zaten, bakalim kolay alisacak mi sipacik?
3 yil ara veryim diyorm insllh nasl iyi mi[/QUOTE]QUOTE="zey-mur, post: 46858075, member: 722311"]Valla 2 cok guzel ama benimki gibi pespese yapayim.deme.
Valla bende konuyu okuyunca ardi ardina 3 kirku filmi izlemis kadar oldumda benim ki oyle degil cok sukurBundan yıllar önce bi kampa gittik. Bi kız var oda arkadaşımdı Bi gece bi uyandım Kız yatakta oturmuş kotürku filmlerindeki gibi gözlerini dikmiş bana bakıyor
Acayip korktum, o kızın arakdaşı olan arkadaşım vardı, baktım kız hareket etimiyor adını söylüyorum duymuyor Arkadaşımı uyandırdım "sakin ol , o hep öyle " dedi. Kızı eski sevgilisi uyurken bıçaklamış, kız travmayı atlatamamış gözü kapalı uyuyamıyormuşo neydi laaa Üzüldüm de ama korktum ya
Hadi iyi geceler. Benim butun isim geyik topiklerinde zati. Bide burda yaparim ohh mis. Yakinda boynuzlarim.cikar bu kadar geyiktenKizlar ben kacar, uykum geldi. Iyi oldu bu konu valla geyik yapasimiz varmis
Konularda yapamadigimiz geyikleri gelir burda yapariz artik
Iyi iyi. Bence en guzeli.[/QUOTE]3 yil ara veryim diyorm insllh nasl iyi mi
amiiinn canııımmWay bevsezgilerimi seveyim sezgilerim bi bana lazim oldugunda benim isime yaramiyo
Insallah tez elden atlatirsin gecer diner hepsi
Allah karsina huzur mutluluk verecek birini cikarsin
Banada insallah çokça bisürü amin
Niye oyle dua ettin ki seviyomusun yoksa hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?