Caani sıkılan buraya

yok yaa o güzel melek yüzünü şeytan görmesin ben göreyim
evet bildiniz hanfendi
Way bevsezgilerimi seveyim sezgilerim bi bana lazim oldugunda benim isime yaramiyo

Insallah tez elden atlatirsin gecer diner hepsi

Allah karsina huzur mutluluk verecek birini cikarsin

Banada insallah çokça bisürü amin

Niye oyle dua ettin ki seviyomusun yoksa hala

Oglum 2 yasinda kizim 7 aylik. Evde oda yok baska mecburen halasinin odasina yatak alip koyacam. Halasi universite sinavina hazirlaniyor. Kazanirsa kizimida hemen tasicam.
Eh yasi da gelmis artik zaten, bakalim kolay alisacak mi sipacik?

QUOTE="zey-mur, post: 46858075, member: 722311"]Valla 2 cok guzel ama benimki gibi pespese yapayim.deme.[/QUOTE]
3 yil ara veryim diyorm insllh nasl iyi mi

Kizlar ben kacar, uykum geldi. Iyi oldu bu konu valla geyik yapasimiz varmis
Konularda yapamadigimiz geyikleri gelir burda yapariz artik

Valla bende konuyu okuyunca ardi ardina 3 kirku filmi izlemis kadar oldumda benim ki oyle degil cok sukur

Iste ruya sayiklamalari falan ara arada agliyirum hepsi o hani oda miralimin cok kotu oldugu kotu seyler yasadigim dobemlerde

Allaha xok sukur iyiyim yoksa

amiiinn canııımm
beni kendine aşık etti ama o sıralar ben onu kanka gibi görüyodum sonra 6 ay sonra farkettim aşık olduğumu. kanka giib gördüğm iiçin de "senle asla olmaz cınııımmm yhaaa" diyodum. şimdi ise tükürdüğümü yalıyorum aylardır.. o yüz vermiyo. he bu arada hala arkadaşız ama hiç duygusal konulara giremiyoruz. girdirtmiyo beyefendi. sanki benden iyisini bulacak da !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…