- 19 Mayıs 2016
- 656
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Kiyamam getir pastayida yiyek birlikte kuru kuru konusulmaz burdaCanim sıkılıyor. Yapacak o kadar sey var buna rağmen canim sıkılıyor :) pasta yaptim yine gecmedi
Pasta mı nerde pastaCanim sıkılıyor. Yapacak o kadar sey var buna rağmen canim sıkılıyor :) pasta yaptim yine gecmedi
Sen yenisin galibaHe he he hapse tikinca nolcak
Cani sıkılan sıkılanaymis masallah.Ne ara 7 sayfa konuştunuz 5 dakika kayboldum şurda peeeeh
Dandik oldu biraz malzemesizliktenKiyamam getir pastayida yiyek birlikte kuru kuru konusulmaz burda
Yarısını oturdum kendim yidim. Valla arkadas olsa yanımda tadi çıkardı en azındanPasta mı nerde pasta
aayy ben hep badem yerim ama benimkisi aşktan.. özet geçeyim şu an tükürdüğümü yalıyorum.
sana da geçmiş olsun.
Koyunun bulunmadigi yerde keciye abdurrahman celebi denirmis, getir getirDandik oldu biraz malzemesizliktenpasta bile degil puskevitli puding
aldim zaten bitane var zaten basimdaAklin varsa alma zaten
çikolata diyorsun da resi atıcam bi snSagolsin cikolata ye seviyosan balik ye hergun yuruyus yap tempolu
Tabi tabi tabi vucudun bunu kabul ederse
Ozel degilse mevzu tam olarak nedir belki yardimci falan oluruz
Gerci benim hic sevgilim neyin olmadi sacms bi fikir verme taktigi olur ama seni dinlerim olmaz mi
Hwm seans ucreti falanda istemem
Dolapta var ama kim getircek , iyice hımbıllaştımYarısını oturdum kendim yidim. Valla arkadas olsa yanımda tadi çıkardı en azından
Ulvi vazifelerimiz aksayacak deseneButun bdv buraya toplanirsa derdi olan arkadaslara kim derman olacak acep
Tuh gec kaldin desenealdim zaten bitane var zaten basimda
Yaa olmasin oyle bisey hayiiir etiketlemeyinSen yenisin galiba
Banlaniyoruz sonra konulara uzaktan bakiyoruz gariban gariban
Olsn yeriz kiz.aksama kadar aciz simdi ne olsa yerik vallaKoyunun bulunmadigi yerde keciye abdurrahman celebi denirmis, getir getir
geldim kaç saattir yatakta uzanıyorum. hiç bişiy yapasım gelmiyo. tembellikte zirve yaptığım bi dönemdeyim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?