Caddeye bakan ev alinir mi?

Cam balkon balkona gelen sesi tozu vs engeller ama eve gelen sesi engellemez. Artı yazın o balkonu açmadan oturamazsınız pişersiniz. Evin camları kaliteliyse sesi büyük oranda kesiyor. Cam açmazsanız tabi işlekliğine ve alt kat olmasına da bağlı birazda gürültü. Şu an cadde gibi işlek oturduğum sokak özellikle iş çıkışı ama otobüs dolmuş geçmiyor şansımıza. 3.katta oturuyorum camlar kapalıyken hiç ses olmuyor diyebilirim ama cam açıksa epey gürültü oluyor.
Birde şu örneği veriyim hep sakin site içi yerde büyüdüm oturdum. Bekarken bir arkadaşımda kalmıştım. Evleri işlek bir caddedeydi 6 da gürültüden uyanmıştım gümbür gümbürdü yol. Alışkın olmayan için çok rahatsız edici iyi düşünün bence.

Cam Balkon ve klima olması şart zaten. Demek kaliteli bi cam olması şart. Zaten çalışıyoruz aksam geliyoruz gündüz yokuz evde kararsizim ya

Işte bende cam balkon yaptırayım belki sesi engeller diye dusunuyordum
evet çift katlı camla ses kesiliyo bizim oda camları da çift kat özellikle kışın camlar tamamen kapanınca çıt gelmez dışarıdan kamyon bile geçse.ama yazın klima yok zaten alerjiydi bakımıydı sağlığıydı klima taktırma gibi bişey de düşünmedik gerçi, ama camlar balkonlar efil efil açık esiyo sesler içeride tabi gündüz, akşam 9 dan sonra ses giderek azalır gece de kesilir.ama sokak sesi rahatsız etmiyo bizi gündüz ya o yüzden bi şikayetimiz yok.

Gündüzleri zaten evde değiliz bi haftasonu var. Kaliteli cam yaptırmak lazım o zaman

Ev 2.katta. rahatsız oluyorum evet ama cam balkon klima falan işimi görür mü ev aradığım gibi ulaşımı güzel kendi güzel fiyatı uygun o yüzden kararsız kaldim
Ev hangı cepheye bakıyor?Cogunlukla guney cephe avantaj gorulur fakat sahsen kuzeydogu cepheyı tercıh ederdım,alırsam oyle alacagım,mınıbus yolunu da dert etmezdım sanırım.

Evet sokak kalabalik caddesi yani market manav fırın restoran banka her şey var

Sesten haber ver nasıl:)
Valla ben artık alıştım galiba. Kulak kesilince farkediyorum arabaların seslerini :) gece ise şu anki kadar araç geçmiyor ama çok enteresan tipler müzikle falan geçebiliyor ve uykumu böldüğüm oluyor. Ama onun dışında memnunum. Avantaj olarak da her işime yakın olduğu için erişim kolaylığı var :)

Sorun sadece ses degil.ev asiri derece toz oluyor.ben cozum bulamadim.ki bizimki az islek cadde.

Artık köy diye geçen yerlerde bile arabalar vızır vızır. En azından caddedeymişsiniz herşey elinizin altında olur.

Burasıda oyle her şey ayağımın altında. Ulaşım da kolay iş yerime gidebilmek icin

Butcenıze de uyuyorsa hıc durmayın,alın.Sese alısılır,arkadasım trenyoluna sıfır ev almıstı neredeyse.Alıstık duymuyoruz dıyordu.Her seyın cevrenızde olması buyuk avantaj,yaslılıgı da var bu ısın.Her ısınızı kolayca gorursunuz.

Bizimkilerde aynısını söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…