- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 39
- Konu Sahibi benmesela01
-
Işte bilemiyorum ses alıp almadiginiİçeri ses almıyorsa alınabilir canım. Akşam camdan o ışıl ışıl gürültü bazen hoşuma bile gider benim
Cam Balkon ve klima olması şart zaten. Demek kaliteli bi cam olması şart. Zaten çalışıyoruz aksam geliyoruz gündüz yokuz evde kararsizim yaCam balkon balkona gelen sesi tozu vs engeller ama eve gelen sesi engellemez. Artı yazın o balkonu açmadan oturamazsınız pişersiniz. Evin camları kaliteliyse sesi büyük oranda kesiyor. Cam açmazsanız tabi işlekliğine ve alt kat olmasına da bağlı birazda gürültü. Şu an cadde gibi işlek oturduğum sokak özellikle iş çıkışı ama otobüs dolmuş geçmiyor şansımıza. 3.katta oturuyorum camlar kapalıyken hiç ses olmuyor diyebilirim ama cam açıksa epey gürültü oluyor.
Birde şu örneği veriyim hep sakin site içi yerde büyüdüm oturdum. Bekarken bir arkadaşımda kalmıştım. Evleri işlek bir caddedeydi 6 da gürültüden uyanmıştım gümbür gümbürdü yol. Alışkın olmayan için çok rahatsız edici iyi düşünün bence.
evet çift katlı camla ses kesiliyo bizim oda camları da çift kat özellikle kışın camlar tamamen kapanınca çıt gelmez dışarıdan kamyon bile geçse.ama yazın klima yok zaten alerjiydi bakımıydı sağlığıydı klima taktırma gibi bişey de düşünmedik gerçi, ama camlar balkonlar efil efil açık esiyo sesler içeride tabi gündüz, akşam 9 dan sonra ses giderek azalır gece de kesilir.ama sokak sesi rahatsız etmiyo bizi gündüz ya o yüzden bi şikayetimiz yok.Işte bende cam balkon yaptırayım belki sesi engeller diye dusunuyordum
Sesten haber ver nasıl:)Evim cadde üstü ve o camlar, balkonlar gerçekten hep toz. Artık mücadele etmiyorum
Gündüzleri zaten evde değiliz bi haftasonu var. Kaliteli cam yaptırmak lazım o zamanevet çift katlı camla ses kesiliyo bizim oda camları da çift kat özellikle kışın camlar tamamen kapanınca çıt gelmez dışarıdan kamyon bile geçse.ama yazın klima yok zaten alerjiydi bakımıydı sağlığıydı klima taktırma gibi bişey de düşünmedik gerçi, ama camlar balkonlar efil efil açık esiyo sesler içeride tabi gündüz, akşam 9 dan sonra ses giderek azalır gece de kesilir.ama sokak sesi rahatsız etmiyo bizi gündüz ya o yüzden bi şikayetimiz yok.
Ev hangı cepheye bakıyor?Cogunlukla guney cephe avantaj gorulur fakat sahsen kuzeydogu cepheyı tercıh ederdım,alırsam oyle alacagım,mınıbus yolunu da dert etmezdım sanırım.Ev 2.katta. rahatsız oluyorum evet ama cam balkon klima falan işimi görür mü ev aradığım gibi ulaşımı güzel kendi güzel fiyatı uygun o yüzden kararsız kaldim
Ev çift cepheli güneye bakıyor yanında falan binalar yokEv hangı cepheye bakıyor?Cogunlukla guney cephe avantaj gorulur fakat sahsen kuzeydogu cepheyı tercıh ederdım,alırsam oyle alacagım,mınıbus yolunu da dert etmezdım sanırım.
Inşallah öyle diyende çok var
Evet sokak kalabalik caddesi yani market manav fırın restoran banka her şey varBen çok işlek bir ana caddede yaşıyorum. Evde insan alışıyor. 7'den beri uyanığım konunuzu okuyunca gürültüyü fark ettim.
Tek sıkıntısı alt katlarda toz vs yapıyor, bir de sokaklar kalabalık olabiliyor o da bölgeye bağlı
Valla ben artık alıştım galiba. Kulak kesilince farkediyorum arabaların seslerini :) gece ise şu anki kadar araç geçmiyor ama çok enteresan tipler müzikle falan geçebiliyor ve uykumu böldüğüm oluyor. Ama onun dışında memnunum. Avantaj olarak da her işime yakın olduğu için erişim kolaylığı var :)Sesten haber ver nasıl:)
Burasıda oyle her şey ayağımın altında. Ulaşım da kolay iş yerime gidebilmek icinValla ben artık alıştım galiba. Kulak kesilince farkediyorum arabaların seslerini :) gece ise şu anki kadar araç geçmiyor ama çok enteresan tipler müzikle falan geçebiliyor ve uykumu böldüğüm oluyor. Ama onun dışında memnunum. Avantaj olarak da her işime yakın olduğu için erişim kolaylığı var :)
Evet her yer yakın ayağımın altında. Artık fakirim diyenin bile arabası var orası da dogruArtık köy diye geçen yerlerde bile arabalar vızır vızır. En azından caddedeymişsiniz herşey elinizin altında olur.
Butcenıze de uyuyorsa hıc durmayın,alın.Sese alısılır,arkadasım trenyoluna sıfır ev almıstı neredeyse.Alıstık duymuyoruz dıyordu.Her seyın cevrenızde olması buyuk avantaj,yaslılıgı da var bu ısın.Her ısınızı kolayca gorursunuz.Hayır izmirdeyim. Şimdi oturduğum ev ilçede. Burdada en büyük market a101 . Hicbir şey yok. Yeni evde her şey ayağımın altında market kasap fırın vs. Birazda o cezbediyor. Peki eski evinizi bu yüzden mi sattınız ya da ev değiştirdiniz sebebi bu muydu
Klima taktırmak olabilir cozumSorun sadece ses degil.ev asiri derece toz oluyor.ben cozum bulamadim.ki bizimki az islek cadde.
Bizimkilerde aynısını söylüyor.Butcenıze de uyuyorsa hıc durmayın,alın.Sese alısılır,arkadasım trenyoluna sıfır ev almıstı neredeyse.Alıstık duymuyoruz dıyordu.Her seyın cevrenızde olması buyuk avantaj,yaslılıgı da var bu ısın.Her ısınızı kolayca gorursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?