- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 39
- Konu Sahibi benmesela01
-
Binada işyeri yok ama çevrede her şey var. Yatırım.icin de kendi evim yokken kirada otururken yatırımlık ev bilemedim. Ben kendime ait bisey olsun istiyorum kirada eve çerçeve bile aşamıyorsun doğru duzgunYatırım için al,kiraya vermek için beklemezsin daha sen ilanı balkona asarken kapini çalan olur ..ama içinde oturmak pek keyifli değil ..ne tozu bitiyor ne cami ne balkonun kirlenmesi.Gurultu sadece gunduz olmuyor ,restoranlara -eglence mekanlarına yakın bir noktaysa geceleri taşkınlık yapanlar ..kocaman boş yolu paylaşamayan kavga edenler !! Çevrede sabahın 8 inde kebapcilarin odun ateşinin,soganinin kokusu ..binada işyeri çoksa giren çıkan bitmez..asansörü çöp eve çevirirler ..say say bitmez yani
Nasi yaniSessiz mahalle arası evlere bakınca ister istemez kıskanırsınız...bende olmuştu 1
Evet izmirde ama klimasız durmak zor. Yoksa temiz havanın keyfi hiçbi yerde yok. Ama akşamları klima çalışmaz cam kapı açmak istenir tabievim cadde uzerinde ancak biz arka cepheye baktigimiz icin sokak sesleri gelmiyor. on cephede oturan bir komsuma kahve icmeye gittim bir keresinde, oturdugumuz cadde ana cadde olmamasina ragmen dukkanlara mal getirip goturen kamyonlarin sesinden filan acayip rahatsiz oldum oturdugum yarim saatte bile. evet caddeyi izlemek guzel gelen gecen vs, ancak yine de bence ozgurlugu kisitliyor.
klima kullaniyoruz biz mesela, gurultu sorunumuz olmamasina ragmen hava almak istedigimiz icin cam kapi sciyoruz. yani tum yazi klimayla gecirme fikri bana cazip gelmiuyor
Anayol dediginiz otobanda cok rahatsız etmez ama minibüs otobüs ve bilumum taşıt geçiyorsa skintili olabilirVallahi bu biraz sizin kişiliğinize kalmış annemin evi çok ıssız bir mahalledeydo çok kötü hissederdim kendimi evlendim şimdiki evim anayol üzerinde daha çok hoşuma gidiyor evet sesli ama usanmiuorsun balkona çıkıp kahve içiyorum gelen geçeni izliyorum havam degisiyor
Çalıştığımız icin aksam evde olacağız ama haftasonlari da insan dinlenmek istiyorKiracıyım. Evin kafelerin olduğu büyük bir ana caddenin arka sokağında idi. Evi geçen yaz tuttuk sonrasında birer ikişer kafe açılmaya başlandı. Şimdi misafir gelse arabanın geçeceği yer yok sokakta, gelen giden gençlerin garip konuşmaları hareketleri o arabayla attıkları driftleri saymıyorum bile.
Atama durumumuz olmasa evden çok memnun olmamıza rağmen taşınırdık sanırım. Ses gürültü ışık farketmeksizin uyuyan biri olarak yeri geliyor sese kalkıyorum.
Ama ben sakinlik severim.
Anneannem var mesela yıllarca çarşıda oturmuş sakin semtlere taşınması için tüm çocukları öneride bulundu ama ısrarla ben başka yere taşınma balkona çıkınca herkesi görmem lazım dedi. Öyle gece gündüz farketmez meraklı olunca herşeyi inceler kuaförden çıkan kadınlara, kafede düzenli oturan kızla oğlanın ilişki gibi her şeye hakimdir
Çalıştığımız icin aksam evde olacağız ama haftasonlari da insan dinlenmek istiyor
Haklisiniz ya ses önemli dinlenmek önemli korona biraz dinlendirmostir sizi hicyoktanAkşam da insan dinlenmek istiyor. İnanın ilk zaman çalışıyordum bir de tam yazın sonu evlendik sabahlara kadar gürültü. Haftasonu zaten 10da Bi başlıyorlar sonrası çok fena. Korana sebebiyle sakindi ortam şimdi yine başladılar. 10da kapansa da herkes hala bu sokakta geçen gece ikide çıktık her köşe başında birileri bir şeyler konuşuyorlar motor sesleri.. Rahatsız edici.
Alirim ahhhh ahh. Eski evimi öyleydi. Yasam vardı. Özledim şimdiHanımlar cok dert değil tabiki ama fikir almaya ihtiyacım var. Nasipse ev alacağız ev caddeye bakıyor otoyol falan değil minibüsler,arabalar vızır vızır.kalabalik bi cadde marketler,bankalar,restorantlar falan var. Ev istedigim gibi içine sindi fakat bu beni korkutuyor. Seste uyuyamam rahatsız olurum bi tık sesine bile. Balkonuna cam yaptırsam ses gider mi ne önerirsiniz, klima yaptırsam camları kapatsam falan bilemedim.
Cam balkona güvenme bence. Sonuçta açmak zorundasın. Havalandırmak için evi. Sigara içen de varsa hiç kapanmaz.Işte bunu merak ediyordum evi alınca kesinlikle cam balkon ve klima yaptıracağım. Sesi keser mi. Cam balkona bide film kaplatmak istiyorum içerisi de gözükmesin oyle bir şey oluyorsa eeğer. Cam balkonun ozelligi var mi sesi kesen kalın cam vs gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?