Çağırılmadığım düğün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konun sizin olduğunu görünce bu başlıktan böyle sınır yanımaz bir akrabanın çıkacağını tahmin etmiştim. Nedense boşanma durumunda yabancılardan çok aile akraba dediğiniz insanlar çat diye kırıveriyor. Neden gözünüz kalsın, nazarınız değsin? Kişi kendinden bilirmiş,halanız ve kuzeninizin içi dışına vurmuş işte. Kimse boşanırım diye evlenmez, bunun için sizi yaftalamaları çok çirkin,zaten nişanlıymışsınız düğününüz olacak sizin de. Babanızın o telefonda kükreyip ne saçmalıyorsun sen demesi gerekirdi ama erkekler bu konularda çok yeteneksiz basiretleri bağlanıyor. Nişanlınıza el oğlu başa kakar demiş ama öz halası kendi kardeşi daha beter sıvamış, bilezik takarak ödüllendirecek bir de tüy dikmek için. Halanız nasıl olsa bir yerde karşılaşınca konuşmaya çalışacak ozaman söylersiniz söyleneceği.

sennde düğünn olacak ve inan o zaman ben halayı özellkle arar davet ederdim .. çocugunla bekliyorum hala buyurun gelin derdim bu cümle yeterde artar onlara bence.. ben böyle seyler yasadıkça üzülmüyorum aksine seviniyorum göruyorum çünkü kimin ne oldugunu ii oluyo , davranısın o sekliyle oluyo..

Akrabalarımdan gerçekten çok çekiyorum. Tek nedeninin de bu kız bir kere evlendi , maddi durumu da iyi bir babası ve eşi vardı. Boşandı . Bu saaten sonra mutlu olmasın kafasındalar bence.
Çünkü sürekli yeniden evlenip ne yapacaksın diyorlar ve babamı da fitneliyorlar. Babam uzun zamandır onlardan uzaktı nişanlımla o kadar samimileştiler ki. Babam arkadaşlarıyla bile tanıştırdı nişanlımı.
Halamın yüzünü bir daha göremem sanırım. Çünkü düğüne falan asla çağırmayacağım.
Ama gerçekten bu saçmalıklardan artık usandım.

Bir ohaa diyesim geldi... ama babanızında o laftan sonra gitmesi size karşı büyük ayıp.
Babam sabah gideceğim falan demedi aslında. Bence vazgeçmişe benziyor çünkü bilezik almayacağım , küçük altın yeter dedi.
Onu da sırf içim soğusun diye söyledi eminin.

Babam sabah gideceğim falan demedi aslında. Bence vazgeçmişe benziyor çünkü bilezik almayacağım , küçük altın yeter dedi.
Onu da sırf içim soğusun diye söyledi eminin.

Giderse de hiç olmazsa o altını takarken "kajmery negatif enerjilerini iletmemi istedi" desin

yaaa bu hala kelımesınden NEFRET ediyorum

bak gene aklıma geldi öbür dünyada ters dönsün inşallah yattıgı yerde benım hallam da

boşver kız kımın ne olacagını allah tan başka kimse bilemez ,
yüzlerine karşı SİZİ ALLAH A HAVALE EDİYORUM de
o gerekeni yapar

Canım Kajmery34 biliyorum baya üzüldün moralin bozuldu ama asla canım asla onların yuzunden üzülme bırak ne halleri varsa görsünler neticede kimse bosanmak için evlenmiyor unutmasın bugun seninn kzın bosandı düğünde negatif elektrik istemiyoruz kızım üzümlmesin diyenler düşmez kalkmaz bir Allah yarın kendine ne olmayacagı ne malum. BENCE TEK NEGATIF ENERJI VARSA ODA KENDİ ZİHNİYETLERİ DİLERŞM OKADAR ÇOKKK MUTLU OLURSUN ÖYLE MUTLU OLURSUN Kİ KALNİNDEKİ ZİHNİNDEKİ HAYALLERİNDE HİÇ Bİ ÜZÜNTÜDEN ESER KALMAZ CANIM ARKADAŞIM

Nasıl insanlar yahu, insan dayısını düğününe çağırmaz mı? Babanızın gitmesi ise daha garip çağırmamışlar. Ben olsam gitmezdim. Üzmeyin kendinizi, insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Boşanmak utanılacak bir şey değil.

Senin ailende baya baya takmış boşanmana. Her durumda laf sokmaya yer aliyor. Nişan yaparsın, laf sokarlar. Pastana laf, elbisene laf. Nasil fitne, fesat yaratiklar bunlar böyle???
Vallah ben bile burdan sinirlendim.
Nasil saygisizlar...sevgisizler böyle...
Insan bu tür düşünceleri nasil barındırır beyninde...
Resmen iclerine şeytan kaçmış.
Normal bir insanin aklina gelmez bu tür saçmalıklar. Seni ezmeye yer ariyorlar.

İlk defa böyle saçma sapan bir şey duydum negatif enerji ne ya biri benim için öyle dese ailemden kimseyi göndermem bir daha da konuşmam

Bu zamanda o şahıs sanki zar zor evlenecek birini bulmuş gibi geldi bana , çünkü sizin güzel kısmetler bulmanız ona fena batmış, bence sizi kıskanıyorlar da olabilirler , neler neler gelmiyor ki aklıma , çünkü negatif elektrik bahanesi çok basit aklım almıyor , babanız bence çok küçük bir takı taksın , takıyı göndersin ve gitmesin .

Sabah su içmeye uyandım. Babam başladı bana kızmaya. İşte ailevi meselemizi neden elin adamına anlatıyorsun, yarın bir gün yüzüne vurur falan dedi.

her ne olursa olsun asla ama asla
bu tip şeyleri eşinize anlatmayın
babanız burada haklı
karşı taraf pis düşünmüş olablir ama babanız s,z, savunmuş
üzülmemeniz için kalkmış başka yerde konuşmuş

ayy allahim nasi bi dunyada yasiyoruz ne hale geldik.insanlarin dusundugu seye bak hadi dusundu insan icinde tutar bide utanmadan soyluyorlar.gunumuz insanlari boyle aklindna her geceni diline dokup kalp kiriyor ve bununla da ovunuyor.

Ah canım güzel yüreğin ve düşüncelerin için Allah bin kere razı olsun. İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz ama aksi bir durum olsa gerçekten bu insanlar fırsat kolluyor olacaklar.

Ay sinirlerim zıpladı okurken!! Ya ne iğrenç insanlarmış onlar kusura bakmada. Çok üzüldüm ya gerçekten ve çok sinirlendim. Kesinlikle görgüsüz ve zayıf karakter örneği.. merak etmeyin bu sözleri yanlarına kalmıcaktır, canınızı sıkmayın inananın sadece saçmalamışlar. Yazıklar olsun cidden. Başkasının yerine utandım, onlar adına utandım! Allah ıslah etsin

Daha inan anlatmadığım neler var. Boşandığın adamla görüşmüyor musun diye soran mı dersin ?
Birinciyle kesim bitti mi? diye soran mı ?
Cahillikte değil bu gerçekten , halam üniversite mezunu. Sadece benim böyle 10 çocuklu adamla falan evlenmem gerektiğini düşünüyorlar. Söyledikleride oldu bu insanların.
Hani diyoruz ya insanlar nasıl yalnızlaşıyor diye. İşte bu şekilde.
Bu arada burada da pek çok kez bana “ eşin seni boşanış, boşanmış kadınsın” gibi söylemler oldu.
Yani diyeceğim o ki hala bazı küçük beyinlililer boşanmayı bir zayıf yan olarak görüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…