Çağırılmadığım düğün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Insanlar gerçekten sınırlarını bilmiyorlar. Bildirmek lazım. Babaniz da "Halan seni seviyor" diye kendini avutmasin. Seven karşıdakine böyle şeyleri söylemeye utanır. Negatif enerjiyi kendileri saçıyor farkında değiller. Hic üzülme. Insan akrabalarını seçemiyor. Akrabaliktan reddetmek mümkün değil belki, ama mesafe bi güzel koyulur. Babanizin tepkisi de az olmuş.

ben olsam inadına beyaz giyip dugune gider, dugun bitene kadar da oynardim. Kudurup dursun. Altin da sahte altin takardim
Hahaha. Güldürdünüz beni. Hak ettiği o aslında ama çok kıskançtır. Düğünde , kına da ondan daha iyi olan birini görürse bayılır yerlere atar kendini.

Baban E="Kajmery34, post: 60476528, member: 377057"]
Yani söylediklerine üzülmekten ziyade babamın bana halan seni çok sever demesine deli oldum ne diyecektin ? Ateş seni çağırıyor kuzum
[/QUOTE]
Baban daha fazla üzülme diye demiştir. Normal öyle söylemesi.
Yazacağım şeyi içimde patlattım kuzum deşme oraları
Aman boşver sen mutluluğunla ilgilen.

Evet haklısınız. Hiç bir akrabam yeniden evleniyor olmama sevinmiyorlar. Kıskanmaktan değil kesinlikle ama benim mutlu olmamı istemediklerini düşünüyorum artık.

Ben ilk kez böyle bi olay duymuyorum yalnız çok var böyle insanlar. Düğün, kına, çeyiz serme gibi günlerine yaşi geçip evlenememiş, boşanmış kadınlar gelsin istemiyorlar. Ya da çocukları olduğunda çocuk sahibi olamayan kadınlara çocuklarını göstermek istemiyorlar. Hastalar

Evet haklısınız. Hiç bir akrabam yeniden evleniyor olmama sevinmiyorlar. Kıskanmaktan değil kesinlikle ama benim mutlu olmamı istemediklerini düşünüyorum artık.

Ne yazık ki insanlarda bir cekememzlik oluyor. Bunun sizinle değilde, onların ezik olduğu olduğunu unutmayin.. Siz mutlu olmaya odaklanın. Kudurup dursunlar. Kuzeninizun dediklerine de inanmiyorum. Ortada kıskançlık yoksa ben neyim

Ne geri zekalılarmış yahu, ben bile burdan kızdım. Ben olsam babama derdim, gitme.
Sende o halan ve kızıyla bir daha konuşma. Akraba değil mi işte arada akbabalar da çıkıyor maalesef.

Burada görgüsüzlük yapmak istemiyorum ama onun yaptıkları ve benim yaptıklarım arasında uçurum var.
Herkesin bütçesine göre elbette ama inanın kıskanacağım ve imreneceğim ne bir çeyizi var ne de düğünü.

Ne geri zekalılarmış yahu, ben bile burdan kızdım. Ben olsam babama derdim, gitme.
Sende o halan ve kızıyla bir daha konuşma. Akraba değil mi işte arada akbabalar da çıkıyor maalesef.
Benim aptallığım. Hala mı daha yeni bayramda aradım. Kızının evleneceğinden haberim vardı. Ama o konuyu asla açmıyordu. Bende bunun üzerine hala hayırlı olsun x i vermişsiniz dedim. Hı evet dedi, konuyu hemen kapattı. Ama durup durup benim nişanlımı,beni sormayı bildi...Ne geliyorsa başıma aptallığımdan geliyor.

Halaniz ve kızından negatif elektrk akiyor burdan ben aldm yani o derece Allah akıl yanında birazda fikir versin de tobe estağfurullah ben olsam iki çift lafi ederdim halama arar ederdim hemde hala gelmiyorum tüm pozitifliğinzle yapin düğününuzu kendi düğününuzdede çağırmayın olsun bitsin.

Oha. Yani ne kadar fesatlar senin kötü enerji yayacagini düşünmüşler
Kendi hallerine bakmadan hemde.
Kendileri sürekli mutsuz, sürekli insanların onları çekemediğini düşünüyor ki bunun için de yemin ederim sebep yok.
Gayet normal standartlarda yaşayan insanlar.

Kimse kimseyi çekemiyor bu devirde. Nişanlının mesleği iyi ise evi arabası vs varsa daha da kötü, kendi kızınınkiyle kıyaslıyordur. İster ki kendi kızı daha üstün yerlere gelin gitsin. Böyle küçük akıllılar var maalesef.

Belki konularımı biliyorsunuzdur. Benim 2. evliliğim bu. Nişanlımın ise ilk. Bunu bile dert ediyorlar. Bekar adamla olamazmışım. Ben ona düğün konusunda hiç bir şey demedim, çünkü düğün bile istemiyordum. Ama o illa bir otelde ufak bir düğün yapalım dedi. Ne gerek var deyip duruyorlar. Sanki para ceplerinden çıkıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…