- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
Gelsinler ya bakip kudururlar ne guzelBen sırf düğüne gelemesinler diye hafta içi yapıcam. Hatta Salı günü yapacağım ki hepsi uzakta dursun diye...
Babam zaten o kadar tepkiye giderse ona da mesafe koyacağım.Sürekli halan küçükken sana düşkündü falan diyor. Düşkün olan kadın böyle söyler mi ?
Hiç düşünmüyor musun sen abini ?
Sonuçta ben duymasam bile abisi üzülmez mi bu söyleme?
Hahaha. Güldürdünüz beni. Hak ettiği o aslında ama çok kıskançtır. Düğünde , kına da ondan daha iyi olan birini görürse bayılır yerlere atar kendini.ben olsam inadına beyaz giyip dugune gider, dugun bitene kadar da oynardim. Kudurup dursun. Altin da sahte altin takardim
Evet haklısınız. Hiç bir akrabam yeniden evleniyor olmama sevinmiyorlar. Kıskanmaktan değil kesinlikle ama benim mutlu olmamı istemediklerini düşünüyorum artık.Insanlar gerçekten sınırlarını bilmiyorlar. Bildirmek lazım. Babaniz da "Halan seni seviyor" diye kendini avutmasin. Seven karşıdakine böyle şeyleri söylemeye utanır. Negatif enerjiyi kendileri saçıyor farkında değiller. Hic üzülme. Insan akrabalarını seçemiyor. Akrabaliktan reddetmek mümkün değil belki, ama mesafe bi güzel koyulur. Babanizin tepkisi de az olmuş.
Evet haklısınız. Hiç bir akrabam yeniden evleniyor olmama sevinmiyorlar. Kıskanmaktan değil kesinlikle ama benim mutlu olmamı istemediklerini düşünüyorum artık.
Evet haklısınız. Hiç bir akrabam yeniden evleniyor olmama sevinmiyorlar. Kıskanmaktan değil kesinlikle ama benim mutlu olmamı istemediklerini düşünüyorum artık.
Burada görgüsüzlük yapmak istemiyorum ama onun yaptıkları ve benim yaptıklarım arasında uçurum var.Ben ilk kez böyle bi olay duymuyorum yalnız çok var böyle insanlar. Düğün, kına, çeyiz serme gibi günlerine yaşi geçip evlenememiş, boşanmış kadınlar gelsin istemiyorlar. Ya da çocukları olduğunda çocuk sahibi olamayan kadınlara çocuklarını göstermek istemiyorlar. Hastalar
İyi ya çatlasın dursunHahaha. Güldürdünüz beni. Hak ettiği o aslında ama çok kıskançtır. Düğünde , kına da ondan daha iyi olan birini görürse bayılır yerlere atar kendini.
Benim aptallığım. Hala mı daha yeni bayramda aradım. Kızının evleneceğinden haberim vardı. Ama o konuyu asla açmıyordu. Bende bunun üzerine hala hayırlı olsun x i vermişsiniz dedim. Hı evet dedi, konuyu hemen kapattı. Ama durup durup benim nişanlımı,beni sormayı bildi...Ne geliyorsa başıma aptallığımdan geliyor.Ne geri zekalılarmış yahu, ben bile burdan kızdım. Ben olsam babama derdim, gitme.
Sende o halan ve kızıyla bir daha konuşma. Akraba değil mi işte arada akbabalar da çıkıyor maalesef.
Halaniz ve kızından negatif elektrk akiyor burdan ben aldm yani o derece Allah akıl yanında birazda fikir versin de tobe estağfurullahMerhabalar güzel kk kadınları.
Umarım herkes iyidir. Uzun zamandır konu açmıyor ve söylenenleri umursamıyordum ta ki dün akşama kadar.
Dün babam telefonda halam ile konuşurken ,halam babama “ x in düğünü var, geleceksiniz değil mi ?” diyor.
Babam da “ bizim x in düğününden haberimiz yok acaba arayıp ulaşamadı mı ?” diyor.
Bu arada x dediğim kişi küçük halamın kızı. Bunun üzerine babam düğünü olacak halamı arıyor ve düğünün varmış, hayırlı olsun da bizi neden çağırmadı ? Diyor.(bu arada babam telefonu genelde hoparlörde konuşur)
Buraya kadar sorun yok. Ama sonrasında halam çağıracaktık ama c istemedi diyor. Neden diye soruyoruz. Aldığımız cevap ise “Kajmery boşandı ya , özenip ,üzülür diye” oluyor.
Babamda benim kızımın da düğünü var neden üzülsün diyor?. Halam bunun üzerine işte negatif enerji istemiyor kızım diyor.
Ben beynimden vurulmuşa dönüyorum tabi...
Benim kime nasıl bir negatif enerjim olacak? Bunun üzerine babam hemen telefonu kulağına alıp , yanımızdan ayrıldı. O kadar çok üzüldüm ve ağladım ki anlatamam.
Hayatımda boşandığım kişi dahil kimseye beddua etmedim ben. Allaha havale ettim sadece.
Sonrasında babam yanımıza gelio işte halan öyle demek istemedi, yanlış ifade etti diyor.
Ben salak mıyım? Bunun nesini anlamayacağım?
Kadın açık açık Kajmery gelmesin, gözü kalır diyor.
Babam düğünde bilezik takacağım dedi. Bende tak tabi hatta 5i bir yerde tak ki beni daha da ezsinler dedim.
Sonra odama çıkıp saatlerce ağladım. Nişanlım arıyor sürekli ben açmıyorum. En son annemi aramış ne oldu? Kaj nerede diye.
Ona da durumu anlatmak zorunda kaldım. Çok üzüldü. Neden böyle saçmalıyorlar, senin kimseye özenecek bir durumun yok ki dedi. Sağ olsun beni çok rahatlattı.
Sabah su içmeye uyandım. Babam başladı bana kızmaya. İşte ailevi meselemizi neden elin adamına anlatıyorsun, yarın bir gün yüzüne vurur falan dedi.
Bende o öyle deyince kendi babam bile beni savunmuyor , ağzının payını kardeşine vermiyor, elin adamı yapsa ne olur ? Dedim.
Bunun üzerine annem ben asla gelmem düğüne falan gidersen kendin gideceksin dedi.
Babamda zaten bilezik takmayacağım onlara en büyük tepki o dedi. Halam zaten seni önemsese diğer aile bireylerini davet ettiği gibi ederdi dedim.
Neyse babam haklısın dedi sadece.
Olayı daha fazla uzatmak istemiyorum ama halama iki çift laf etmek istiyorum. Etmezsem çok içimde kalacak. Sizce ne yapmalıyım ?
Kendi hallerine bakmadan hemde.Oha. Yani ne kadar fesatlar senin kötü enerji yayacagini düşünmüşler
Kimse kimseyi çekemiyor bu devirde. Nişanlının mesleği iyi ise evi arabası vs varsa daha da kötü, kendi kızınınkiyle kıyaslıyordur. İster ki kendi kızı daha üstün yerlere gelin gitsin. Böyle küçük akıllılar var maalesef.Benim aptallığım. Hala mı daha yeni bayramda aradım. Kızının evleneceğinden haberim vardı. Ama o konuyu asla açmıyordu. Bende bunun üzerine hala hayırlı olsun x i vermişsiniz dedim. Hı evet dedi, konuyu hemen kapattı. Ama durup durup benim nişanlımı,beni sormayı bildi...Ne geliyorsa başıma aptallığımdan geliyor.
Belki konularımı biliyorsunuzdur. Benim 2. evliliğim bu. Nişanlımın ise ilk. Bunu bile dert ediyorlar. Bekar adamla olamazmışım. Ben ona düğün konusunda hiç bir şey demedim, çünkü düğün bile istemiyordum. Ama o illa bir otelde ufak bir düğün yapalım dedi. Ne gerek var deyip duruyorlar. Sanki para ceplerinden çıkıyor.Kimse kimseyi çekemiyor bu devirde. Nişanlının mesleği iyi ise evi arabası vs varsa daha da kötü, kendi kızınınkiyle kıyaslıyordur. İster ki kendi kızı daha üstün yerlere gelin gitsin. Böyle küçük akıllılar var maalesef.
Kos koca düğünü ben mahvedebilirim diye düşünmüşler. Bende ne göz varmış maşallah dedim cidden.Cahillikte çığır açmışlar..ilk kez duyuyorum böyle bir şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?