Cahil Haddini Bil !!!

Hımmm peki. Ama konuyu anlatırken ilk başta bize sadece böyle demediniz.

Açtım ağzımı! Haddini bil cahil! Diye başladınız.

Anlatırken biraz kurgu katanlardan olabilir misiniz.

Kimi insan yaşadığını anlatırken veya yazarken kurgular , cümleleri tamamlar, anlamlarını abartır.

Önceki konularınız da da dikkatimi çekmişti bu. Bu konu da o yüzden üstüne düştüm.

Konumun altında sorumu sordum. Annem aramam için ısrar ediyor siz olsaniz arar miydiniz? Diye yazi yazdim. Konuyu olduğu gibi anlatmaya mecburdum derdimi anlamaniz için. Birileri aferin desin diye anlatmadim olayı.
Sakın arama. Tükürdüğünü yalamış olursun. Haketmiş bunları.

Tamam o üstüne olmadan burnunu sokmus biseylere ama siz fazla fazla cirkinlesmissiniz. Su durumda daha cok hatalı olan sizsiniz. Önceki konularınızı cok bilmiyorum yani genel tavrınz mi bu degil mi. Sadece bu kadar çileden çıkacak durum değil şu söylenenler.

Kızlar burdan açıklama yapayım.
Dedikleriniz doğru.
Durup durup birden patlamak kötü oldu.
Konuda belirttigim gibi sırf Fatma teyze uyardi alttan alin diye o yüzden sustum başta.
Ama en son patladim.
Burda başlıkta cahil haddini bil diye yazdım.
Ama konusurken tabi biraz daha farkli oluyor.
Olan oldu.
Aramamayi düşünüyorum dediginiz gibi.

Seyi merak ettim buraya niye daha farklı yazdınız?

Tek doguran oymuymus, cok iyi yapmisin.. Bizde dogurduk sag sola cirkeflesmemiz mi lazim allah allah..

Sende hamilesin. Anne olcaksin. Hangi anne sigara içer . Cafe cafe dolasip nargile içer ergenler gibi. Cocugun ciger damak dudak gelişimi eksik olmuş. Hala sigara vazgecilmezim diyor. Boyle cahil bir insan vardi karşımda.
Hangi anne sigara icer demissin ya.. Malesef cok icen var canim

İyi yapmışsın ben olsam, ay misafirdir, ay lohusadır diye susardım ezik ezik. Ağzına sağlık ama lohusadır, bebişin hatırı için gönlünü alıver canım

Seyi merak ettim buraya niye daha farklı yazdınız?
Farkli yazmadim aslında kısa yazmak için öyle oldu.
Mesela ben konuşurken arkadan annem kızım olur mu öyle şey yanlış anlama diyorlar mesela. Bende kotu bir sey demiyorum diyorum. Burda sadece hizlandirilmis anlattim.

cahildir mahildir keşke usulünce cevap verseydin. susup susup patlamaya gerek yoktu. çirkinleşmişsin çünü sadece seni ilgilendirmez ayıp bu sorduğun diyebilirdin ama sen napmışsın kadına cafe cafe gezdin bla bla demişsin. bel altı bence.
yinede olan olmuş. ben olsam özür dilemezdim

Onu bunu bilmem de haketmiş laf yemeyi, düşünür sanırım bir daha konuşurken biri ağzımın payını verirse diye. Ama onun hayatına girmeseydiniz daha iyi olurdu sanki..
Yine de aramayın bence.

Iyi demissin bosver kimisi hamilelik lohusalik arkasina saklanip saydiriyor.

Misafir gelmissin ye ic tebrik et cık sana ne ondan bundan

Insanlar sevgisiz,saygisiz ve bunlara tonlarca bahaneleri var

ben abartılı bulmadım cunku kendiside karsındaki onemsememis iyi bir ders olur baskasına acmaz cenesini bir daha bu sekilde valla insanların psikolojileri bozulabiliyor tek dogum yapanda o degil travmatik bir olay yasasa anlarım ama onun kisiligi boyle bence

O kadar saydırdıktan sonra arama bence.

O kızi cahil olarak nitelendirmişsin ama sen kültürlü birisi olarak daha iyi cevaplar verebilirdin.
Ne kadar sinirlensemde eve gelmiş misafire öyle davranmazdım.Sonuçta kendini gayet net ifade edebilen bir kişiliğin var.
Takıldıgim nokta kek börek yapmanın neresi kötü birşey. Basit olarak görme. Herkesin yapamayacagi şeyler.

Iyi yapmışsın hiç pişman olma.Sen onun nazını çekmek zorunda değilsinki.Kafası iyi değilse otursun evinde kimseye laf sokmasın.Sana söylediği şeyler gerçekten rencide edici şeyler.Haddini aşmış o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…