Çakal Feyzo

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.580
1.476
83
Bizim çakal feyzo tatile çıktıgıMızı Ailesine söylememiş g.tün g.tün köşelerde telefonla konuşmasından anladım yine uzaklaşmak istediğinde “ay ben de geleyim” dedim. Neyse bu normal bir günmüş gibi konuşuyor. X le yürüyüp yemeğe gideceğiz şimdi dedi kapattı.

Biz yürümeyeceğiz sahile gideceğiz neden sahile gidicez demedin filan derken döküldü bu. Söylememiş.
Sebebide anası babası “ evlenmeden tatile mi çıkılırmış”, “benim hakkımda rahat yetişmiş olduğumu düşünürlermiş”, “babası bişi dermiş o bişi dermiş araları bozulurmuş “ bla bla.

Ee biz birlikte yaşıyoruz “ E sen yalan söyleyerek hayırlı evlat mı oluyorsun “ dedim.

“Her şeyi bilmelerine gerek yok” ‘resmiyetten sonra bilmeliler “ dedi.

Ben de köşeye çekildim düşünüyorum. Tanışmadan ailesinin bunu bilmemesi doğru mu abartıyor muyum ?

Adam ailesini tanıyor demek ki.. Siz neden bu kadar ispat etme derdindesiniz?

Kayinbabanız sizin larg bir ilişki yaşadığinızı bilse ne olur bilmese ne olur?
Keyfini çıkaracağın bir iliski yaşıyorsan sen ona bak ama bu gidişle adamla evlenince de böyle başının etini yiyeceksin.

Yo kimsenin basının etini yemedim. Sadece neden bilmiyorlar dedim o da açıkladı

özelini ailesiyle paylaşmaya ne meraklısın? adam biliyor ailesinin izin vermeyeceğini hoş olmayacağını yapıları öyle bile bile neden kavga çıkartıp huzur bozsun? bende aileme söylemem mesela ama sevgilim söyler o asla sorun yapmaz hatta söylememi istemez çünkü tadımızın kaçacağını biliyor.

adam sana iyilik yapıyor haberin yok

Yo kimsenin basının etini yemedim. Sadece neden bilmiyorlar dedim o da açıkladı
Eee sorun ne o zaman.. Ayrıca başlıktan hiç öyle anlaşılmıyor Çakal Feyzo falan... Oğlumun böyle bir sevgilisi olsun istemezdim açıkcası.

çakal feyzo mu

Adama cakal feyzo demeye basladiginiza gore yakin bir zamanda enseye tokat bir yerlere parmak kivamina gelirsiniz..
Ayrica soylemeyebilir neden her seyi ailesi bilmek durumunda..
Surekli soyle demenden de tedirgin oluyor olabilir.
Bence seni koruma derdinde..
Ailesinin on yargisindan uzak tutmak istiyor belli ki.
Hem seni hem de ailesini tandigi icin 2 tarafinda uzulmemesi adina boyle davraniyor gibi geldi bana.
Yani ben sevgilimle tatile ciksam aileme soylemem acikcasi..
Nisanlim,sozlum vs olur tamam da sevgiliyken cocuk gibi rapor vermek de o yaslarda biraz abes olmaz mi..

Ailesini biliyor size laf geleceğini seziyor ki sizi korumak için söylemiyor.
Bazen kadınları anlamıyorum. Sevgili olan sevgilisi ailesine tatile gittiklerini söylemiyor diye çakal Feyzo diyor. Evli olan kocam her yaptığımızı ailesine anlatıyor özelimiz kalmadı diyor.

De mi ya bu da ayrı bir ruh hali.

Benim bakış açıma göre madem ilerisini düşünüyor madem ciddi bunu da söyleyebilmeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…