- 1 Nisan 2021
- 1.580
- 1.476
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Adam ailesini tanıyor demek ki.. Siz neden bu kadar ispat etme derdindesiniz?Bizim çakal feyzo tatile çıktıgıMızı Ailesine söylememiş g.tün g.tün köşelerde telefonla konuşmasından anladım yine uzaklaşmak istediğinde “ay ben de geleyim” dedim. Neyse bu normal bir günmüş gibi konuşuyor. X le yürüyüp yemeğe gideceğiz şimdi dedi kapattı.
Biz yürümeyeceğiz sahile gideceğiz neden sahile gidicez demedin filan derken döküldü bu. Söylememiş.
Sebebide anası babası “ evlenmeden tatile mi çıkılırmış”, “benim hakkımda rahat yetişmiş olduğumu düşünürlermiş”, “babası bişi dermiş o bişi dermiş araları bozulurmuş “ bla bla.
Ee biz birlikte yaşıyoruz “ E sen yalan söyleyerek hayırlı evlat mı oluyorsun “ dedim.
“Her şeyi bilmelerine gerek yok” ‘resmiyetten sonra bilmeliler “ dedi.
Ben de köşeye çekildim düşünüyorum. Tanışmadan ailesinin bunu bilmemesi yanlış mı ?
Göreceli?sevgiliniz ailesini idare ediyor ne güzel işte.İleride bu sorun olmasin diye her türlü önlem aliyor aslinda güzel bile düsünmüs.Tanışmadan ailesinin bunu bilmemesi yanlış mı ?
Adam ailesini tanıyor demek ki.. Siz neden bu kadar ispat etme derdindesiniz?
Kayinbabanız sizin larg bir ilişki yaşadığinızı bilse ne olur bilmese ne olur?
Keyfini çıkaracağın bir iliski yaşıyorsan sen ona bak ama bu gidişle adamla evlenince de böyle başının etini yiyeceksin.
MantıklıGöreceli?sevgiliniz ailesini idare ediyor ne güzel işte.İleride bu sorun olmasin diye her türlü önlem aliyor aslinda güzel bile düsünmüs.
Eee sorun ne o zaman.. Ayrıca başlıktan hiç öyle anlaşılmıyor Çakal Feyzo falan... Oğlumun böyle bir sevgilisi olsun istemezdim açıkcası.Yo kimsenin basının etini yemedim. Sadece neden bilmiyorlar dedim o da açıkladı
Ben cok iyi anliyorum sizi.Yetiskin insanlariz neden gizliyoruz mantigi da yanlıs degil mesela.Ama aile ici krizlerin her daim idaresi makbuldürMantıklı
çakal feyzo muBizim çakal feyzo tatile çıktıgıMızı Ailesine söylememiş g.tün g.tün köşelerde telefonla konuşmasından anladım yine uzaklaşmak istediğinde “ay ben de geleyim” dedim. Neyse bu normal bir günmüş gibi konuşuyor. X le yürüyüp yemeğe gideceğiz şimdi dedi kapattı.
Biz yürümeyeceğiz sahile gideceğiz neden sahile gidicez demedin filan derken döküldü bu. Söylememiş.
Sebebide anası babası “ evlenmeden tatile mi çıkılırmış”, “benim hakkımda rahat yetişmiş olduğumu düşünürlermiş”, “babası bişi dermiş o bişi dermiş araları bozulurmuş “ bla bla.
Ee biz birlikte yaşıyoruz “ E sen yalan söyleyerek hayırlı evlat mı oluyorsun “ dedim.
“Her şeyi bilmelerine gerek yok” ‘resmiyetten sonra bilmeliler “ dedi.
Ben de köşeye çekildim düşünüyorum. Tanışmadan ailesinin bunu bilmemesi doğru mu abartıyor muyum ?
Eee sorun ne o zaman.. Ayrıca başlıktan hiç öyle anlaşılmıyor Çakal Feyzo falan... Oğlumun böyle bir sevgilisi olsun istemezdim açıkcası.
De mi ya bu da ayrı bir ruh hali.Ailesini biliyor size laf geleceğini seziyor ki sizi korumak için söylemiyor.
Bazen kadınları anlamıyorum. Sevgili olan sevgilisi ailesine tatile gittiklerini söylemiyor diye çakal Feyzo diyor. Evli olan kocam her yaptığımızı ailesine anlatıyor özelimiz kalmadı diyor.
özelini ailesiyle paylaşmaya ne meraklısın? adam biliyor ailesinin izin vermeyeceğini hoş olmayacağını yapıları öyle bile bile neden kavga çıkartıp huzur bozsun? bende aileme söylemem mesela ama sevgilim söyler o asla sorun yapmaz hatta söylememi istemez çünkü tadımızın kaçacağını biliyor.
adam sana iyilik yapıyor haberin yok
özelini ailesiyle paylaşmaya ne meraklısın? adam biliyor ailesinin izin vermeyeceğini hoş olmayacağını yapıları öyle bile bile neden kavga çıkartıp huzur bozsun? bende aileme söylemem mesela ama sevgilim söyler o asla sorun yapmaz hatta söylememi istemez çünkü tadımızın kaçacağını biliyor.
adam sana iyilik yapıyor haberin yok
Ben cok iyi anliyorum sizi.Yetiskin insanlariz neden gizliyoruz mantigi da yanlıs degil mesela.Ama aile ici krizlerin her daim idaresi makbuldür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?