- 1 Nisan 2021
- 1.609
- 1.497
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Bilseler sorun çıkacak adam politik davranıp sizin üzerinize gelmesinler diye uğraşıyor tavrınız garip
Herkes sizin gibi mi düşünmek zorunda kaç yaşında insanlar geleneksel düşünmeleri niye sizi rahatsız ediyor hiç anlamadım rahat mı batıyor
Ailesinin bilmesi size ne kazandıracak. Yada bilmemesi neden bu kadar önemli anlayamadım. Ailesi kötü düşünmesin diye söylememiş. Bence de herkes her doğruyu bilmek zorunda değil.Bizim çakal feyzo tatile çıktıgıMızı Ailesine söylememiş g.tün g.tün köşelerde telefonla konuşmasından anladım yine uzaklaşmak istediğinde “ay ben de geleyim” dedim. Neyse bu normal bir günmüş gibi konuşuyor. X le yürüyüp yemeğe gideceğiz şimdi dedi kapattı.
Biz yürümeyeceğiz sahile gideceğiz neden sahile gidicez demedin filan derken döküldü bu. Söylememiş.
Sebebide anası babası “ evlenmeden tatile mi çıkılırmış”, “benim hakkımda rahat yetişmiş olduğumu düşünürlermiş”, “babası bişi dermiş o bişi dermiş araları bozulurmuş “ bla bla.
Ee biz birlikte yaşıyoruz “ E sen yalan söyleyerek hayırlı evlat mı oluyorsun “ dedim.
“Her şeyi bilmelerine gerek yok” ‘resmiyetten sonra bilmeliler “ dedi.
Ben de köşeye çekildim düşünüyorum. Tanışmadan ailesinin bunu bilmemesi doğru mu abartıyor muyum ?
Ailesi bilse size tutumları sizin istediğiniz gibi mi olacakRahat neden batsın hanım efendi Allah askına
özelini ailesiyle paylaşmaya ne meraklısın? adam biliyor ailesinin izin vermeyeceğini hoş olmayacağını yapıları öyle bile bile neden kavga çıkartıp huzur bozsun? bende aileme söylemem mesela ama sevgilim söyler o asla sorun yapmaz hatta söylememi istemez çünkü tadımızın kaçacağını biliyor.
adam sana iyilik yapıyor haberin yok
Ailesi bilse size tutumları sizin istediğiniz gibi mi olacak
Bunu burdan biz anladık siz anlamadınız mı evet kötü bilecekler sevgilinizde söylemişBen böyle biriyim sevdiğim insanla tatile çıktığım için beni kötü bileceklerse aynen en baştan bileyim bunu
Cat cat herşeyi söyleyen dangır dungur bir yapım var.Netimdir.Anneme babama söyleyip rahatca da tartismasini yapabilecegim herşey icin evlendikten sonra susmayı ögrendim:d cunku koca tarafi koca tarafidirBenim annem biliyor mesela ben söyledim neden gizleyeyim ki aile yapımız da farklı değil öyle
Çakal feyzoya tebrikler. Hem ailesini hem sizi tanıdığı için ailesine sizinle birlikte gittiğini söylememiiiş, size de ailesinin haberi olmadığını çaktırmamaya çalışmış. Sizin bu vereceğiniz tepkiyi öncesinden kestirmiş demek.Ben böyle biriyim sevdiğim insanla tatile çıktığım için beni kötü bileceklerse aynen en baştan bileyim bunu
Çakal feyzoya tebrikler. Hem ailesini hem sizi tanıdığı için ailesine sizinle birlikte gittiğini söylememiiiş, size de ailesinin haberi olmadığını çaktırmamaya çalışmış. Sizin bu vereceğiniz tepkiyi öncesinden kestirmiş demek.
Muhafazakar bir aile ise evet karşı çıkarlar. Öyle olduklarını bile bile gitmesi bile saçma aslında.
Bide hayatınızdaki insan için “ çakal Feyzo” ne saçma bi tabir sevimli mi sanıyorsunuz bu tabiri
Tutturmuşsunuz Doğrucu davut olacağım. Sanki adam başkasıyla tatile çıkmış ahjkfggEvet gitmesin ben de bunu anlatamıyorum.
Madem gizliyorsun işten çıkmış gibi yapıyorsun e çıkma tatile
Demek ki bu konuda ki bakış açıları farklı. Ustelemeyin böyle yaptıysa vardır bir bildiğiBenim annem biliyor mesela ben söyledim neden gizleyeyim ki aile yapımız da farklı değil öyle
Yok üstelemedim direk buraya yazdım sadece farklı görüş duymak istediğim içinDemek ki bu konuda ki bakış açıları farklı. Ustelemeyin böyle yaptıysa vardır bir bildiği
Sizdeki de neyin inadı.. bilsinlerde bilsinler,bilsinlerde bilsinler...ya herkese de herşeyi anlatmayın..her şeyi söylemenin hayatta size faydası yok..dert ettiğiniz şey çok sacma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?