- 29 Mayıs 2021
- 14.826
- 96.450
- 548
- 37
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Inatla neden söylemiyor diyorsunuzİnat ettiğim kanısına nerden vardınız
Birlikte yaşadığınızı da mı gizliyor sevgiliniz?
Beraber tatile gittiğinizi duyunca tüm kötü düşüncelerin sadece sizin üzerinizde yoğunlaşacak olması çirkinliği, sanki siz zorla götürüyorsunuz oğullarını tatile.
Bende rahatsız olurdum sanırım. Saklayıp gizlemesinden, duyarlarsa hakkında böyle düşünür demelerinden. Onun yerine kendi üzerinden ailem rahatsız olur,bana laf ederler dese neyse.
Eşyaları toplayıp evde yok gibi davranabiliyorsanız, sevgilinizin tatile çıkmamış gibi konuşmasını görmezden gelebilirsiniz bence.Aynen ailesi geldiğinde eşyalarımı topluyorum ne yazıkki. Saygı duydum görmesinler dedim.
Ailem eski tip insanlardan sorun çıkar aramız bozulur dedi tatil için e tamam da madem neden çıkıyorsun çıkıyorsan onlara neden yalan söylüyorsun. Ailem kızar de gelme.
Eşyaları toplayıp evde yok gibi davranabiliyorsanız, sevgilinizin tatile çıkmamış gibi konuşmasını görmezden gelebilirsiniz bence.
Ailesi kızacak diye yalnız yaşadığını söylüyor sonuçta, o zaman ona da kızıp evleri ayırın.
30Yaşlar kaç ona göre yorum yapacağım.
Bazı şeylerin yaşla ilgisi olmuyorYaşlar kaç ona göre yorum yapacağım.
Olması gerekir aslındaBazı şeylerin yaşla ilgisi olmuyor
Artık kendi kararlarını vermesi gereken yaşta bir erkek. Sen sanki artık ciddiyet bekliyormuşsun da senin varlığını ailesine duyurmamasından rahatsızmış gibisin.
Artık kendi kararlarını vermesi gereken yaşta bir erkek. Sen sanki artık ciddiyet bekliyormuşsun da senin varlığını ailesine duyurmamasından rahatsızmış gibisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?