Çakal Feyzo

Büyük bir ihtimalle baskıcı bir ailesi olduğu için sizin hakkınızda kötü düşünülmesini istemiyor bu demek değildir ki sizle yaptığı her şeyi saklıyor. Yetişkin olarak yaptığınızın sorumluluğunu alabilirsiniz ama karşınızdaki sizi ailesine ne kadar savunabilecek onu ölçün burada her şey erkek arkadaşınız da bitiyor.

Evlenmeyi düşündüğüm insan için böyle bir başlık kullanırsam, ona saygımın olmadığını anlarım.
Asıl mesele de burada herhalde. Konu sahibi evlenmek istiyor ama ilgili kişi ailesine konu sahibini ciddi bir şekilde yakınlaştırmadığı için içten içe bir rahatsızlık duyuyor. Bu rahatsızlıktan dolayı bununla ilgili şeylere takıyor. Biraz karışık oldu ama konu sahibi bence ilişkisini gözden geçirmeli. Adamın ailesi gelecek diye evden eşyaları toplayıp gitmek çok gurur kırıcı bir olay. Adam bu ilişkiyi ciddiye almıyor ki ailesine bahsetmeden devam ettiriyor.

Nispeten rahat, anlayışlı bir aileniz varsa anlamak zor olabilir. Ama adam bu yaşta bunu gizliyorsa demek ne kadar baskı altında yetişmiş. Herkesi kendi aile ilişkilerimizi baz alarak değerlendiremeyiz. Sonuç olarak adam tatile gitmiş mi, gitmiş.. Ben ailesi karşı çıkıyorsa gitmesin fikrine katılmıyorum. Demek ki ailesinin hayat görüşünü yüzde yüz benimsemiyor, benimsemek zorunda da değil. Söylemez olur biter. Benim kayınvalidemler alkole aşırı derecede karşı, e içmeyelim mi? İçiyoruz ama söylemiyoruz, ne gereği var? Bu yaştan sonra değiştiremeyiz ki bu insanları. İlle bizim hayat görüşümüzü yaşam biçimimizi onaylayacaksınız diye diretmenin anlamı yok.. Yaparsın söylemezsin, bu kadar dert edecek bir şey yok.. Hayatında biri olduğunu biliyorlarsa, sizi gizlemiyorsa tamamdır.

Konu başlığınız sevgilinizi aşağılamanız hiç hoş değil. Herkes aynı kafada aynı rahatlıkta olmak zorunda değil. Erkek arkadaşınız sizi koruma iç güdüsüyle hareket ediyor belliki. Size laf gelmesin diye. Ama siz çakal Feyzo diyorsunuz adama. O da size rahat feyzo mu demeli bu durumda
Feyzo: Ben ne alaka?

Bizim çakal feyzo tatile çıktıgıMızı Ailesine söylememiş g.tün g.tün köşelerde telefonla konuşmasından anladım yine uzaklaşmak istediğinde “ay ben de geleyim” dedim. Neyse bu normal bir günmüş gibi konuşuyor. X le yürüyüp yemeğe gideceğiz şimdi dedi kapattı.

Biz yürümeyeceğiz sahile gideceğiz neden sahile gidicez demedin filan derken döküldü bu. Söylememiş.
Sebebide anası babası “ evlenmeden tatile mi çıkılırmış”, “benim hakkımda rahat yetişmiş olduğumu düşünürlermiş”, “babası bişi dermiş o bişi dermiş araları bozulurmuş “ bla bla.

Ee biz birlikte yaşıyoruz “ E sen yalan söyleyerek hayırlı evlat mı oluyorsun “ dedim.

“Her şeyi bilmelerine gerek yok” ‘resmiyetten sonra bilmeliler “ dedi.

Ben de köşeye çekildim düşünüyorum. Tanışmadan ailesinin bunu bilmemesi doğru mu abartıyor muyum ?
Cakal feyzo dediğiniz biriyle neden birliktesiniz?
Ayrıca adam ailesi size laf gelmesin istemis burdan bakınca?

Bizim çakal feyzo tatile çıktıgıMızı Ailesine söylememiş g.tün g.tün köşelerde telefonla konuşmasından anladım yine uzaklaşmak istediğinde “ay ben de geleyim” dedim. Neyse bu normal bir günmüş gibi konuşuyor. X le yürüyüp yemeğe gideceğiz şimdi dedi kapattı.

Biz yürümeyeceğiz sahile gideceğiz neden sahile gidicez demedin filan derken döküldü bu. Söylememiş.
Sebebide anası babası “ evlenmeden tatile mi çıkılırmış”, “benim hakkımda rahat yetişmiş olduğumu düşünürlermiş”, “babası bişi dermiş o bişi dermiş araları bozulurmuş “ bla bla.

Ee biz birlikte yaşıyoruz “ E sen yalan söyleyerek hayırlı evlat mı oluyorsun “ dedim.

“Her şeyi bilmelerine gerek yok” ‘resmiyetten sonra bilmeliler “ dedi.

Ben de köşeye çekildim düşünüyorum. Tanışmadan ailesinin bunu bilmemesi doğru mu abartıyor muyum ?
Ne çakalliği adam sizi koruyor kendince idare ediyor ve evet abartıyorsunuz
Taniyor ailesini senin hakkında olumsuzluğa kapilmasınlar diye önlem aliyor kendince bana öyle geldi neden saklasin yoksa
Toplumumuz malum

Back
X