- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
çok sevimsiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevimsiz
Asıl mesele de burada herhalde. Konu sahibi evlenmek istiyor ama ilgili kişi ailesine konu sahibini ciddi bir şekilde yakınlaştırmadığı için içten içe bir rahatsızlık duyuyor. Bu rahatsızlıktan dolayı bununla ilgili şeylere takıyor. Biraz karışık oldu ama konu sahibi bence ilişkisini gözden geçirmeli. Adamın ailesi gelecek diye evden eşyaları toplayıp gitmek çok gurur kırıcı bir olay. Adam bu ilişkiyi ciddiye almıyor ki ailesine bahsetmeden devam ettiriyor.Evlenmeyi düşündüğüm insan için böyle bir başlık kullanırsam, ona saygımın olmadığını anlarım.
Feyzo: Ben ne alaka?Konu başlığınız sevgilinizi aşağılamanız hiç hoş değil. Herkes aynı kafada aynı rahatlıkta olmak zorunda değil. Erkek arkadaşınız sizi koruma iç güdüsüyle hareket ediyor belliki. Size laf gelmesin diye. Ama siz çakal Feyzo diyorsunuz adama. O da size rahat feyzo mu demeli bu durumda
Cakal feyzo dediğiniz biriyle neden birliktesiniz?Bizim çakal feyzo tatile çıktıgıMızı Ailesine söylememiş g.tün g.tün köşelerde telefonla konuşmasından anladım yine uzaklaşmak istediğinde “ay ben de geleyim” dedim. Neyse bu normal bir günmüş gibi konuşuyor. X le yürüyüp yemeğe gideceğiz şimdi dedi kapattı.
Biz yürümeyeceğiz sahile gideceğiz neden sahile gidicez demedin filan derken döküldü bu. Söylememiş.
Sebebide anası babası “ evlenmeden tatile mi çıkılırmış”, “benim hakkımda rahat yetişmiş olduğumu düşünürlermiş”, “babası bişi dermiş o bişi dermiş araları bozulurmuş “ bla bla.
Ee biz birlikte yaşıyoruz “ E sen yalan söyleyerek hayırlı evlat mı oluyorsun “ dedim.
“Her şeyi bilmelerine gerek yok” ‘resmiyetten sonra bilmeliler “ dedi.
Ben de köşeye çekildim düşünüyorum. Tanışmadan ailesinin bunu bilmemesi doğru mu abartıyor muyum ?
Evlenmeyi düşündüğüm insan için böyle bir başlık kullanırsam, ona saygımın olmadığını anlarım.
Ne çakalliği adam sizi koruyor kendince idare ediyor ve evet abartıyorsunuzBizim çakal feyzo tatile çıktıgıMızı Ailesine söylememiş g.tün g.tün köşelerde telefonla konuşmasından anladım yine uzaklaşmak istediğinde “ay ben de geleyim” dedim. Neyse bu normal bir günmüş gibi konuşuyor. X le yürüyüp yemeğe gideceğiz şimdi dedi kapattı.
Biz yürümeyeceğiz sahile gideceğiz neden sahile gidicez demedin filan derken döküldü bu. Söylememiş.
Sebebide anası babası “ evlenmeden tatile mi çıkılırmış”, “benim hakkımda rahat yetişmiş olduğumu düşünürlermiş”, “babası bişi dermiş o bişi dermiş araları bozulurmuş “ bla bla.
Ee biz birlikte yaşıyoruz “ E sen yalan söyleyerek hayırlı evlat mı oluyorsun “ dedim.
“Her şeyi bilmelerine gerek yok” ‘resmiyetten sonra bilmeliler “ dedi.
Ben de köşeye çekildim düşünüyorum. Tanışmadan ailesinin bunu bilmemesi doğru mu abartıyor muyum ?
adamın arkasından forumlarda bu tabirlerle konular açıldığından haberi var mı? gülüyoruzdaki çoğul kim?Yo biz çok gülüyoruz
çok sevimsiz
İnstada paylasamadıysa ondan dert etmistir gfkşllkfglglEvlenene kadar senelerce gittigimiz hic bir tatilimizi kimseye soylemedik.Ne esim ne ben.Bisey olmadi soylemedik diye.
Ben de paylaşmadımİnstada paylasamadıysa ondan dert etmistir gfkşllkfglgl
Neden herkes takıldığımı düşündü ki iki dk konuştuk sonra buraya yazdımNe güzel iki tarafıda idare eden birisi neden bu kadar takıldınız ki
Ahahah üsluba bak çay demle diyen birimin üslubuma laf söylemesiÜsluba bak çay demle, ayrılın kesinlikle![]()