• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çakma note 2 note 3

tugen

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
411
69
323
Merhaba esimin kizi bu sene liseye baslicak doğum günü hediyesi olarak note 2 istiyor tabiki bizim bütçe boyle bi telefona el vermiyo verse de babamizin alacagini sanmiyorum zaten kaybeder düşürür diye bu telefonlarin çakmasi var kullanan yada çevresinde kullanan var mi acaba nasil kizimiz maalesef görüntü olarak bunu istiyor bizde 400 TL verip 2 ay kullanacagi bi telde almak istemiyoruz

Almisken adam gibi bir sey alin. 400 TL'lik telefon 2 ay kullanilir mi hic?

Merhaba esimin kizi bu sene liseye baslicak doğum günü hediyesi olarak note 2 istiyor tabiki bizim bütçe boyle bi telefona el vermiyo verse de babamizin alacagini sanmiyorum zaten kaybeder düşürür diye bu telefonlarin çakmasi var kullanan yada çevresinde kullanan var mi acaba nasil kizimiz maalesef görüntü olarak bunu istiyor bizde 400 TL verip 2 ay kullanacagi bi telde almak istemiyoruz
general mobıle ın telefonları var onlara bakın bı ozellıklerı tam olarak aynı oluyor çakmasını almayın arkadaslarına rezıl olur

general mobıle ın telefonları var onlara bakın bı ozellıklerı tam olarak aynı oluyor çakmasını almayın arkadaslarına rezıl olur

General mobile almasın, ben aldım onun svarovski taşları için, hayatımda gördüğüm en kötü telefon. Aynısından kardeşim de almıştı, onun ki çoktan bozuldu. Kesinlikle tavsiye etmem kimseye.

Aslinaa şuan bütçe yok telefona ayiracak ama kizimiz bizim istediğimiz yere yerleşti ve bu zamana kadar babasindan birşey istemedi kirmak istemiyoruz ama malum okul sezonu masraflar artiyo görünüm bakiminda büyük bi tel. İstiyor bizde ne yapcagimizi sasirdik artik taksit olayida yok

Aslinaa şuan bütçe yok telefona ayiracak ama kizimiz bizim istediğimiz yere yerleşti ve bu zamana kadar babasindan birşey istemedi kirmak istemiyoruz ama malum okul sezonu masraflar artiyo görünüm bakiminda büyük bi tel. İstiyor bizde ne yapcagimizi sasirdik artik taksit olayida yok

Kırmayın tabi çocuğu, eşiniz ne yapsın etsin güzel bir telefon alsın. Artık tüm gençlik çağına giren çocukların marka telefonu var, arkadaşlarının yanında boynu bükük kalmasın.

Evkur gibi mağazalar senetle taksit yapıyor söz vermişsiniz sanırım. Çakma falan almayın daha uygun ya da temiz 2. El telefonlara bakın.

Teyzem almış geçenlerde onlardan. 3. gün elinde patladı. Kinaye yapmıyorum gerçekten patladı, 3 parmağında ikinci dereceden yanık var. Aman diyeyim.

Babanız biraz zorlasın bence. Tehlikeli çağlar bunlar. İstediklerini elde etmek için farklı yollara sapmasın kızınız.

Allah korusun bende aman dedim simdi dediğim gibi öyle bi bütçe yok tel. Almak için olsa da babasi almaz zaten kirar kaybeder diye başka bi telefon için ortak yol bulmak lazim gencler maalesef almis bahsini gitmiş tamamen ozentilik

Onlar hep dandirik 400 tl ye onu alcanıza 300 daha koyun samsungun diğer akıllı telefonlarından alın ve söyleyin yani çakma telefon kullanmak daha mı havalı

2.el gerçek daha mantıklı geliyor temiz note2 ler 350 civarı
birde ekranım kırılınca keşfettiğim kırık ekranlı telefonları alıp ekran takıp çok daha düşüğe satan yerler var

Cakma bizde istemiyoruz ama 1 aylik gelirimizden yuksek fiyatli bi telefon isteyince sadece düşündük nasil olur kullanim bakimindan diye zaten nafaka oduyoruz malum bizimde çoluk çocuk var yarisini annesi yarisini biz verelim dedik ona da yanasmiyolar sanirim bize kizimiz ikna etmek kaliyo zaten arkadaş ta yazmis elinde patladi diye sagliklari herşeyden onemli

Galaxy mega alin. Hem note serisinden daha buyuk ekranli hem de fiyati daha uygun.

bırıncısı ınanılmaz radyasyon yayıyor, ev arkadasım almıştı o telefon evden gıdene kadar evce bas ağrısı çektik ve öyle böyle değil. Bir de çalıntı imeileri yukluyorlar sureklı kapanıyor sonra yenıden açıyorlar. Şarjı 2 saat bıle gıtmıyor ve tum şarj aletlerını bozuyor. uzak durun bence

Teşekkürler evet sarzi fazla gitmiyormus bende başka yerde kullaniçi yorumlarina bakiyordum

sağlığa cok zararlı hanımefendı 4oo lira verirsiniz en fazla 3 ay kullanır oyle telefonlarda cok sıkıntı oluyo.
asha markalar ucun nokia asha 303 güzel bi telefon kalvyeli cok rahat wifisi de var kamera 3.2 ama almayın oyle eğer büyük alacaksanız samsung marka alın ama sakın çin malı almayın

Cakma bizde istemiyoruz ama 1 aylik gelirimizden yuksek fiyatli bi telefon isteyince sadece düşündük nasil olur kullanim bakimindan diye zaten nafaka oduyoruz malum bizimde çoluk çocuk var yarisini annesi yarisini biz verelim dedik ona da yanasmiyolar sanirim bize kizimiz ikna etmek kaliyo zaten arkadaş ta yazmis elinde patladi diye sagliklari herşeyden onemli
tugen,
gençler büyük ekranlı olsun, whatsapp, twitter vb girebilsin, internet, bluetooth, radyo vs özellikleri olsun, dokunmatik olsun istiyor.
Size T50 öneririm, fiyatı bütçenizi zorlar mı bilmiyorum ama 750 lira yanılmıyorsam, ergen bir gencin tüm isteklerini karşılayan bir telefon, fiyat olarakta note2-3'ten daha uygun.
Kızım kullanıyor gayette memnun, cici bici de bir kılıf aldı, elinden düşmüyor.

bize anlattıklarınızı kızınıza da anlatamaz mısınız? yaşı küçük değil beraber karar verebilirsiniz diye düşünüyorum.

General mobile discovery telefon 650 tl hanımefendi ben bir ara kullandım note 3 alınca eşime verdim digerini ben çok memmun kalmıştım gerçekten özellikleri iyi bir telefon

Allah korusun bende aman dedim simdi dediğim gibi öyle bi bütçe yok tel. Almak için olsa da babasi almaz zaten kirar kaybeder diye başka bi telefon için ortak yol bulmak lazim gencler maalesef almis bahsini gitmiş tamamen ozentilik
Sabah sabah konuyu görünce aklıma geldi. Gsm firmaları telefona taahhüt yapıyor, faturanıza yansıyor taksitler 2 yıl boyunca. Biz hep öyle aldık telefonlarımızı. 500 lira civarı sonny'nin ve htc'nin güzel telefonları var. Yeğenime sony experia tipo almıştık, aylık taksidi 15 lira geliyor. Tavsiye ederim.

Back
X