tabiki herşeyden önce en önemlisi sağlık kesinlikleSuan da sadece bu süreci sağ salim atlatmaya odaklandim.yarini yarin düşünürüz. Genellikle geleceğe dair planyaparım.örneğin oğlum suan anasinifinda seneye hangi okula yazdirsam çıkış saatini benim işine göre nasıl ayarlarimdiye aylardır disnuyordum.ancak bugünlerde sağlık konusu gundemimde.Rabbim hepimizi korusun
Aşıyı bilim insanlarından önce icat edebilirimOkulların ne zaman açılacağı belirsiz. Ne yapmayı planlıyorsunuz?
Bilim kurulu üyeleri evde kal da diyorlar da çalışan anne babalar için bir çözüm düşünecek inşallah devlet. Ben okulun parasını da hala ödüyorum... 3 hafta daha uzarsa bittik...Okullar bu dönem açılmayabilir. Vaka sayısında artış bu kadar hızlı ilerlerse salgının önü alınsa dahi 3 hafta daha Tedbiren okulların kapatılacağını söyledi dün bilim kurulu üyeleri.
birde o kısmı var ben bu ay kasıtlı kreş taksidini ödemedim. nakit elimde kalsın derdim bu ne olur ne olmaz. ama tatil uzarsa ödeme yapmayı düşünmüyorum okula gelecek aylar için çünkü eğitim yoksa para da yok kafasındayım bunun için tüm yasal haklarımı da ararım yani..Bilim kurulu üyeleri evde kal da diyorlar da çalışan anne babalar için bir çözüm düşünecek inşallah devlet. Ben okulun parasını da hala ödüyorum... 3 hafta daha uzarsa bittik...
İstifa edeceğiz o zaman...Okullar bitti arkadaşlar. Tüm planlarinizi buna göre yapın.
demeyin şöyle yaaaOkullar bitti arkadaşlar. Tüm planlarinizi buna göre yapın.
Ben doğum iznindeydim pazartesi başlıyorum işe mecbur evden çalışma imkanımız varken. Ve sektör çok müsaitken çalıştırmıyor patron bozuntusu Tek sebebi de güvenemiyor bize bu. Rapor alabilirim ama kesin işimden olurum öyle bir manyak adam. Oğlumu her sabah anneöe bırakmam lazım her akşam alcam offfff uykularım kaçıyor
E- okul 13 nisandan önce sınav tarihi verdirmiyor diye duydum ...bu bile o tarihe kadar okula gidilmeyecegini gosteriyorOgretmenim buyuk ihtimal en erken Nisan ortasina kadar acilmayabilir. Artis hizi bu sekilde devam ederse Hazirani da kspatabiliriz. Insanlar durmuyor evlerinde. Disarida onemli isim vardi maskemi taktim elime eldiven gecirdim ciktim. Disarida hadi calisanlar var ama dedeler nineler maskesiz ortalikta dolaniyor. Bu sekilde artacak belli maalesef
Ben de kamuda emziren anneyim. Okul tatili uzadıkça süt verenlere idari tatil de uzar depil mi? Bu maddeyi kaldırmazlar sanırım. İki haftada bir 12 şer gün mü uzatırlar. Kaygıyla bekliyorum. Vaka süreleri daha çok uzar gibime geliyorOkulların açılacağını ummak saçma.
Bu böyle gider, eylül ayına normal dönem başlar.
Gerekirse eğer tehlike yazın geçerse, temmuz ağustosta kalan yarıyıla devam edip, ara bir tatille eylüle geçiş olabilir.
Çalışan anneler, Allah yardımcınız olsun, okullar açılmazsa ki açılırsa bile kimsenin yollayabileceğini sanmıyorum, bu süreçte etüt merkezleri, çalışma grupları devreye girecektir eminim.
Aileler şehir dışında olsa bile onlara 1 aylığına yollamak da seçenek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?