En azindan 6 da evde oluyorsunuzdur memur oldugunuza gore. Inanin calismamak da bunalimdan bunalima sokuyor.Ben de sizinle ayni dusuniyorum devlet memuruyum calismak istemiyorum acikcasi yazik cocuklarima anneden uzak bi hayat pek bana gore degil
Valla hic bunalima girmiyorum gecem gun esimle konustuk cocugum 16 aylik oldu baslayabilirsin dedi bence o bile beni gerdi. Istemiyorum ben ccouklarimin yaninda huzurluyumEn azindan 6 da evde oluyorsunuzdur memur oldugunuza gore. Inanin calismamak da bunalimdan bunalima sokuyor.
Sanirim bu asamada boyle ypmam lazim. Pat diye 9-6 baslamak cocuklara da bana da sok etkisi yapacakSevgili konu sahibesi bence yarım gün, 4te biten iş demişsiniz ya ona bakın. Hem alanınızdan uzak kalmazsınız hem de CV boşluğunuz daha az olur. Çocuklar daha da büyüdükten sonra tam güne geçersiniz.
Bak ben 3 senedir hic calismiyorum.Valla hic bunalima girmiyorum gecem gun esimle konustuk cocugum 16 aylik oldu baslayabilirsin dedi bence o bile beni gerdi. Istemiyorum ben ccouklarimin yaninda huzurluyum
Sagol canim :)Ben yorum yapmasam mı acaba :)
çalış arkadaşım çalış, sana iyi gelecek, sana iyi gelen çocuklara eşine iyi gelecek.
Baktın iyi gelmiyor istifa edersin, denemiş olursun en azından.
Buyugu anaokuluna gidiyor. 3 te bitiyor okulu. Kucugu de eylulde krese baslayacak.Çocuklarınız krese gitmiyor mu zira küçüğün bile sosyalleşme ve eğitim zamanı gelmiş. kreşe anaokuluna zaten tam gün gidiyorlar siz de çalışabilirsiniz. Ben de çocuğumu günde 2 saat görmemek için işi bıraktım. Ama kreşe verince geri döneceğim. İşinizin yakınına taşınırsaniz zamandan da kazanirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?