Çalışan annenin bebekleri-evi-eşi-işi ?

aslında evet hamilelikten kaynaklı duygu karmaşası yaşıyorum sanırım
eşimde senin gibi söylüyor zaten çocuklar kreşe başlayınca sende işe başlarsın
istersen ara sıra yine gelirsin felan diyor en güzeli böyle olacak sanırım
doğumdan sonra zorda olsa çocuklarımın tadını çıkarmak istiyorum artık
herşeyden bir süreliğine vazgeçip sadece çocuklarımın olmak istiyorum

hoşgeldin canım,bebeğini Allah size bağışlasın inşallah,
işler hep yarım malesef burdan da okuduğun gibi,
bir de ailen de uzak,çok zor senin için
Allah yardımcımız olsun gerçekten..
bebeğinin kreşte akranları var mı?Nasıl bakılıyor?

canım benim annelik ne zor ne güzel değil mi,
burda hepimiz ne yazarsak yazalım bu sonuca varıyoruz,
herşey onlar için,
herşey onlarla güzel,
bu tercih meselesini ben de içten içe yaşamıyor değilim,hatta eşim daha çok yaşıyor inan,
ama daha dün konuştuk eşimle,sonuçta onlar bizim evlatlarımız,bizden ayrı kalamazlar,bizden çok kimseyi gerçek manada sevemezler,
yeterki Rabbim bize sağllık versin..

meryemcim nasılsın tatlım?

selam güzel anneler nerdesiniz nasılsınız
ben ve ikizlerim şimdilik iyiyiz ama ikiz gebeliklerde erken doğum riskleri olduğu için artık birçok şeyden uzağım
yani alışveriş gezme yürüme vs doktorum yasakladı şuan her fırsatta dinlen dedi
dah çok erken belki ama yinede riske atmayalım kendimizi dedi..
eşimde oğlumu annemgile bıraktı yatılı biraz kalsın sende rahat et dedi
ama ben oğlumu çok özledim yaa
akamları iş çıkışı görelim diyorum o zamanda daha kötü oluyor iki saat oturuyoz sonra onu bırakıp eve gelmek acı veriyor
hafta sonu alacam oğlumu off

birazdan çıkacam ofisten kendimi iyi hissedersem çocukların odasıyla biraz ilgilenicem
ikizlerin yatakları felan gelecek haftaya onların yerleri,benim kitaplarımı felan biraz iş yapmayı düşünüyorum

Hymarry ; canım işte anlattığım gibiyim ne olsun
hergün her an dualar ediyorum allahım ikizlerim zamanında sağlıcakla doğsunlar diye
böyleyiz işte hadi öpüyorum hepinizi

Merhaba meryemmeeryem...Ben iyiyim canım benim...Hatta bugün Cuma ve de önümüzdeki hafta içinde 1 hafta yıllık iznimden aldım, eşimde tatile giriyor hepimiz evde olacağız :)) Ama bu dönemde yani, pazartesi itibariyle Deniz i sütten keseceğim, bir yandan da üzgünüm...Nasıl yapacağız bilmiyorum öyle düşkün ki emmeye...Ama 24. ayın içinde yapmam lazım artık...

Yanlış anlama sen daha iyi bilirsin ama bence oğlunu geceleri bir yere bırakma tatlım yaa...Zaten kardeş geliyor, paşa oğlumuz kendini ikinci plana atılmış gibi hisssetmesin..
Seni üzmek istemem ama bence de hafta sonu al sonra da hep yanında tut oğluşunu ...
Kendine de çok çok iyi bak..Öpüyorum seni..

Son düzenleme:

canım ne güzel evde tatilin keyfini çıkarın...
bende istemiyorum aslında bırkamayı senin söylediklerini inanki bende düşündüm
ama geçen hafta doktorum çok ciddi şekilde konuşunca biz biraz korktuk mecbur kaldık oğlumu bırakmaya
çünkü ikiz hamileliği olunca gerçekten çok zormuş daha 20 li haftalardayım erken doğum riski görülünce e haliyle panikledik bizde
bugün alıcaz zaten bırakmayacaz .. işlerimi toparlıyorum bende yakın zamanda izne çıkacam oğlumla birlikte evde zaman geçirireceğim ne güzel

selam kızlar nasılsınızz?

arada gırıyorum selma verıp kacıyorum kusra bakmayınn..

oglum 1.5 yasında krese baslamıstık zorlanıyorduk baslardaa

artık krese alıstık severek gıdyoruzz...

Anladım tatlım..Evet normal hamilelik gibi olmuyor tabii ikiz başka...
Sen de en iyisi izne ayrıl, insan çalışınca nasıl özlüyor çocuğuyla başbaşa kalmayı...Allahım kimseyi evladından ayırmasın..

slm bayanlar
derdiniz derdimdir aynı okudum da yazdıklarınızı ne olursan ol annesin. bitti.

söz bitti.
ben de 2 yıl oldu çalışmaya başlayalı. 2. bebeme 5 aylık hamileydim.
ilkinde çalışmadım ve 3.5 yaşına getirdim. ama sonra evde duramadım başladım işe.
benim için kolay olmadı yeni şehir ve eşimden ayrı kaldım.
annem ile beraber kaldık babam da vardı. o da hasta biraz engelli diyelim kolayından.
4 ay öyle geçirdik. sonra eşim geldi yanıma. ben doğum yaptım. 1 hafta önce de yeni eve taşındık.
lohusayım, evde sürekli tadilet vb işler var. sinir oldum. hala hatırladıkça deliriyorum. helaya gidecem içilerin arasından geçiyrum.falan.
neyse 3 aylıkken işe başladım bebemi yanımda götürdüm kızım okula gitti. sonrasında biraz daha rahatladı işim. ancak eşim uzkta çalıştığı için evden 5.5 gibi çıkıyodu. akşam da çok geç geliyordu. ben de bebeğin hastalıklarıyla uğraştım.
neyse oğlumda sonra astım çıktı. tedavisi devam ediyor. git gel uğraşıyo.
kızım tatsızlık yapıyo.
eve geliym oğlum da kızım da paçama yapışıyooo
anne babam yanımda eşim 4.5 aylığına başka bir ile gitti.
yanımda annem var ne iyi deil mi
öyle bile olmuyo neden mi
ben astım bebek astım babam yarı engelli laftan anlamıyo mutfakta sigara içiyo
kokusu beni benden geçiriyooo
sağolsunlar yanımdlar ama onların gönlünü etmek de bana düşüyor ve hayat çok zor oluyo.

bunlar da geçecek diyorum
işten çıkınca dışarıda biran dahi durmak istmiyorum bebelerim babasız bari bendn ayrı olmasınlar diyorum.
çok bağlandım onlara
yaşamın tamaman dışındayım hangi aydayım ve hangi mevsim var umurumda dail.
hava soğuk ve ben başlıksız atkısız, üzerimde baharda giyilen ince bir tek kat monta benzer bişiyle dışarıya atlamışım nerdeyse.
iştekiler sen üşümüyor musun diyor
yok diyorum
bilmiyorum herhalde üşüyorum
kız 5 oğlan 1.5 yaşında
ama zaman ne kim bilmiyorum.

sevgiler bayanlar....

selam güçlü anneler
nasılsınız bakalım
bu hafta sonunu tamamen oğlum ayırdım o kadar çok mutlu oldukki anlatamam
yok arkadaş yok dedim insanın evladından başka hiçbişey önemli değilmiş dedim
normalde mart ayında ayrılmam gerekiyor doğum iznime ama aile şirketi olunca esneme yapabileceğiz
o yüzden bu hafta son işlerimi toparlıyorum
haftaya artık ev hanımı bir anne olacağım
mayıs ayında doğum yapacam en azından o zaman kadar oğlumla keyifli zaman geçirmek istiyorum
hatta tekrardan işe dönmeyi felan düşünmüyorum bakacam durumlara hayatımıza öyle karar verecem

yazdıklarınızı okudukça ruhum acıdı resmen..ben de hamileyim ve memur olarak çalışıyorum..doğum öncesi izinimi tam kullanmayıp doğum sonrasına bırakmak istiyorum..ama gene yetmeyecek bebeişim en fazla 3-4 aylık olacak ve üstüne ücretsiz izin almak istiyorum ..ben tüm yakınalrımdan uzak bi ildeyim..gerçi anne babaanne bakması taraftarı da değilim...ne yapcam bilmiyorum..belki lojmanda oturan biriyle anlaşabilirsek ona baktırım.ama o bile içime sinmiyoo ..şimdiden kara kara düşünüyorum...:18::18::26:

inşallah bu dönemi kolaylıkla halledersin
inanki ben ie başladığımda bebeğimden çok üzülüyordum
ilk günler işe adapte olamamıştım sürekli evi arayıp oğlumu soruyordum
çok çok zor bir durum ama alışıyorsun sonra çocuklarda alışıyor üzme şimdiden kendini
anne olmak kolay değilmiş hakikaten hala biz çalışanlar
her fırsatta oğluma sarılıp kokluyorum öpüyorum ancak böyle aşıyorum bütün bu olumusz duyguları

Merhaba,

Evde çocuk bakmak parka götürüp oynatmaktan kat ve kat daha zor...

Evler küçük, tehlikeli noktalar var (mutfağa mı gitti, aman banyoda deterjanlara dokunmasın, aman balkona mı çıktı derdi bitmiyor)

Çocuğun tehlikeli noktalara ulaşmadan anneye/bakıcıya/anneanne/babaanneye uyarı veren bir çözüm geliştirilmiş.

www.childfreewristband.com/tr
Mail bırakanlara 60 TL'lik ürünü ücretsiz gönderiyorlar:)
ben bıraktım sizlerle de paylaşıyorum. Bileklik bluetoothlu ve çocuğa zarar vermiyor (Evde wireless kullanmak gibi düşünebilirsiniz, radyasyon vs yayan bir teknoloji değil)

sevgiler, kolaylıklar herkese,

oooofff offf benim çok iyi bir işim var ama çalışmaya maddi olarak ihtiyacımız yok çok şükür benm oğlumada bakıcı bakıyor daha 9 aylık emiyor ve okadar tatlıki hergün işe bugün istifa edicem diye geliyorum çok yorgunum ve oğlumu çok özüyorumama işten çıkarsamda evde kalmaya alışabilirmiyim die korkuyorum kendimi bildim bileli iş okul derken hep dışardayım neyapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…