hayatım boyunca yaşadığım en büyük zorluk bu...
Çalışan bir anneyim ve çok mutsuzum..
Sabah bebeğimin kokusundan ayrılmak kadar içimi acıtan bişey yok.benim annem bakıyo oğluma mükemmel bakıyo ama ben ..oğlum 9 aylıkken çalşmak zorunda kaldım hala emiyo yavrum şmdi 1 yaşında gerçi ama sabahları gideceğimi öyle iyi biliyo ki yapışıveriyo göğsüme ayrılması en zor anda o..

ne onunla oyunlar oynayabiliyorum nede istediklerini verebiliyorum..çalışmak zorundayım çünkü maddi durumumuz yetersiz eşimin aldığı maaş ancak ev kirasına yetiyo..
eve gittiğimde bazen oğlum uyuyo oluyo öyle çok zoruma gidiyo ki bu gözümden akan yaşlarla bakıyorum ona böyle büyük bir vicdan azabı çekmedim ben canım yavrum bana çok ihtiyacı var bi şebeklikler yapıyo akşamları o zaman kendmden daha çok nefret edyrm çalşmak zorunda olduğum için eve gittiğimde öyle yorgun düşmüş oluyorum ki yavrumla o çok sevdiği top oyununu bile oynayamıyoruz.hafta sonları ise hemencik geçiyo 2 günden hiç bişey anlamıyorum..
elimde imkanım olsa 5-6 yaşına kadar eksnlkle çalşmzdm ama malesef

belki şuan istediği herşeyi alablyrm hatta istemedklrni bile ama inan hiç mutlu değilim bi gün bana anne işe gtme demesndn çok korkuyrm