Ben de çalışıyorum ve allahtan 5 te evde oluyorum...
Ama yine de hafta içi bana misafir gelmez çok çünkü biliyorlar çalıştığımı yada gelen olursa çaya gelir...
Onlar anlamıyorlarsa sizin hayır diyebilmeniz lazım...
Başka yolu yok bunun...
vallaha alın benden de o kadar ben de pek bişey diyemem gelecek olana. elimden geleni yapmayaçalışırım sonunda da helak olurum hele bir de anlamazlar ya durumunu daha hiç oturmamışsınıdr kızım şunu getir hadi kızım bunu da getir çay yap, getir götür olmadı kahve derken gözün yatakta kalır..hele gelen akraban olup bayan olup da elini işe sürmediği zaman ben iice deliriyorum yahu bir işin ucundan tut hiç değilse. amann bu işler hep böyle yapacak bişey yok evlilik bu işte evlenen kadın erkek de bir değişiklik yok
Acaba pratik birseyler yapsaniz?
Yada disaridan pizza lahmacun filan soyleseniz?
Cok mu ayip olur?
bende ilk evlendigim zamanlarda 8 ay önce yani ( ay cok olmus gibi geldi)kaydirigubbakcemile3 çalısıyordum bi cumartesileri eşimle izinliydik sabah kalk temizlik yap sonrada akşam için hazırlık yap akşam misaifr gelsin oturup yemek bile yiyeme evlendik ilk 8 hafta cumartesileri misafir geldi her hafta daha sonraları planımız var dedik artık çünkü normal zamanda gelmeyen aramayan insanlardı devamlı cumartesileri gelmek isteyenler
Ellerinize saglik eminim cok lezzetli olmuslardir cok ozenmissiniz.
Eger elestirirlerse sizin de onlara gittiginizde elestirme hakkiniz dogar:)
Valla bu olmuş artık ama bundan sonrası için kibarca "Sizi cumartesi ağırlayalım, bu hafta çok geç çıkıyorum, dokuzda evde oluyorum akşamları." deyin. Bunda ayıp olacak birşey yok.
Bir de merake ttim yemekleri önceden hazırlasanız bile 9'da çıkıyorsanız nasıl yetişeceksiniz yemeğe?
normalde 5,30 da çıkıyorum bu hafta 2 gün aksilik gibi mesaiye kaldım
bugün 6 da gelecekler ve ben yetişmiş olacağım
mesai gibi bir durumum da olursa eşim masayı kurup servie başlar atık sempatiksalakcinni inanın bunu demeyi çok isterdim ama diyemiyorum gelene gelme
bende 11 aylık evliyim daha misafir ağırlamaya alışamadım çalıştığım için sanırım geçen aöf sınavı zamanı eşimin akrabaları gelecekmiş aradı eşim yarın akşam gelecekler diye sinir oldum resmen sınavımın olduğunu bilmiyor musun diye ders mi çalışayım yemek mi yapayım hizmet mi akannehir tartıştık akşam eve geldi benim surat mahkeme duvarı gibi aradı durumu anlattı bir sonra ki hafta geldiler sempatiksalakcinni
Anladım, 6'da da çıksanız çok kolay değil. Diyemiyorum diye birşey yok. Bu ayıp ya da saygısızlık değil. Tatlı dille güzelce söyleyebilirsin. "Cumartesi gelirseniz daha iyi ağırlarım, geç saate kadar otururuz uzun uzun." dersin. Karşındaki de eşek değilse buna kırılıp gücenmez zaten. Ben de haftaiçi misafir ağırlarım zaman zaman ama geç çıkmadığım bir haftaya denk getiririm, birgün önceden hazırlarım mümkün olan şeyleri, gelenler de sekizde filan gelir. Ama o bile çok yoruyor. Sonuçta akşama kadar evde olmayan birinden akşam yemeği beklemek senin bunu kibarca haftasonuna ertelemenden çok çok çok daha ayıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?